Samlino.dks Samarbejdspartnere

GreenTel

På denne side kan du læse om GreenTel’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Greentel er en Dansk teleudbyder, som konkurrerer om at blive det førende lavpristeleselskab. GreenTel tilbyder et væld af bredbåndsløsninger. Du får altid den samme hastighed og skal blot tage stilling til, hvor meget data du bruger hver måned. De ønsker at gøre deres produkter nemt og sikkert, og tilbyder samtidig en god service. Med et mobilt bredbånd hos Greentel får du adgang til en god netværksforbindelse, som sikre dig, at du altid har bedst mulig hastighed.

Netværk

Greentel bruger Telias netværk, som er blevet kåret til Danmarks næst bedste netværk af Teknologisk Institut. Teknologisk Institut har foretaget undersøgelsen for at finde det netværk i Danmark, som har den bedste dækning. Helt tilbage i 2010 var Telias netværk de eneste, som tilbød 4G på det danske marked. Dog er telemarkedet så konkurrencepræget, at det i dag er de færreste, som ikke tilbyder 4G netværk. Telias netværk kører i dag på Turbo 3G og 4G/LTE, hvilket giver dig god forbindelse. Med Greentels adgang til 4G netværk kan du streame film og musik i høj kvalitet, tjekke mails, overføre billeder og meget mere.

Hastighed

Du har nemlig en hastighed mellem 17 til 71 Mbit/s i download hastighed og mellem 5 til 43 Mbit/s i upload hastighed. Det er altså op til 35 gange hurtigere med 4G teknologien i forhold til 3G netværket. Derfor er det oplagt for dig, som ønsker en hurtig forbindelse. Dog afhænger forbindelsen af, hvor du befinder dig i landet. Som udgangspunkt er hastigheden oftest hurtigere i storbyen i forhold til på landet.

Udstyr

Hos Greentel kan du selv vælge dit udstyr, når du køber et mobilt bredbånd. Greentel har to forskellige valgmuligheder. Du kan nemlig vælge en 4G router eller en USB-dongle. En USB-dongle er et modem til dig, som udelukkende bruger netværket på computeren, og kun skal være på internettet en ad gangen. En anden mulighed er en router. Herfra kan du tilslutte flere enheder på samme netværk. Så hvis du er en familie eller flere venner, som bor sammen, er det klart anbefalet at købe en router.

Fordele og ulemoer ved mobilt bredbånd

Det, som gør mobilt bredbånd ekstra interessant er, at du har internet med overalt. Så hvis du rejser meget rundt inden for Danmarks grænser, og har brug for internet på disse ture, så er et mobilt bredbånd en oplagt mulighed. Før du køber et mobilt bredbånd, er det dog vigtigt, at du sætter dig ned og finder ud af, hvad dine behov er. Du kan nemlig også få et traditionelt bredbånd, som oftest giver en bedre forbindelse, samt ubegrænset forbrug. Så hvis du bruger meget data, kan du med et mobilt bredbånd ende med en stor regning, da du betaler pr megabyte, hvis du overskrider det købte antal gigabytes. Dog får du ikke adgang til internet på farten, hvis du vælger et traditionelt bredbånd. Derudover kan et traditionelt bredbånd give andre ulemper, såsom en besværlig installation pga. de mange kabler, du skal bruge. Med et mobilt bredbånd skal man kun sætte sit sim-kort i sin dongle eller router, og så er der internet - og det er helt uden irriterende kabler. Der er altså både ulemper og fordele ved hvert bredbånd, og det er derfor vigtig at kende sit behov.

Kundeservice

Hos Greentel er det ingen binding på abonnementerne. Så ønsker du at skifte til et nyt abonnement, kan du nemt gøre dette. Greentel ønsker i fremtiden at være kendt for god kundeservice med tilfredse kunder. Som Greentel kunde får du en speciel pris på et abonnement hos ToonTV og C-More Play, så du aldrig keder dig derhjemme. Så hvis du søger et abonnement til C-more Play og ToonTV, er det værd at overveje et abonnement hos Greentel.

Her ser du GreenTel’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan GreenTel sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...