Menu

Vi henter priser fra 14 udbydere, som du kan sammenligne med GF Forsikring:

  • Popermo Forsikring
  • Next Forsikring
  • FDM Forsikring
  • NEM Forsikring
  • Alm. Brand
  • Global Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • IDA Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om GF Forsikring:

GF er medlemsejet, så når du tegner en bilforsikring hos GF, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Hvilken klub, du bliver medlem af afhænger enten af, hvor du bor, hvor du arbejder, eller hvad du arbejder med. At være medlemsejet betyder bl.a. at du får overskuddet tilbage - også på alle andre forsikringer end bilforsikring. Derudover har du medindflydelse via din forsikringsklub. Det der i dag er kendt som GF Forsikring blev stiftet i 1967. Dengang var der mange, som trak på smilebåndet ved tanken om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men de fremsynede ildsjæle bag selskabet arbejdede ufortrødent videre for at realisere deres vision. Det har siden vist sig, at tanken var rigtig. For i dag er GF Forsirking et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden har GF udviklet nye produkter og forsikringstyper, så de i dag kan tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser på alle husstandens forsikringer. Stifterne havde en vision om at ville danne et alternativt selskab med minimale priser. Her skulle medlemmerne organiseres i forsikringsklubber og have direkte indflydelse, og her skulle der ikke bruges penge på andet end dækning af skader og den mest nødvendige administration, som har størst betydning for kunderne.

Bilforsikring

1. GF Forsikring er medlemsejet, så du får overskuddet tilbage - også på andre forsikringer end bilforsikring 2. Du får medindflydelse i GF Forsikring via din forsikringsklub, når du har bilforsikring. 3. Du får medlemsfordele, bl.a. tilbud om gruppeinvalidepension og kundegruppeliv. 4. Når du har kaskoforsikring får du gratis reparation af stenslag. 5. Billigere for hvert år du kører uden skader, indtil du bliver elitebilist. GF Foriskring giver dig ikke med dyrere pris, hvis du er uheldig at få en skade.
Selv om du har været uheldig i årets løb og haft en skade, så får du alligevel del i årets overskud. Skulle der et enkelt år være underskud i forsikringsklubben, mærker du ikke til det. Den årlige overskudsdeling kan kun gøre din bilforsikring billigere, ikke dyrere.
Har du en bilforsikring hos GF Forsikring, har du mulighed for at tilkøbe vejhjælp - også kaldt autohjælp. Skulle du være ude for et uheld, dækker GF Forsikring vejhjælp transport til dit hjem eller til at valgfrit værksted. Forsikring dækker ligeledes udgifter til starthjælp, servicevogn, kranvogn, vejhjælp / autohjælp eller lignende.
Efter 6 skadefri år bliver du superelitebilist hos GF og kan få adgang til særlige fordele, der gør din bilforsikring endnu bedre, f.eks. Trailerdækning og nummerpladetyveri
GF Forsikring tilbyder alle de almindelig forsikringer som f.eks. Bil, indbo, ulykke, hus, rejse, mv.
GF adskiller sig fra de andre selskaber på et vigtigt område: De har forsikringsklubber fordelt over hele landet. Din forsikringsklub har sit eget bilskaderegnskab, og hvis det giver overskud, bliver det fordelt mellem dig og de øvrige medlemmer af klubben i form af en billigere bilforsikring. Vi trækker nemlig overskuddet fra i din pris for det kommende år.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev