Menu

Vi henter priser fra 14 udbydere, som du kan sammenligne med blandt andet:

  • Popermo Forsikring
  • Next Forsikring
  • FDM Forsikring
  • NEM Forsikring
  • Alm. Brand
  • Global Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • IDA Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om NEM Forsikring:

Nem Forsikring er en dansk forsikringsvirksomhed, som ønsker at gøre det let og ligetil at være forsikringskunde. Bag Nem Forsikring står Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring, som sammen har over 100 års erfaring med private såvel som erhvervskunder indenfor forsikring. De ønsker at bruge teknologi til konstant at udvikle en bedre hjemmeside, som vil lette hverdagen for deres kunder såvel som dem selv. De bestræber sig efter at være et forsikringsselskab, som giver god personlig rådgivning med kort ventetid. De tilbyder mange forskellige forsikringer såsom bil-, indbo- og ulykkesforsikring samt mange flere, så du kan samle alle dine forsikringer under et tag.

Bilforsikring

1. De tilbyder nem og hurtig betjening både på deres hjemmeside og via deres telefoniske rådgivning. 2. De tilbyder mange forskellige forsikringer både store og små. De tilbyder forsikringer lige fra hus- og bilforsikring til knallert- og festforsikring. 3. Hos Nem Forsikring får du friskadedækning ved køb af kasko samt mange andre fordele. 4. Selskabet har en god kundetilfredshed. 5. De tilbyder forskellige pakkeløsninger, hvor du kan vælge mellem Nem Start, Nem Basis og Nem Total.
Nem Forsikring er en sammenslutning af Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring. Denne sammenslutning fandt sted tilbage i 2011. Nem Forsikring har over 100 års erfaring med både udbud af privat- og erhvervsforsikringer. Firmaet markerer sig ved hurtig og effektiv kundeservice - deraf navnet 'Nem'. Derudover er Nem Forsikrings ambition at skabe de bedste, nemmeste og mest overskuelige forsikringer. Dette er også grunden til, at Nem Forsikring går rigtig meget op i deres teknologiske platform, da dette er et vigtigt kriterium for at opfylde deres ambition. Nem Forsikring har også igennem deres mange års erfaring fået en forståelse for, hvordan mennesker lever. Nem Forsikring har en lille andel af det danske bilforsikringsmarked. Dette betyder også, at de kan tage sig af den enkelte kundes behov. Desuden har Nem Forsikring en række samarbejdspartnere såsom Carglass, der kan hjælpe, hvis din rude i bilen går i stykker. Hos Nem Forsikring kan du samle dine forsikringer som en pakkeløsning. På den måde kan du spare en høj procent på dine forsikringer. Som udgangspunkt tilbyder de tre forskellige pakkeløsninger. Her tilbyder de Nem Start, Nem Basis og Nem Total, hvoraf Nem Start er den mindste pakke og Nem Total er den største. Nem Start er en pakke, som indeholder indbo- og ulykkesforsikring. På den måde er du dækket på det mest basale forsikringsbehov. Ved denne pakke opnår du den laveste procent i samlerabat. Den næste pakkeløsning er Nem Basis, som er det samme som Nem Start bare med bilforsikring. Denne pakkeløsning er for dig som har et basalt forsikringsbehov, men samtidig har en bil at tage dig af. Med denne pakke, kan du få lidt mere i samlerabat på dine forsikringer end med Nem Start. Den sidste pakkeløsning er Nem Total, som er det samme som Nem Basis bare for husforsikring. Her får du altså adgang til de fire store forsikringer. Denne pakkeløsning er typisk anbefalet til familier eftersom du får alle de basale forsikringsbehov tilfredsstillet som bil- og husforsikring, hvilket er noget man ofte skal tænke over, når man er en familie. Med denne løsning kan du opnå den største procent i samlerabat. Ud over denne form for rabat, giver de også rabat, hvis du er medlem af andre forsikringer, sparekasser og hvis du er ansat i eksempelvis Mohr & Kjær eller Krifa. Indboforsikring er en af de store forsikringer, og den dækker dine ting ved for eksempel tyveri, brand, el- og vandskade samt meget mere. Med en ulykkesforsikring kan du kan sikre dig økonomisk kompensation, hvis du skulle komme galt af sted og ende med varige mén. Med en husforsikring er dit hus beskyttet, hvis der skulle opstå brand, indbrud, hærværk eller anden form for skade. Den sidste store forsikring er bilforsikring, og med denne er det også muligt at tilvælge forsikringer, så din bil altid er dækket hvis uheldet skulle være ude.
Ja, man kan godt få samlerabat hos selskabet. Hvis du samler flere forsikringer og pakkeløsninger, kan du opnå en stor rabat.
Ud over de lovpligtige gebyrer opkræver Nem Forsikring et administrationsgebyr ved betaling af præmier, eller hvis du vælger at opsige din forsikring.
Hvis du vælger en bilforsikring hos Nem Forsikring, kan du samtidig tilvælge vejhjælp. Vejhjælpen fra Nem Forsikring udbydes i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp.
Ja, det kan du godt. Hos Nem Forsikring kan du selv sammensætte din bilforsikring således, at den passer til dit individuelle behov. Her kan du vælge forskellige dækninger såsom ansvar-, kasko-, førerulykke-, udvidet glasdækning- og vejhælp.
Ja. Hvis din bil har været udsat for en skade i forbindelse med et færdselsuheld, kan du nogle gange få dækket udgifterne til en erstatningsbil, hvis det er andre, der har været skyld i skaden.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev