IDA Bilforsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign IDAs tilbud med 14 andre selskaber:

  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om IDA Forsikring:

IDA Forsikring er en dansk forsikringsvirksomhed, som blev etableret tilbage i 1995. IDA Forsikring er medlemsbetinget og for at få en forsikring fra selskabet, kræver det, at du er medlem af fagforeningen IDA. Selskabet tilbyder fordelagtige priser og samlerabatter til sine kunder. De opererer som en selvstændig forening, hvilket betyder af de ledes af deres egen bestyrelse, som bestemmer alt inden for produktudbud, prisniveau og meget mere.

I dag tilbyder de mange forskellige forsikringer med alt lige fra hus- og indboforsikring til rejse- og knallertforsikringer. Det er muligt som kunde at opnå en status som IDA Guldmedlem, hvor du får ekstra rabat på dine forsikringer.

Hvorfor vælge Ida Forsikring?

Du får et forsikringsselskab, der har mere end 60.000 medlemmer. Du sparer penge og får medlemsrabat på 15 %, hvis du samler dine forsikringer hos IDA Forsikring. Du kan få en GPS-sporingsenhed til din bil, så den bliver lettere at spore, hvis den nu bliver stjålet.

Hvilke forsikringer har IDA Forsikring?

IDA Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, så du kan være ordentlig dækket. Du kan bl.a. vælge mellem:

IDA Forsikring tilbyder også forsikringer til erhverv, hvis du gerne vil være dækket ind der.

Hvad er IDA Bilforsikring?

IDA Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars-, retshjælpsforsikring med i pakken. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Kaskoforsikring har du mulighed for at udvide pakken med. Der kan du få en vejhjælpsdækning. Vejhjælp eller autohjælp giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du får fri mulighed for at vælge ekstra dækning, hvor du bl.a. kan få stillet en lånebil til rådighed, hvis uheldet er ude.

Hvordan anmelder jeg en skade til IDA Forsikring?

Hvis der er sket en skade, og du gerne vil ringe og anmelde det til IDA Forsikring, så ringer du på 70 33 25 25. Ellers kan du anmelde skaden online via "Min Side" på deres hjemmeside.

Hvordan anmelder brugerne IDA Forsikring på Trustpilot?

Det er ikke muligt at vurdere kundetilfredsheden hos IDA Forsikring på Trustpilot, da der nærmest ingen anmeldelser ligger.

Hvordan kontakter jeg IDA Forsikring?

Du kan kontakte IDA Forsikring ved at ringe på 70 21 01 91, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig med dine forsikringsspørgsmål. De er parat til at hjælpe dig inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk