If Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Ifs tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fået en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om If Forsikring:

If Forsikring eller If Skadeforsikring blev grundlagt i 1999 og ejes i dag af den finske finanskoncern Sampo, der er børsnoteret - det var først i 2001, at If blev en del af Sampo. Virksomheden huser i dag 7.900 ansatte fordelt i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Baltikum og Rusland. De har også ca. 3,6 millioner kunder i de nordiske lande og Baltikum.

Hos If Skadeforsikring kan du forsikre næsten alle dine ejendele fra alt fra de klassiske forsikringstyper: bilforsikring, indboforsikring, husforsikring til hundeforsikring. Du kan længere nede i teksten læse mere om både bilforsikring, der er deres største forsikringsprodukt.

If Skadeforsikring blev grundlagt i 1999 ved en sammenlægning af svenske Skandias og norske Storebrands skadesforsikringsaktiviteter. Med et mål om at etablere det største skadesforsikringsselskab i Norden, navngav de sig ”If”, hvilket kommer fra det engelske ord for ”hvis” og hentyder til ”hvis der sker noget”.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvorfor skal jeg vælge If forsikring?

If Forsikring har en række prisvindende forsikringsprodukter, hvor de i 2020 havde landets bedste hundeforsikring. Det var forbrugerrådet TÆNK Penge, der gav dem titlen "Bedst i test. De har desuden en hurtig skadebehandling, hvor 72 % af alle skader bliver løst inden for 24 timer. Der er endvidere en høj kundetilfredshed, hvor de ligger rigtig højt på Trustpilot. Hvis du er i tvivl om, hvilke forsikringer du skal tegne, så kan du booke et møde med Ifs kunderådgivere, der er klar til at hjælpe dig videre.

Hvilke forsikringer har If Forsikring?

Hos If Forsikring har en lang række forskellige forsikringstyper, som du kan vælge imellem. De tilbyder også traktorforsikring til landmændene. Du kan ellers vælge:

Hvem ejer If Forsikring?

I dag er If Forsikring en del af Sampo, der er en finsk finansvirksomhed, og derfor indgår forsikringsselskabet i et større samarbejde, der giver dem mulighed for at tilbyde endnu bedre produkter.

Hvad er If Bilforsikring?

If Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en If Autohjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, dækning af parkeringsskader og ingen selvrisiko på en lang række skader. If tilbyder også en Bil Super bilforsikring, der giver dig større frihed til at købe en ny bil, hvis den gamle bliver totalskadet eller ødelagt.

AutoBranchen Danmark har for tredje år i træk kåret If til årets forsikringsselskab pga. deres bilforsikring.

Hvordan anmelder jeg en skade til If Forsikring?

Det er nemt at anmelde en skade hos If Forsikring, hvor du går ind på deres hjemmesiden og finder "Anmeld skade", så kan du udfylde ansøgningen og få lynhurtig hjælp. Hvis du står og skal have hjælp akut, så ringer du på 70 12 12 12.

Hvordan anmelder brugerne If Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er rigtig høj, og If Forsikring har over 12.500 anmeldelser og over 4,5 i samlet score på Trustpilot. Desuden har mange af deres forsikringer høstet priser af forskellige brancher og virksomheder. I 2018 blev If Forsikring også kåret til årets arbejdsplads.

Hvordan kontakter jeg If Forsikring?

Du kan skrive til dem via "Min side" på deres hjemmeside, eller du kan ringe til kundeservice på 70 12 12 12 eller bestille et opkald online. De har åben inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk