Sammenlign tilbud på bilforsikring

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Gjensidiges tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fået en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om Gjensidige Forsikring:

Gjensidige har rødder, som er over 200 år gamle. Det hele startede nemlig i Norge i 1816 hvor brandkassen blev etableret. Sidenhen er der sket mange ting, og koncernen har nu over 4.000 medarbejdere - heraf omtrent 760 i Danmark. Gjensidige kom til Danmark og resten af Norden i 2006.  Den danske del af Gjensidige-gruppen har skadeforsikring som forretningsområde. I Norge tilbyder Gjensidige også bank og pensionsopsparing. Det mest populære produkt hos Gjensidige er deres bilforsikring, men udover dette så udbyder de også andre klassiske forsikringsprodukter såsom indboforsikring, husforsikring, ejerskifteforsikring og ulykkesforsikring. Gjensidige har igennem tiden opkøbt en række andre selskaber. Af disse finder man bl.a. Gouda Rejseforsikring, Nykredit Forsikring A/S og Byggeriets Forsikringsservice. I dag er Gjensidige også sponsor af den bedste fodboldrække for kvinder - Gjensidige Kvindeliga, og det er de frem til 2022.

Hvorfor skal jeg vælge Gjensidige Forsikring?

Du får 5-10 % rabat, hvis du bestiller dine forsikringsprodukter online hos Gjensidige. Selskabet oplever en stor kundetilfredshed, og de vægter tillid meget højt. De har et bredt udvalg af produkter til dig, din familie eller din virksomhed. Du får desuden en god dækning på din bilforsikring, så du også er dækket i udlandet.

Hvilke forsikringer har Gjensidige?

Gjensidige Forsikring har over 13 forskellige forsikringstyper, og du kan frit vælge mellem følgende:

Hvad er Gjensidige Bilforsikring?

Gjensidige Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en Gjensidige Vejhjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, dækning af parkeringsskader og ingen selvrisiko på netop parkeringsskader. Desuden betragtes du som elitebilist efter første dag hos Gjensidige, hvis du er over 28 år.

Hvad sponsorer Gjensidige Forsikring?

DBU satser benhårdt på kvindefodbolden i Danmark, og Gjensidige er derfor stolt hovedsponsor af den bedste danske kvindeliga i fodbold - Gjensidige Kvindeliga. Forsikringsselskab lægger navn til ligaen frem til 2022.

Hvordan anmelderne brugerne Gjensidige Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Gjensidige Forsikring, og de har over 9.000 anmeldelser på Trustpilot og over 75 % af brugerne har givet dem fem stjerner, hvilket er imponerende høj hos et forsikringsselskab.

Hvordan anmelder jeg en skade til Gjensidige Forsikring?

Du kan hurtigt anmelde din skade ind på deres hjemmeside eller ringe til 78 75 80 30 for at få mere hjælp. Hvis du er i udlandet og har akut brug for hjælp, så kan du ringe til +45 88 24 73 10, hvor de sidder klar døgnet rundt.

Hvordan kontakter jeg Gjensidige Forsikring?

Du kan ringe til deres kundeserviceafdeling på 78 75 80 30 og skrive til dem døgnet rundt på deres hjemmeside. Du har også mulighed for at bestille et videomøde med dem, hvis du gerne vil have en snak ansigt-til-ansigt.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk