Alm. Brand Bilforsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Alm. Brands tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om Alm. Brand Forsikring:

Alm. Brand A/S er en dansk børsnoteret finansiel koncern, der har aktiviteter inden for forsikring og pension, og derudover tilbyder leasing og andre finansielle ydelser i samarbejde med Sydbank. Koncernen har en omsætning på cirka 7,7 milliarder kroner og beskæftiger omkring 1.800 medarbejdere. Alm. Brand var oprindeligt kun beskæftiget inden for brandforsikringer - heraf navnet Almindelig Brand.

Historien om Alm. Brand går helt tilbage til 1792, hvor etableringen blev underskrevet af Kong Christian den VII. Dengang var hensigten med Alm. Brand - eller almindelig brand, at man blot skulle udbyde brandforsikring til ejendomme uden for København og købstæderne. I dag er sagen dog anderledes, og selskabet udbyder alle former for forsikring til alle danskerne, mens der også drives liv og pension samt bankvirksomhed. Gruppen har igennem tidens løb opkøbt en række af virksomheder.

I nyere tid har man blandt andet haft et opkøb af Henton Børsmæglerselskab. Den fundamentale tankegang i Alm. Brand har ikke ændret sig gennem tiden og kan beskrives således: “Vi skal sikre den almindelige dansker”. Værdierne for hele gruppen går på almindelig sund fornuft, gensidig respekt, helhed og nærhed samt viljen til succes. Alm. Brand adskiller sig fra nogle af de andre spillere på markedet ved at de har både forsikring og bank under et og samme tag. Alm. Brand forsøger ikke at være den billigste udbyder af forsikringer på markedet - de fokuserer derimod på at tilbyde alt-inkluderet dækning, som møder deres kunders behov. De har et hovedformål om at tilbyde deres kunder hele pakken hos Alm. Brand. Det betyder, at Almindelig Brand vil forsøge at dække deres kunders finansielle behov, så kunden ikke har besværet i at have flere forskellige udbydere af for eksempel lån, forsikringer og pension.

Forsikringsselskabet bruger ressourcer på at støtte sportsforeninger gennem sponsorater. Eksempelvis så har man en partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion, men man har dog også aftaler med mindre lokale sportsklubber - og foreninger. På forsikringssiden udbyder selskabet det, du som forbruger typisk forventer af et forsikringsselskab. De udbyder forsikringer i tre overordnede hovedgrupper: Hus, bil og båd samt rejse, ulykke og lønsikring. Bilforsikringen ved Alm. Brand er kendetegnet ved, at prisen på bilforsikringen ikke ændrer sig, hvis man har været ude for en skade. Du kan blive elitebilist, når du er fyldt 30 år og har kørt skadefrit i et år.

Hvorfor skal jeg vælge Alm. Brand Forsikring?

Du kan samle alle dine pensions- og forsikringsaktiviteter hos et selskab. Det er desuden et ordentligt og engageret team, der sidder klar til at hjælpe dig hos Alm. Brand. De forsøger at holde deres produkter simple, så du kan danne dig et overblik. Du kan let anmelde skader, og deres kundeservice er klar til at behandle din anmeldelse med det samme. Du kan også få en rabat på et bredt udvalg af deres forsikringsprodukter.

Hvilke forsikringer tilbyder Alm. Brand?

Hos Alm. Brand har de over 20 forskellige forsikringstyper, som du kan vælge imellem. De tilbyder også nye forsikringstyper såsom droneforsikring, der begynder at blive mere aktuel. Du kan ellers vælge:

Hvad er Alm. Brand bilforsikring?

Alm. Brand Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en Alm. Brand Vejhjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, dækning af parkeringsskader og ingen selvrisiko på en lang række skader. Desuden betragtes du som elitebilist efter 1 år hos Alm. Brand.

Hvad kan Alm. Brand tilbyde udover forsikringer?

Udover forsikringer, har Alm. Brand også haft en bankafdeling, der i dag er blevet opkøbt af Sydbank, og derfor skal du henvende dig til Sydbank-koncernen, hvis du er interesseret i leasing og/eller banktilbud. Alm. Brand giver dig mulighed for at have en pensionsopsparing. Alm. Brand pension har markedets højeste depotrente på 3-5 % om året.

Hvordan anmelder brugerne Alm. Brand på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er god hos Alm. Brand, der har omkring 10.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor over 60 % har givet dem fem stjerner. Det skal dog siges, at anmeldelserne kommer også fra medlemmer og kunder, der kun har Alm. Brand pension eller benytter deres banktilbud.

Hvordan kontakter jeg Alm. Brand Kundeservice?

Du kan altid skrive til Alm. Brand på deres hjemmeside under "kontakt os" eller ringe til kundeservice på 96 10 17 17, hvis dine spørgsmål handler om forsikring ellers kan du ringe på 96 10 17 16, hvis det handler om pension. Du kan ringe til dem inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk