Bauta Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Bauta tilbud med 15 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om Bauta Forsikring:

Bauta Forsikring er et Dansk forsikringsselskab, som er ejet af LB Forsikring A/S. Selskabet, blev etableret tilbage i 1976, hvor det var en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring. De ønsker at skabe et finansielt overskud hos deres medlemmer i form af anciennitetsrabat til loyale medlemmer. Dette betyder, at når der er et højt overskud, vil Bauta Forsikring sætte deres priser ned på deres forsikringer, eller også bruger de overskuddet til at forbedre dækningerne. De ønsker at skabe et forsikringsfællesskab, hvor medlemmerne deles om risikoen, og hvor selskabet forvalter medlemmernes penge.

Selskabet er i dag en del af LB forsikring, og tilsammen er de Danmarks femte største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked. Deres to største værdier er fællesskab og åbenhed, eftersom det minder selskabet om at passe godt på deres medlemmer. Fællesskab skal forstås som en slags tryghed, hvor selskabet kan støtte dig, hvis der skulle opstå et uheld med eksempelvis et nedbrændt hus.

Bauta Forsikring tilbyder mange forskellige forsikringer. Her tilbyder de eksempelvis de fire store forsikringer, som er indbo-, ulykke-, hus- og bilforsikring. Derudover tilbyder de mindre forsikringer såsom hunde-, rejse- og studieforsikring. Du kan derfor samle mange af de nødvendige forsikringer på et sted.

Hvis du er medlem af Bauta Forsikring, er der en række medlemsfordele, som er vigtige at være opmærksomme på, når du skal vælge forsikringsselskab. En af de store fordele er overskudsdeling, hvor de udbetaler et eventuelt overskud til medlemmer, som har haft en indboforsikring hos selskabet i over seks år. Dette er, hvad de kalder anciennitetsrabat. Denne udbetaling bliver overført en gang om året, hvis de i LB Forsikring har et overskud på mere end 100 millioner kroner. Beløbet bliver automatisk indsat på den NemKonto, som man har tilknyttet.

Derudover tilbyder de både rabat til studerende og ældre. Som studerende kan du købe en forsikring med rabat på pris og selvrisiko, hvis du er under uddannelse. Når du så er færdig med uddannelsen, vil denne rabat stoppe, og forsikringen vil automatisk ændres til deres normale pris og selvrisiko. Deres aldersrabat gælder for folk, som er over 60 år. Her får man rabat på Indbo Basis, IndboPLUS, CykelPLUS, glas og sanitet og andre standardtillæg.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvorfor skal jeg vælge Bauta forsikring?

Hos Bauta Forsikring får du en loyalitetsrabat, hvis du har haft en indboforsikring uafbrudt i 3 år - så får du en udbetaling på din NemKonto. Du får ligeledes adgang til en række prisvindende forsikringer, hvor Forbrugerrådet Tænk Penge har anbefalet deres anmeldelser.

Der er også studierabat hos Bauta Forsikring.

Hvilke forsikringer har Bauta forsikring?

Bauta Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, så du kan være ordentlig dækket. Du kan bl.a. vælge mellem:

Bauta Forsikring tilbyder også forsikringer til erhverv, hvis du gerne vil være dækket ind der.

Hvad er Bauta bilforsikring?

Bauta Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og retshjælpsforsikring med i pakken. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Kaskoforsikring har du mulighed for at udvide pakken med. Der kan du få en vejhjælpsdækning. Vejhjælp eller autohjælp giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du får fri mulighed for at vælge førerulykkesforsikring og mulighed for at få glasdækning med i din bilforsikring.

Hvordan anmelder jeg en skade til Bauta forsikring?

Du kan anmelde skaden ved at ringe til deres kundeservice, så sidder Bauta Forsikring klar til at hjælpe dig. Hvis det er akuthjælp, og du ringer uden for åbningstiderne, så skal du ringe til 70 15 55 00. Du kan også anmelde skaden online via "Min Side" på deres hjemmeside.

Hvordan anmelder brugerne Bauta forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er i top hos Bauta Forsikring, hvor de har omkring 1.800 anmeldelser på Trustpilot. Det er langt over 80 % af brugerne, der har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Bauta Forsikring?

Du kan altid kontakte Bauta Forsikring ved at ringe på 78 72 25 05, så sidder deres kundeserviceafdeling parat til at hjælpe dig. Du er også mere end velkommen til at skrive til Bauta Forsikring ved at sende en besked via deres hjemmeside.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk