GF Bilforsikring: Se priser

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign GF Forsikrings tilbud med 14 andre selskaber:

 • IDA Forsikring
 • Gjensidige Forsikring
 • Global Forsikring
 • Alm. Brand
 • Nem Forsikring
 • FDM Forsikring
 • Next Forsikring
 • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Få alternativer til GF's bilforsikring

Når du leder efter alternativer til GF bilforsikring, anbefaler vi at sammenligne tilbud fra forskellige forsikringsselskaber for at finde den bedst mulige dækning, der passer lige netop dine behov.

Hvert selskab tilbyder nemlig unikke fordele, dækningsmuligheder og prissætninger. Et forsikringsselskab har måske en billigere pris for din nabo, mens andre selskaber kan tilbyde dig de bedste fordele.

Med Samlino.dk's sammenligningstjeneste får du et klart overblik over tilbud fra forskellige udbydere, inklusive detaljer om priser og dækning. Indtast blot dine oplysninger for at modtage personlige tilbud, som du nemt kan sammenligne - alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Har du bilforsikring hos GF? Se priser her

Hvis du allerede har en bilforsikring GF Forsikring, men er nysgerrig efter at se, om du kan få en endnu bedre aftale, så tilbyder Samlino.dk den perfekte service for dig.

Med vores nemme og gratis sammenligningstjeneste kan du modtage tilbud fra flere forsikringsselskaber og sammenligne dem med din nuværende forsikring fra GF.

Ved at indtaste dine oplysninger i vores bilforsikringsformular øverst på hjemmesiden kan du se, hvordan andre selskabers priser og dækninger står i forhold til din nuværende bilforsikring.

Uanset om du leder efter lavere priser eller ønsker at tilpasse din forsikringsdækning, giver Samlino.dk dig mulighed for at træffe en informeret beslutning baseret på et bredt udvalg af tilbud. Det kan potentielt spare dig for både tid og penge, mens du sikrer, at din bil bliver godt beskyttet.

Beregn din bilforsikring fra GF

Når du beregner prisen på bilforsikring hos GF Forsikring, får du mulighed for at tilpasse din bilforsikring helt nøjagtigt, som du ønsker. Med GF Forsikring kan du vælge en forsikring, der har fokus på din tryghed – ligegyldigt om du kører i fossilbil eller elbil. Du har friheden til selv at bestemme størrelsen på din selvrisiko og kan skræddersy forsikringen med forskellige pakkeløsninger, der passer til lige netop dine behov.

GF bilforsikring priser

For at få en oversigt over priserne på bilforsikring hos GF, anbefaler vi, at du benytter vores prisberegner på bilforsikring. Prisberegneren giver dig nemlig mulighed for at få et stort overblik over bilforsikringspriser fra både GF, men også andre selskaber.

Prisen på en bilforsikring hos GF kan variere afhængigt af mange faktorer som fx din alder, din kørselshistorik, bilens model og omfang af dækning og er ikke nødvendigvis den billigste for dig.

Ved at bruge en sammenligningstjeneste som Samlino.dk, kan du sikre dig, at du får den bedste pris på markedet, der matcher netop dine behov.

GF bilforsikring med kasko

GF Forsikring's kaskoforsikring dækker skader fra trafikuheld, tyveri, brand, hærværk og ukendte skadevoldere. Forsikringen inkluderer fordele som vejhjælp i udlandet, retshjælpsforsikring og gratis lånebil ved værkstedsophold.

For ældre eller mindre værdifulde biler tilbydes delkasko, som dækker tyveri, forsøg på tyveri, glasskader og brand, inklusiv gratis reparation af stenslag. Begge forsikringstyper inkluderer automatisk SOS-redningsforsikring for kørsel i udlandet, og der er mulighed for at tilkøbe yderligere dækninger for øget sikkerhed og tryghed.

GF bilforsikring med vejhjælp

GF Forsikring tilbyder vejhjælp i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp, som giver assistance ved uheld og driftsstop. Vejhjælpen dækker køretøjer op til 3.500 kg., inkl. efterspændte enheder som trailere.

Med en vejhjælpsforsikring fra GF får du bl.a. starthjælp, hjulskifte, brændstofudbringning, tanktømning, bjærgning, bugsering og videretransport af personer.

Du kan endda også få yderligere dækning, som inkluderer en hotelovernatning, hvis din bil ikke kan repareres.

Fordele ved at vælge GF bilforsikring

Fordelene ved GF bilforsikring er mange, og du kan få det helt store overblik over deres forsikringstilbud ved at benytte vores sammenligningstjeneste.

GF bilforsikring tilbyder en række fordele, som gør dem til et attraktivt valg for mange bilejere. Disse fordele inkluderer mulighed for tilvalgsforsikringer som vejhjælp og kaskoforsikring, som dækker skader på din egen bil ved uheld. Derudover er GF kendt for deres effektive skadeservice og muligheden for at tilpasse forsikringen til dine specifikke behov.

