GF Bilforsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign GF Forsikrings tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om GF Forsikring:

GF er medlemsejet, så når du tegner en forsikring hos GF Forsikring, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Hvilken klub, du bliver medlem af afhænger enten af, hvor du bor, hvor du arbejder, eller hvad du arbejder med. At være medlemsejet betyder - bl.a. at du får overskuddet tilbage - også på alle andre forsikringer end bilforsikring. Derudover har du medindflydelse via din forsikringsklub.

Det der i dag er kendt som GF Forsikring blev stiftet i 1967. Dengang var der mange, som trak på smilebåndet ved tanken om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men de fremsynede ildsjæle bag selskabet arbejdede ufortrødent videre for at realisere deres vision. Det har siden vist sig, at tanken var rigtig. For i dag er GF Forsikring et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden har GF udviklet nye produkter og forsikringstyper, så de i dag kan tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser på alle husstandens forsikringer. Stifterne havde en vision om at ville danne et alternativt selskab med minimale priser. Her skulle medlemmerne organiseres i forsikringsklubber og have direkte indflydelse, og her skulle der ikke bruges penge på andet end dækning af skader og den mest nødvendige administration, som har størst betydning for kunderne.

GF Forsikring har over 300.000 medlemmer, der alle får del i overskuddet, og selvom folk ikke troede på dem, så har de i dag over 50 års erfaring med forsikring. Du kan finde alt fra bilforsikring til indboforsikring - og du kan vælge de lidt mindre forsikringstyper som dyreforsikring.

Hvorfor skal jeg vælge GF Forsikring?

Du får 10 % i rabat ved at samle dine forsikringer hos GF Forsikring, og det er, hvis du har mere end 3 forskellige forsikringstyper hos dem. GF Forsikring indgår også i en række stærke samarbejder med både OK, Ældre Sagen, Jyske Bank og Diabetesforeningen, hvor du har mulighed for at få rabat. De har en høj kundetilfredshed, og GF Forsikring har haft årets forsikringspakke af forbrugerrådet TÆNK Penge i 2019.

Hvilke forsikringer har GF Forsikring?

GF Forsikring har over 20 forskellige forsikringstyper, og du kan vælge mellem helt nye forsikringstyper - såsom droneforsikring:

Hvad er GF Bilforsikring?

GF Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en GF ForsikringVejhjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, dækning af parkeringsskader og ingen selvrisiko på netop parkeringsskader. Desuden betragtes du som superelitebilist efter seks år uden skader hos GF Forsikring.

Hvordan anmelder jeg en skade hos GF Forsikring?

Du kan hurtigt anmelde din skade til GF Forsikring på deres hjemmeside, hvor du bliver ført igennem hele processen af deres kundeserviceteam. Og hvis du står og mangler akut hjælp i udlandet, så kan du ringe på + 45 70 21 80 80, så står GF Forsikring klar til at guide dig.

Hvordan anmelder brugerne GF Forsikring på Trustpilot?

GF Forsikring oplever en rigtig høj kundetilfredshed, hvor de har over 14.000 anmeldelser med en score på over 4,5 stjerner. Det betyder, at over 80 % af brugerne har givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg GF Forsikring?

Du kan ringe til deres kundeserviceafdeling som privatperson på 70 13 80 80 eller 72 24 40 20 for erhverv. De sidder klar til at tage dit opkald inden for normale åbningstider. Du kan også altid skrive til dem på gf@gfforsikring.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk