CODAN Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Codans tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om CODAN:

Codans historie går faktisk helt tilbage til slutningen af 1700-tallet (1782), hvor Phoenix Assurance Company blev stiftet i London. De rødder endte i Danmark, og i 1916 blev Codan født. Det blev stiftet af Dansk Svovlsyre- og Superphosphatfabrik, og i 1940 blev Codan lagt sammen med det britiske selskab. Selskabet har sit navn fra det latinske ord Sinus Codanus, som betyder Østersøen. Codan er Skandinaviens tredjestørste forsikringsselskab. Virksomheden har ikke kun aktiviteter i Danmark, men ejer blandt andet også Trygg-Hansa i Sverige, samt at de har aktiviteter Norge og Baltikum. Codan opererer i Danmark kun med skadesforsikring, da de har solgt livsforsikring og pensionsforsikring fra til andre aftagere på forsikringsmarkedet. Codan har desuden drevet bankvirksomhed før i tiden. I 1993 overtog selskabet det konkursramte Hafnia Forsikring. Siden 1984 har selskabet været på delvist udenlandske hænder, og i dag ejer britiske Royal & Sun Alliance 100 % af virksomheden. Selskabet har desuden været børsnoteret indtil 2007, hvor de blev afnoteret igen. I 2013 vandt Codan prisen for Danmarks bedste CSR strategi. Selskabet fokuserer på, at det skal være rart at komme på arbejde for de cirka 19.000 ansatte i hele selskabet, men Codan i Danmark har omkring 1.000 medarbejdere. Selskabet mener, de har et ansvar overfor samfundet, da de sidder på omkring 12 % af markedet i Danmark, hvilket gør dem til en af de større spillere på det danske forsikringsmarked. Codan er i forhandlinger med Tryg om at blive solgt og blive en del af Nordens største forsikringsselskab. Codan tilbyder hele 14 forskellige forsikringer. De forsikringer er bilforsikring, ulykkesforsikring, børneulykkesforsikring, indboforsikring, husforsikring, rejseforsikring, bådforsikring, campingvognsforsikring, sundhedsforsikring, au pair forsikring, entrepriseforsikring, ejerskifteforsikring og fritidshusforsikring. Hvis du vil læse mere om Codans bilforsikring og Codan indboforsikring længere nede på siden, hvor du kan se, hvilke ting du får med i forsikringen bl.a. vejhjælp. Codans ulykkesforsikring dækker skader, der sker for dig, og går ud over din førlighed. Det dækker dig blandt andet i arbejdstiden, hvis du vælger heltidsdækning, men du kan også få det til at gælde, hvis du laver meget ekstremsport som for eksempel faldskærmsudspring eller river rafting. Ved ulykkesforsikring er der mange parametre, der bliver taget med i overvejelserne. Hvor farligt dit fuldtidsjob er, hvor gammel du er, hvor du bor og meget mere. Du vælger selv hvilken minimum invaliditet, du vil have dækket for eksempel 5 %, hvilket svarer til en mistet finger.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvorfor skal jeg vælge Codan Forsikring?

Du kan spare penge på dine forsikringer hos Codan, og hvis du samler dine forsikringer kan du få op til 15 % i kernekunderabat. Hvis du er medlem af Ældre Sagen eller Djøf kan du spare endnu mere. Du bliver en del af et stærkt netværk, hvor du kan benytte dig af deres lange række af leverandører - alt fra håndværkere til bilværksteder, hvor du kan få en gratis lånebil, hvis din egen bliver skadet. Kundeservice er vigtigt, og derfor kan du få hurtig hjælp - 24 timer i døgnet.

Hvilke forsikringer har Codan?

Codan er en af de store forsikringsselskaber på markedet, og de har også 14 forskellige forsikringstyper. Du kan vælge mellem:

Hvad er Codan Indboforsikring?

Codans Indboforsikring hjælper dig, hvis dine ting skades eller bliver stjålet. Det er sikkert din cykel, der bliver udsat for hærværk. Din indboforsikring dækker ligeledes alle i husstanden og deres ejendele. Det er ikke lovpligtigt at have en indboforsikring, men det er altid en god idé at være dækket godt ind.

Din indboforsikring hos Codan indeholder også en ansvarforsikring, og det er vigtigt at have, hvis du eller nogen i din husstand gør stande eller ødelægger andres ting. Du har også retshjælp, identitetstyveri og vandskadedækning med i Codan Indboforsikring.

Hvad er Codan Bilforsikring?

Codan Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en Codan Vejhjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, dækning af parkeringsskader og ingen selvrisiko på en lang række skader. Desuden betragtes du som elitebilist fra dag 1 hos Codan.

Hvordan anmelder jeg en skade hos Codan?

Du kan gå ind på deres hjemmeside og anmelde skaden online, men du har også kontakte deres servicepartner på 70 21 06 25, hvis det er akut og det er uden for åbningstiderne. Ellers kan du ringe på 33 55 29 29, hvis du har spørgsmål til anmeldelsen inden for normale åbningstider.

Hvordan anmelder brugerne Codan Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er god hos Codan, der har over 5.500 anmeldelser på Trustpilot, hvor over 70 % af brugerne har givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg Codan?

Du kan altid skrive til Codan Forsikring på codan@codan.dk eller kontakte deres kundeservice inde på deres hjemmeside.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk