Evercall

På denne side kan du læse om Evercall’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Evercall er en televirksomhed, som går op i, at du får en god kommunikationsoplevelse. Deres største fokus ligger på fleksibilitet, troværdighed og evnen til at gøre, hvad de lover til tiden. De tilbyder en masse forskellige services, som hjælper dig med at få en god oplevelse. Evercall udbyder forskellige løsninger på mobilabonnement, IP-fastnet og mobilt bredbånd, så der vil altid være en god løsning til dig eller din virksomhed.

Evercall mobilt bredbånd

Med et mobilt bredbånd hos Evercall får du adgang via Telenors netværk, som er blevet kåret til Danmarks næstbedste netværk af Teknologisk Institut. Denne undersøgelse er lavet ved at udvælge 500 tilfældige målesteder i Danmark og derefter teste netværksforbindelsen. Du får adgang til Telenors netværk en stabil og hurtig netværksforbindelse, så du ikke går glip af noget på de sociale platforme. Du får adgang til både 3G og 4G netværk via Telenors netværk. En 3G forbindelse vil give dig tilstrækkelig hastighed, så du kan tjekke mail, sociale medier og meget mere, dog vil denne hastighed nok ikke være nok til at videostreame i HD kvalitet. For at streame videoer i HD kvalitet vil det kræve en 4G forbindelse, hvilket du får ved et mobilt bredbånd fra Evercall. 4G teknologien er nemlig den nyeste teknologi inden for netværk forbindelser, og det giver dig den bedst mulige hastighed på forbindelsen, med op til 71 Mbit/s. Du kan derfor bruge 4G netværk til at sende store filer, streame HD videoer og meget andet uden problemer. Med et mobilt bredbånd fra Evercall har du internetadgang overalt i landet. Det er derfor oplagt for dig, som eksempelvis har et sommerhus, eller bare rejser meget inden for landets grænser.

Hvordan fungerer det?

Et mobilt bredbånd fra Evercall fungerer på den måde, at du modtager dit sim-kort fra Evercall. Derefter skal du sætte dit sim-kort ind i et modem eller en router for at skabe en internet forbindelse. Så er du klar til at surfe på internettet. Der er både fordele og ulemper ved et mobilt bredbånd. Det er derfor meget vigtigt, at du sætter dig ned og fastlægger dine behov. Et mobilt bredbånd er oplagt, hvis du bruger meget tid i transport, men knap så god ide, hvis du udelukkende bruger internet derhjemme. Det vil være mere fordelagtig at vælge et traditionelt bredbånd, hvis du kun bruger internet derhjemme, da du får ubegrænset forbrug, og i de fleste tilfælde får du også en hurtigere hastighed. Det er derfor i de fleste tilfælde billigere at vælge et traditionelt bredbånd, derved kan du spare mange penge om året og bruge dem på noget lidt sjovere end bredbåndsabonnement.

Værd at vide

Der er ingen bindingsperiode på mobile bredbåndsabonnementer fra Evercall. Evercall ønsker god kundetilfredshed, hvilket er noget kunder hos Evercall, sætter stor pris på. Ifølge Trustpilot er Evercall en teleudbyder, som har mange positive anmeldelser. Der er specielt vægt på kundeservicen i mange af anmeldelserne, hvilket også er noget, Evercall går op i. Evercall tilbyder ikke ekstra tjenester såsom forskellige musik og film streamingtjenester. De har i stedet valgt at fokusere på deres produkter. Så hvis du leder efter et abonnement, hvor ekstra tjenester skal være inkluderet, skal du undersøge om det være fordelagtigt at købe et abonnement hos Evercall og så købe adgang til ekstra tjenester ved siden af abonnementet.

Her ser du Evercall’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Evercall sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...