Ulemper ved GF bilforsikring

At vælge den rette bilforsikring kan være svært, og det er vigtigt at veje fordele og ulemper nøje. Mens GF Forsikring byder på flere attraktive fordele, bør du altid overveje, hvilken dækning passer bedst til netop dine behov. Vores sammenligningstjeneste på Samlino.dk er designet til at hjælpe dig med at navigere blandt de mange forsikringstilbud. Her kan du nemt sammenligne dækninger, priser og services fra forskellige forsikringsselskaber, så du kan træffe det bedste valg for lige netop dig.

Selvom vi kun samarbejder med de største og bedste forsikringsselskaber i Danmark, anbefaler vi altid at dykke ned i forsikringsselskabernes kundeanmeldelser og generelle omdømme.

Om GF Forsikring:

GF er medlemsejet, så når du tegner en forsikring hos GF Forsikring, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Hvilken klub, du bliver medlem af afhænger enten af, hvor du bor, hvor du arbejder, eller hvad du arbejder med. At være medlemsejet betyder - bl.a. at du får overskuddet tilbage - også på alle andre forsikringer end bilforsikring. Derudover har du medindflydelse via din forsikringsklub.

Det der i dag er kendt som GF Forsikring blev stiftet i 1967. Dengang var der mange, som trak på smilebåndet ved tanken om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men de fremsynede ildsjæle bag selskabet arbejdede ufortrødent videre for at realisere deres vision. Det har siden vist sig, at tanken var rigtig. For i dag er GF Forsikring et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden har GF udviklet nye produkter og forsikringstyper, så de i dag kan tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser på alle husstandens forsikringer. Stifterne havde en vision om at ville danne et alternativt selskab med minimale priser. Her skulle medlemmerne organiseres i forsikringsklubber og have direkte indflydelse, og her skulle der ikke bruges penge på andet end dækning af skader og den mest nødvendige administration, som har størst betydning for kunderne.

GF Forsikring har over 300.000 medlemmer, der alle får del i overskuddet, og selvom folk ikke troede på dem, så har de i dag over 50 års erfaring med forsikring. Du kan finde alt fra bilforsikring til indboforsikring - og du kan vælge de lidt mindre forsikringstyper som dyreforsikring.

Hvorfor skal jeg vælge GF Forsikring?

Du får 10 % i rabat ved at samle dine forsikringer hos GF Forsikring, og det er, hvis du har mere end 3 forskellige forsikringstyper hos dem. GF Forsikring indgår også i en række stærke samarbejder med både OK, Ældre Sagen, Jyske Bank og Diabetesforeningen, hvor du har mulighed for at få rabat. De har en høj kundetilfredshed, og GF Forsikring har haft årets forsikringspakke af forbrugerrådet TÆNK Penge i 2019.

Hvilke forsikringer har GF Forsikring?

GF Forsikring har over 20 forskellige forsikringstyper, og du kan vælge mellem helt nye forsikringstyper - såsom droneforsikring:

 • Ulykkesforsikring
 • Indboforsikring
 • Bådforsikirng
 • Rejseforsikring
 • Husforsikring
 • Hundeforsikring
 • Bilforsikring
 • Dyreforsikring
 • Og mange, mange flere...

Hvad er GF Bilforsikring?

GF Bilforsikring giver dig som standard både en ansvarsforsikring til bil og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en GF Forsikring Vejhjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, dækning af parkeringsskader og ingen selvrisiko på netop parkeringsskader. Desuden betragtes du som superelitebilist efter seks år uden skader hos GF Forsikring.

Hvordan anmelder jeg en skade hos GF Forsikring?

Du kan hurtigt anmelde din skade til GF Forsikring på deres hjemmeside, hvor du bliver ført igennem hele processen af deres kundeserviceteam. Og hvis du står og mangler akut hjælp i udlandet, så kan du ringe på + 45 70 21 80 80, så står GF Forsikring klar til at guide dig.

Hvordan anmelder brugerne GF Forsikring på Trustpilot?

GF Forsikring oplever en rigtig høj kundetilfredshed, hvor de har over 14.000 anmeldelser med en score på over 4,5 stjerner. Det betyder, at over 80 % af brugerne har givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg GF Forsikring?

Du kan ringe til deres kundeserviceafdeling som privatperson på 70 13 80 80 eller 72 24 40 20 for erhverv. De sidder klar til at tage dit opkald inden for normale åbningstider. Du kan også altid skrive til dem på gf@gfforsikring.dk.

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til mobilabonnement og lån. Husk også at sammenligne vores andre områder, eksempelvis:

Kilder

Thomas Andersen

Om Thomas Andersen

Thomas Andersen er vores faste bil- & forsikringsskribent og har en kandidatgrad i kommunikation & digitale medier. Han gør danskerne klogere på deres bilforsikring, deler tips og tricks til bilister og gør dig klogere på tendenser i bilbranchen.

E-mail: thomas.andersen@samlino.dk