Menu
Kontakt Samlino.dk

Købstædernes Bilforsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Købstædernes tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om Kødstædernes Forsikring:

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab, og det største medlemsejet forsikringsselskab i Danmark. De tilbyder alle de gængse forsikringer som f.eks. bil, indbo, hus, ulykke, samt en række andre. Du k

For at forstå navnet, Købstædernes Forsikring, skal vi tilbage til 1728, hvor København brændte. For at hjælpe folket og landet på fode efter fremtidige brande, stiftede kongen Københavns Brandforsikring. Men da det også brændte i købstæderne, blev Købstædernes Brandforsikring oprettet i 1761. Senere kom der også brandforsikring til folk på landet med almindelig Brandforsikringsselskab. Købstædernes Forsikring blev Danmarks største, landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform.

Købstædernes Forsikring er altså ikke ejet af en fond eller aktionærer men af kunderne. Derfor bestræber de sig på at have konkurrencedygtige priser og service, da de ikke skal udbetale overskud til aktionærerne hvert år, men kan lægge til side til dårlige tider, og på den måde hele tiden yde deres kunder tryghed og sikkerhed.

I dag har Købstædernes Forsikring mere end 90.000 medlemmer, på tværs af alle deres forsikringsprodukter. Vælger du at købe bilforsikring fra Købstædernes Forsikring, stiger din selvrisiko ikke, hvis du er ude for en skade. Har du en lovpligtig ansvarsforsikring og en kaskoforsikring ved Købstædernes Forsikring, dækker selskabet ligeledes din selvrisiko, hvis din bilrude skulle få et stenslag. Har du kørt skadefrit i 2 år, falder prisen et pristrin ned, og bliver ved med at falde, indtil du når det laveste pristrin. Hos Købstædernes Forsikring har du mulighed for at vælge en række tilvalgsdækninger til din bilforsikring, hvis du gerne vil have øget dækning. Du kan blandt andet tilvælge dækninger, der dækker parkeringsskader, soloulykker, vejhjælp og meget mere. Du har mulighed for at blive fordelskunde, hvis du samler dine forsikringer hos Købstædernes Forsikring. Som fordelskunde får du en række fordele, som du ellers ikke ville kunne få.

Der er blandt andet 0 % i selvrisiko på alle dine forsikringer, hvis du får en skade, mens du er uden job. Derudover er der ikke nogen forhøjet selvrisiko på bilforsikringen for familiens børn (til og med 25 år), når de låner husstandens bil. Endeligt får du også 10% i rabat på alle dine forsikringer samt en række andre fordele.

Du har mange grunde til at vælge Købstædernes Forsikring, men hvis du ikke er helt overbevidst, så kan du læse mere længere nede på siden.

Hvorfor vælge Købstædernes Forsikring?

Din bilforsikring hos Købstædenes Forsikring stiger ikke i pris, selvom du du får skader - og prisen stiger ikke, uanset hvor mange kilometer, du kører. Du får gratis reparation af glas, du får vejhjælp og du får adgang til fordelsværksteder og gratis lånebil. Din pris falder efter to skadefri år, indtil du er på billigste præmietrin. Du bliver medlem af Danmarks ældste forsikringsselskab, og du får del af ejerskabet, da det er kunderne, som ejer selskabet. Kundetilfredsheden er også i top, og det kan du bl.a. se på Trustpilot.

Hvilke forsikringer har Købstædernes Forsikring?

Købstædernes Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, og du kan vælge en tandbehandlingsforsikring til den tandlægeforskrækket type, der kan gå til tandlægen og være ordentlig forsikret. Du kan vælge mellem:

Hvordan anmelder jeg en skade til Købstædernes Forsikring?

Du kan vælge at gå online på deres hjemmeside og anmelde skaden, men du kan også ringe til 33 45 73 01 for at få yderligere hjælp. Hvis du skal have hjælp uden for de normale åbningstider eller skal anmelde mere end 5 genstande, så skal du ringe på 72 26 76 18.

Hvordan anmelder brugerne Købstædernes Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos det kundeejet selskab, og de har over 1.600 anmeldelser på Trustpilot. Der er langt over 75 % af brugerne, der har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Købstædernes Forsikring?

Du kan altid sende en mail til dem på kfforsikring@kfforsikring.dk, hvis du har spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte deres kundeserviceafdeling på 33 14 37 48.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.