If Bilforsikring

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Ifs tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fået en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om If Forsikring:

If Forsikring eller If Skadeforsikring blev grundlagt i 1999 og ejes i dag af den finske finanskoncern Sampo, der er børsnoteret - det var først i 2001, at If blev en del af Sampo. Virksomheden huser i dag 7.900 ansatte fordelt i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Baltikum og Rusland. De har også ca. 3,6 millioner kunder i de nordiske lande og Baltikum.

Hos If Skadeforsikring kan du forsikre næsten alle dine ejendele fra alt fra de klassiske forsikringstyper: bilforsikring, indboforsikring, husforsikring til hundeforsikring. Du kan længere nede i teksten læse mere om både bilforsikring, der er deres største forsikringsprodukt.

If Skadeforsikring blev grundlagt i 1999 ved en sammenlægning af svenske Skandias og norske Storebrands skadesforsikringsaktiviteter. Med et mål om at etablere det største skadesforsikringsselskab i Norden, navngav de sig ”If”, hvilket kommer fra det engelske ord for ”hvis” og hentyder til ”hvis der sker noget”.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Få priser på IF bilforsikring hos Samlino

Du kan få et overblik over priserne på bilforsikring hos IF Forsikring ved at bruge vores prisberegner her på Samlino.dk. Værktøjet giver dig mulighed for at se et bredt udvalg af bilforsikringstilbud ikke bare fra IF Forsikring, men også fra andre forsikringsselskaber. Prisen på en bilforsikring hos IF Forsikring kan variere betydeligt baseret på en række faktorer, herunder din alder, din kørselshistorik, bilens model samt den ønskede dækningsgrad, og det er ikke sikkert, at IF Forsikring er det billigste valg for netop dig. Ved at anvende Samlino.dk's sammenligningstjeneste kan du nemt finde frem til den mest fordelagtige pris på markedet, der passer til dine specifikke behov og krav til bilforsikring.

Find ud af, om IF bilforsikring er den billigste

Du kan få et overblik over priserne på bilforsikring hos IF Forsikring ved at bruge vores prisberegner her på Samlino.dk. Værktøjet giver dig mulighed for at se et bredt udvalg af bilforsikringstilbud ikke bare fra IF Forsikring, men også fra andre forsikringsselskaber.

Prisen på en bilforsikring hos IF Forsikring kan variere betydeligt baseret på en række faktorer, herunder din alder, din kørselshistorik, bilens model samt den ønskede dækningsgrad, og det er ikke sikkert, at IF Forsikring er det billigste valg for netop dig.

Ved at anvende Samlino.dk's sammenligningstjeneste kan du nemt finde frem til den mest fordelagtige pris på markedet, der passer til dine specifikke behov og krav til bilforsikring.

Fordele ved IF bilforsikring

Fordelene ved IF Forsikring er mange, og du kan få det helt store overblik over deres forsikringstilbud ved at benytte vores sammenligningstjeneste.

IF Forsikring tilbyder en række fordele, som gør dem til et attraktivt valg for mange bilejere. Disse fordele inkluderer dækning i hele Norden, mulighed for tilvalgsforsikringer som vejhjælp og kaskoforsikring, som dækker skader på din egen bil ved uheld. Derudover er IF kendt for deres effektive skadeservice og muligheden for at tilpasse forsikringen til dine specifikke behov.

IF beregn bilforsikring

Det er enkelt og hurtigt at få et overblik over forsikringspriser ved hjælp af Samlinos online prisberegner. Ved at indtaste dine personlige oplysninger og information om din bil, kan du nemt sammenligne tilbud fra bl.a. IF bilforsikring med andre forsikringsselskaber på markedet. Det giver dig mulighed for at finde den mest prisvenlige og passende forsikringsløsning, der opfylder netop dine behov og krav.

Bilforsikring Kalkulator IF

Hvis du er på udkig efter en måde at beregne prisen på din bilforsikring hos If Forsikring, kan du benytte dig af vores bilforsikringsberegner. Dette værktøj giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få et skøn over, hvad det vil koste at forsikre din bil hos If, men også hos alle vores samarbejdsselskaber. Ved at indtaste nogle få oplysninger om dig selv og din bil, kan du får du skræddersyede tilbud, der hjælper dig med at vurdere, om Ifs tilbud matcher dine behov og budget.

IF bilforsikring stenslag

Stenslag på bilen er irriterende. Men har du IF bilforsikring er processen for reparation helt enkel og direkte. Hos IF bilforsikring er første skridt er at kontakte Dansk Bilglas eller din bilforhandler for at anmelde skaden. Herefter vil reparatøren tage kontakt til IF Forsikring for at arrangere betalingen for reparationen. Skulle der være en selvrisiko, som du skal dække, vil IF Forsikring sende dig en opkrævning, som du nemt kan finde og betale via "Mine sider" på IFs hjemmeside.

Denne tilgang sikrer en smidig håndtering af skader som stenslag, hvor IF Forsikring sørger for, at reparationen bliver udført hurtigt og effektivt, så du hurtigt kan være på vejen igen.

Priser på IF bilforsikring

For at få et overblik over priserne på IF bilforsikring, kan du benytte dig af vores sammenligningstjeneste. Her kan du indtaste dine bil- og personlige oplysninger og modtage præcise og opdaterede tilbud på din potentielt kommende bilforsikring.

If bilforsikring tilbyder forskellige typer af bilforsikringer, herunder ansvarsforsikring, som er lovpligtig, og kaskoforsikring, som dækker skader på din egen bil. Priserne varierer baseret på flere faktorer som fx din biltype, alder, kørselsmønster, og hvor i landet du bor.

Ved at bruge Samlino.dk giver vi dig en nem og hurtig sammenligning af ikke kun IF’s priser, men også priser fra flere andre forsikringsselskaber. Dette giver dig mulighed for at vurdere, om If bilforsikring tilbyder den bedste løsning for dig, eller om der findes bedre alternativer på markedet.

IF bilforsikring m. vejhjælp

IF bilforsikring tilbyder som alle andre forsikringsselskaber vejhjælp som en tilvalgsdækning, så du kan føle dig tryg, når du er på farten. Med vejhjælp fra If bilforsikring er du dækket i både Danmark og Europa, og du kan få assistance døgnet rundt, hvis du skulle opleve bilproblemer som punktering, motorstop eller lignende.

Vejhjælpsdækningen sikrer, at du hurtigt kan komme videre, enten ved hjælp på stedet eller ved transport af din bil til nærmeste værksted. Afhængigt af din specifikke aftale med If bilforsikring kan vejhjælpsdækningen også omfatte andre ydelser såsom lånebil, hvis din egen bil ikke kan repareres straks.

IF bilforsikring m. kasko

Når du vælger en bilforsikring med kasko hos IF Forsikring, sikrer du dig omfattende dækning, som omfatter skader på din bil, uanset om det skyldes trafikuheld, tyveri, eller hvis din bil får ridser og buler ved parkering. En kaskoforsikring dækker ikke blot reparationsomkostninger ved skader eller i tilfælde af totalskade, men inkluderer også hjælp, hvis din bil bliver stjålet samt transport til det nærmeste værksted efter et uheld, hvor bilen ikke kan køre videre.

IF super bilforsikring

IF Super Bilforsikring er den mest dækkende bilforsikring, som IF Forsikring tilbyder inden for bilforsikringer. Denne forsikring inkluderer alle tilgængelige dækninger, med undtagelse af dækningerne ‘tilbageleveringsforsikring’ og ‘dækning af leasingaftalens betalte førstegangsydelse’. Det betyder, at du med IF Super Bilforsikring får en omfattende dækning, som sikrer dig mod en bred række af potentielle skader og uheld, der kan opstå med din bil.

Uanset om det drejer sig om ansvarsforsikring, kaskoforsikring, vejhjælp eller skader forårsaget af tyveri, brand, og meget mere, er du dækket med IF Super Bilforsikring. Dette gør forsikringen til et ideelt valg for bilister, der ønsker maksimal beskyttelse og tryghed, når de færdes på vejen.

Få en ny bilforsikring med IF

Din bil er dækket godt som ny bilist eller ny kunde hos If Forsikring. Deres bilforsikring med kasko sikrer fx, at hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet inden for de første år af ejerskabet, vil du være dækket for at få en tilsvarende ny bil. Det kan give en ekstra tryghed, idet du ikke skal bekymre dig om det økonomiske tab, der kan opstå ved en alvorlig skade eller tyveri af din nye bil. IF tilbyder denne særlige forsikring for at imødekomme behovene hos bilkøbere, der ønsker det ypperste inden for dækning og sikkerhed for deres nye køretøj, så de kan nyde deres bil med ro i sindet.

IF bilforsikring vilkår

For at få adgang til de seneste vilkår for If bilforsikring kan du besøge If Forsikrings officielle hjemmeside. Her kan du nemt finde en oversigt over dækninger og vilkår, der gælder for din bilforsikring. Hvis du allerede er kunde hos If, giver platformen 'Mine sider' dig mulighed for personligt at tilgå dine forsikringsaftaler, hvor du kan gennemse og forstå dine specifikke vilkår under afsnittet 'Mine forsikringer'. Dette sikrer, at du altid er opdateret omkring din forsikringsdækning og betingelser.

Hvorfor skal jeg vælge If forsikring?

If Forsikring har en række prisvindende forsikringsprodukter, hvor de i 2020 havde landets bedste hundeforsikring. Det var forbrugerrådet TÆNK Penge, der gav dem titlen "Bedst i test. De har desuden en hurtig skadebehandling, hvor 72 % af alle skader bliver løst inden for 24 timer. Der er endvidere en høj kundetilfredshed, hvor de ligger rigtig højt på Trustpilot. Hvis du er i tvivl om, hvilke forsikringer du skal tegne, så kan du booke et møde med Ifs kunderådgivere, der er klar til at hjælpe dig videre.

Hvilke forsikringer har If Forsikring?

Hos If Forsikring har en lang række forskellige forsikringstyper, som du kan vælge imellem. De tilbyder også traktorforsikring til landmændene. Du kan ellers vælge:

Hvem ejer If Forsikring?

I dag er If Forsikring en del af Sampo, der er en finsk finansvirksomhed, og derfor indgår forsikringsselskabet i et større samarbejde, der giver dem mulighed for at tilbyde endnu bedre produkter.

Hvad er If Bilforsikring?

If Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en If vejhjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, dækning af parkeringsskader og ingen selvrisiko på en lang række skader. If tilbyder også en Bil Super bilforsikring, der giver dig større frihed til at købe en ny bil, hvis den gamle bliver totalskadet eller ødelagt.

AutoBranchen Danmark har for tredje år i træk kåret If til årets forsikringsselskab pga. deres bilforsikring.

Hvordan anmelder jeg en skade til If Forsikring?

Det er nemt at anmelde en skade hos If Forsikring, hvor du går ind på deres hjemmesiden og finder "Anmeld skade", så kan du udfylde ansøgningen og få lynhurtig hjælp. Hvis du står og skal have hjælp akut, så ringer du på 70 12 12 12.

Hvordan anmelder brugerne If Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er rigtig høj, og If Forsikring har over 12.500 anmeldelser og over 4,5 i samlet score på Trustpilot. Desuden har mange af deres forsikringer høstet priser af forskellige brancher og virksomheder. I 2018 blev If Forsikring også kåret til årets arbejdsplads.

Hvordan kontakter jeg If Forsikring?

Du kan skrive til dem via "Min side" på deres hjemmeside, eller du kan ringe til kundeservice på 70 12 12 12 eller bestille et opkald online. De har åben inden for normale åbningstider.

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bilforsikring, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, lån og samlelån. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.