CBB Mobil

På denne side kan du læse om CBB Mobil’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

CBB Mobil er et selskab, der tilbyder produkter inden for mobiler, telefoni og mobilt bredbånd. Ved hjælp af Telia og Telenors sammenlagte netværk kan CBB tilbyde 3G og 4G til næsten hele Danmark. Denne dækning kan du få med mobilt bredbånd fra CBB Mobil. Selskabet tilbyder flere løsninger inden for mobilt bredbånd, både med lavere dataforbrug til den rejsende, men der tilbydes også abonnementer, der egner sig til hjemmeanvendelse. Hvis du er i tvivl om, hvor meget data du har brug for, kan du med fordel taste dit forbrug ind i Samlino.dk's sammenligningsportal, for at få tilpasset det perfekte abonnement til dig.

Hastighed

Med bredbånd fra CBB, får du lynhurtig 4G-hastighed, både ude og hjemme. Du kan surfe med en download hastighed på 17-71 Mbit/s og en upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Med Telia og Telenors master dækker CBB Mobil 99% af danskerne med 3G og 85% med 4G-hastighed.

Bestilling af CBB bredbånd

For at få leveret bredbånd fra CBB skal du blot bestille abonnementet online, hvorefter du inden for en kort periode vil modtage et SIM-kort, som er klar til brug. SIM-kortet kan indsættes i et modem eller en router, og er du ikke ejer at sådan en, kan du nemt købe en og få den tilsendt med dit SIM-kort fra CBB Mobil. Er du i forvejen mobilkunde hos CBB, får du en kunderabat på CBB Mobils andre abonnementer.

Kundeservice

Oplever du tekniske problemer med dit bredbånd, står selskabers kundeservice til rådighed i alle ugens hverdage. Alternativt kan du tage kontakt til CBBs live support på deres hjemmeside, og yderligere kan du komme i kontakt med CBB via mail og Facebook. Hvis der er midlertidige problemer med netværket, kan du på selskabets hjemmeside læse om og følge med i, hvornår problemet er løst. Som kunde hos CBB Mobil får du desuden et login, hvor du har en oversigt over dit forbrug.

Kundetilfredshed

Det er tydeligt, at CBB gør noget rigtigt, når det kommer til deres kundeservice. Deres gennemsnitlige bedømmelse på Trustpilot er over middel.CBB Mobil er også vinder af Danmarks bedste Kundeservice 2016. Denne pris er uddelt af analysefirmaet Wilke – og er en klar afspejling af kundetilfredsheden hos selskabet.

Her ser du CBB Mobil’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan CBB Mobil sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...