Menu

MIT Tele

På denne side kan du læse om MIT Tele’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Selskabet der til en forveksling ikke ønsker at være de største, men gerne vil have en særlig tilknytning til yderområderne, kalder sig selv MIT Tele. Navnet stammer fra landbrugsselskabet MIT, og netop denne virksomhed ejede da også tidligere halvdelen af teleselskabet. Siden 2015 er det dog Telia, som har været i besiddelse af hele ejerskabet af MIT Tele, men rødderne fra dengang, da MIT ejede selskabet, er endnu ikke helt taget op fra den danske jord. MIT Tele leverer i dag stadig totalpakker og løsninger, så du kan samle det hele under et tag, og udbuddet tæller blandt andet mobilabonnementer, bredbånd, TV, mobiler samt mobilt bredbånd. Heriblandt tilbyder MIT flere forskellige bredbåndsløsninger, hvad enten du er på farten eller derhjemme.

MIT Teles bredbånd

MITs bredbånd forudsætter, at det er teknisk muligt at levere internetadgang via xDSL på installationsadressen, herunder at installationsadressen ligger inden for xDSL-tjenestens geografiske dækningsområde. Med andre ord kræver bredbånd fra MIT, at du er i besiddelse af et telefonstik og derved en fungerende telefonlinje til det almindelige telefonnet tilknyttet i dit hjem. Derudover skal du være indenfor det område i Danmark, hvor det er muligt at levere xDSL-tjenesten, hvilket du formentlig er, i og med at selskabet dækker 96% af den danske befolkning med deres bredbånd. At MIT Tele leverer xDSL-bredbånd betyder, at dit internet bliver leveret via traditionelle kobberforbindelser, uden at du behøver at bekymre dig om, at din telefonforbindelse bliver påvirket af dit internetforbrug. Nærmere bestemt udbyder MIT Tele teknologierne ADSL og VDSL, som altså begge er teknologier, der hører under xDSL teknologien. Heraf er de afgørende forskelle, at VDSL teknologien blot er en videreudvikling af ADSL teknologien og derigennem også hurtigere end den traditionelle ADSL teknologi. Det er dog ikke alle husstande, som kan få VDSL teknologien, og MIT Tele opnår altså derved et langt større dækningsområde ved også at udbyde ADSL teknologien for deres kunder. I visse tilfælde har MIT Tele ikke mulighed for at levere alle båndbredder til kunden, og abonnementet leveres herved efter “best effort”, hvilket betyder, at hastigheden kan variere alt efter hvilken båndbredde, det er teknisk muligt at levere på din adresse. Du skal derfor også huske, at de hastigheder, der bliver reklameret med, nødvendigvis ikke er dem, som du reelt får. Dette har også noget at gøre med, at MIT Tele er afhængige af den hastighed, de får tilbudt fra den store konkurrent TDC, idet MIT Tele tilbyder bredbånd til deres kunder via TDC’s kobbernet.

Mobilt bredbånd

Til mobilt bredbånd og telefoni bruger MIT Tele til gengæld Telia og Telenors fælles netværk. Tidligere var det også muligt her at vælge TDC’s netværk, men det er ikke længere tilfældet. Dette har dog ikke rykket noget ved det fakta, at MIT Tele i dag tilbyder et bredbåndsnet, der kører på fire teknologier, hvilket inkluderer 3G, 4G, EDGE samt GPRS. Dette betyder altså, at hvis du befinder dig et sted udenfor 4G dækning vil dit mobile bredbånd automatisk slå over på 3G netværket og hvis det ikke virker EDGE netværket eller langsommere endnu GPRS teknologien. Hastigheden vil altså også falde i takt med, at du kommer på 3G, EDGE eller GPRS netværket, men du opnår i det mindste dækning.

Spar penge på dit bredbånd

Har du fastnet ved MIT Tele, kan du spare flere penge på dit bredbånd, her tilbyder MIT Tele nemlig nogle rigtige gode samlerabatter, hvor selskabet ligger sig rigtig billigt i markedet i forhold til det udbudte produkt. En position virksomheden nødvendigvis ikke opnår ved udelukkende at kigge på de tilbudte hastigheder og priser på bredbånd. Bemærk hertil at MIT Tele kører med lavere minimumshastigheder end mange af de andre teleselskaber på det danske marked. Men ikke desto mindre er MIT Teles bredbånd et godt alternativ til dig som i forvejen har fastnettelefoni hos MIT Tele og godt kan lide betjening ansigt til ansigt, som du kan få i alle Danmarks Land og Fritid butikker. Hvis du ønsker at se hvordan MIT Teles bredbånd sammmenligner sig med resten af markedet, kan du med fordel bruge vores sammenligningsportal til netop dette. Du kan også nedenfor se, hvilke bredbåndsprodukter MIT Tele tilbyder.

Her ser du MIT Tele’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan MIT Tele sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...