Menu

Gjensidige bilforsikring: Sammenlign og se om de er billigst på kun 3 min.

Jeg kender ikke nummerpladen

Vi henter priser fra 14 udbydere, blandt andre:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Gjensige Forsikring:

Gjensidige har rødder, som er op mod 200 år gamle. Det hele startede nemlig i Norge i 1816 hvor brandkassen blev etableret. Sidenhen er der sket mange ting og koncernen har nu over 4.000 medarbejdere. En stor del af disse arbejder i Danmark. Den danske del af Gjensidige-gruppen har skadeforsikring som forretningsområde. Det mest populære produkt hos Gjensidige er deres bilforsikring, men udover dette så udbyder de også andre klassiske forsikringsprodukter såsom indboforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring. Gjensidige har igennem tiden opkøbt en række andre selskaber. Af disse finder man bl.a. Gouda Rejseforsikring, Nykredit Forsikring A/S og Byggeriets Forsikringsservice.

Bilforsikring

1. Får du nogle skader, stiger prisen på din forsikring ikke, hvorfor du stadigvæk har de samme udgifter. 2. Du kan få rabat ved at samle dine forsikringer hos Gjensidige. Du skal blot samle minimum tre forsikringer hos selskabet. 3. Køber du kaskoforsikring hos Gjensidige Forsikring, får du masser af fordele. Herunder mulighed for at blive elitebilist fra første dag, gratis reparation af stenslag i forruden og meget mere. 4. Er du ung, kan du opnå bonus ved at køre i dine forældres eller bedsteforældres bil som en tilvalgspakke. 5. Hos Gjensidige Forsikring kan du få ekstra fordele ved forsikringer på specifikke bilmærker.
Historien om Gjensidige-gruppen går hele 200 år tilbage. I 1816 begyndte man nemlig etableringen af lokale brandkasser i Norge for at beskytte sine værdier. Gjensidige-gruppen er et stort ledende nordisk forsikringsselskab, der har udviklet sig meget siden starten for 200 år siden. Selskabet har siden oplevet meget og har bl.a. været igennem en fusion samt et opkøb af Forenede Forsikring i 1993. For at øge markedsandelene på det danske marked, har man opkøbt Nykredit Forsikring A/S, Byggeriets forsikringsservice og Gouda Rejseforsikring. Opkøbet af Nykredit Forsikring skete i 2010 og har budt på et strategisk samarbejde på skadeforsikringsområdet, hvor Nykredit Forsikring nu udbyder produkter gennem Gjensidige Forsikring. En af de ting som selskabet sælger sig på er, at de er skabt af og for kunderne. Den dag i dag er Gjensidige Forsikring A/S børsnoteret i Oslo. En af de måder, hvor Gjensidige har kunnet skille sig ud fra konkurrenterne på markedet har været ved at udbyde kundeudbytte. Det er dog kun på det norske marked dette finder sted, men måske man en dag vi vil se samme fænomen i Danmark. På det danske marked er det kun forsikringer man opererer med, men i Norge er Gjensidige involveret i både skadesforsikring, bank, pension og sparing. Faktisk så er Gjensidige Forsikring desuden til stede i hele norden samt i Baltikum. Hele gruppen havde i år 2015 i alt over 4.000 ansatte, hvor af en stor del af disse var at finde i Danmark. Forsikringerne hos Gjensidige Forsikring i Danmark er delt op i fire grupper og er som følger: Privat, Erhverv, Landbrug samt Kommuner og Regioner. På det danske marked tilbyder Gjensidige diverse traditionelle forsikringer, som den almindelige forbruger kan forvente hos de fleste forsikringsselskaber. Forsikringsselskabet er kendt for sit logo, som bliver kaldt for “Vægteren”. Dette vægter-symbol er meget genkendt i Norge, hvor det er et af de mest kendte logoer. Vægteren blev en del af Gjensidige Forsikring i 1932 og er flere gange sidenhen blevet forandret. Logoet blev lanceret sammen med deres slogan:” Tiden går, Gjensidige består” som stadigvæk bliver brugt den dag i dag. Forsikringsselskabet har en række af samarbejdspartnere. En af disse er EDC-kæden, som igennem deres mange butikker rundt omkring i landet forhandler forsikring for Gjensidige. Et lignende samarbejde haves også med Estate mæglerne og hos Nybolig-kæden. Derudover er der etableret samarbejder med en række bilmærker. Samarbejderne med bilmærkerne går på, at man som ny bilkunde kan få en gunstig bilforsikring til sin nye bil. Det drejer sig om bilmærkerne Kia, Hyundai og Skoda. Et af de mest populære produkter hos selskabet er deres bilforsikring. Derudover tilbydes der også en række af andre klassiske forsikringer såsom indbo- og ulykkesforsikring samt husforsikring. Visionen i Gjensidige lyder som følgende:” Vi skal kende kunden bedst og involvere os mest.”
Nej. Hos Gjensidige medfølger der gratis transport af din bil til nærmeste værksted i tilfælde af en skade. Du skal dog være opmærksom på, at det kun gælder i tilfælde, hvor skaden er dækningsberettiget - altså i tilfælde hvor der bliver betalt erstatning for skaden.
Hos Gjensidige Forsikring kan du allerede blive elitebilist fra første dag, du har tegnet forsikringen. Dette forudsætter, at du de sidste tre år maks har anmeldt en skade. Derudover skal du være over 28 år gammel.
Ja. Du får rabat, når du samler tre af følgende rabatgivende forsikringer hos Gjensidige Forsikring: bil-, hus-, fritidshus-, ulykke- eller indboforsikring.
Nej. Men du kan nemt tilvælge Friskadedækning, og på den måde kan du få dækket parkeringsskader og Bilkabuler.
Har du bilforsikring gennem Gjensidige Forsikring, kan du tilvælge vejhjælp gennem Falck. 9 ud af 10 gange, kan Falck ordne din bil på stedet. Med Gjensidige vejhjælp får du blandt andet frit værkstedsvalg, udbringning af benzin/diesel, bugsering, fritrækning og hjulskifte i tilfælde af punktering.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev