Dansk Net

På denne side kan du læse om Dansk Net’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

DanskNet A/S blev i 2005 stiftet af aktieselskabet Stakemann og har siden leveret internetforbindelser og telefoniløsninger med fokus på at skabe gode kundeoplevelser til private det offentlige og virksomheder i Danmark. Udbuddet tæller i dag blandt andet bredbånd, bredbåndstelefoni, mobiltelefoni og mobilt bredbånd, hvor det store fokus er på kvalitet og evnen til at kunne levere retmæssigt.

ADSL

DanskNet benytter TDC’s kobbernet til at levere bredbånd gennem telefonstikket og tilbyder derigennem ADSL teknologien til hjemmet som det billigste alternativ, hvis du skal have internet til din bolig. Ved at benytte TDC’s kobbernet, er det også muligt ifølge DanskNet at levere bredbåndsløsninger til 99,8% af alle danske adresser, hvilket medfører, at du formentlig er i stand til at kunne modtage ADSL bredbånd fra DanskNet.

Fibernet

Er du derimod noget mere optaget af at have et hurtigt internet, tilbyder DanskNet også fibernet, som af mange er blevet kaldt fremtidens teknologi. Her er det dog langt fra alle husholdninger i Danmark, som er i stand til at modtage fibernettet, hvilket endnu er en stor ulempe for fibernettet. DanskNet har i dag deres egen infrastruktur baseret på fiberkredsløb og med maksimal redundans således at nedbrud ved for eksempel overgravning af kabel som udgangspunkt kan forhindres. Fibernettet og det hurtige internet er yderligere noget, som DanskNet i fremtiden for alvor vil satse på. I skrivende stund tilbydes der fiberbredbånd med hastighed op til 100/100 Mbit, hvilket altså er markant mere, end den gennemsnitlige husstand i øjeblikket behøver.

Mobilt bredbånd

Yderligere tilbyder DanskNet mobilt bredbånd, hvis du gerne vil have dit internet med på farten. Her benytter DanskNet sig af TDC’s landsdækkende mobilnetværk, hvor du derigennem er sikret en rigtig god dækning på din mobiltelefon. Desuden har TDC opgraderet hele det mobile netværk, således at størstedelen af det danske land har mulighed for at modtage 4G/LTE, hvilket betyder, at du får endnu hurtigere hastighed på din bærbare enheder.

Kundeservice

Priserne fra DanskNet er generelt gode i forhold til produktet, og man får generelt ved DanskNet en tilfredsstillende hastighed for pengene. Kunderne hos DanskNet er dertil generelt positive og selskabets hjemmeside er også yderst brugervenlig, hvor den tilknyttede kundeservice er hurtig til at respondere. DanskNet er udelukkende en online platform, og selskabet er altså ikke i besiddelse af nogen fysiske butikker. Dog har DanskNet desuden lavet partnerskaber med Telekæden, hvor der er blevet indgået et salgssamarbejde, så du kan få etableret internetforbindelse samme sted, som du køber din pc eller telefon. Dette kan altså gøres i Telekæden-butikker landet over.

Andre produkter

Udover bredbånd og mobilt bredbånd tilbyder DanskNet også mobilabonnementer, som dog stadig er en niche indenfor selskabets døre. Dog findes der et forholdsvist bredt udvalg af mobilabonnementer, hvor du kan vælge mellem flere forskellige mængder af data, SMS og tale. Du skal dog være opmærksom på, at når du har et mobilabonnement fra DanskNet, bliver dit forbrug som udgangspunkt spærret i udlandet. Så hvis du er yderst rejselysten og har brug for udlandstelefoni, burde du hellere kigge i retningen af mange af de større udbyderes mobilabonnementer.

Her ser du Dansk Net’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Dansk Net sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...