Nem Forsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Nem Forsikrings tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om NEM Forsikring:

Nem Forsikring er en dansk forsikringsvirksomhed, som ønsker at gøre det let og ligetil at være forsikringskunde. De har hovedsæde i Skanderborg. Bag Nem Forsikring står Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring, som sammen har over 100 års erfaring med private såvel som erhvervskunder indenfor forsikring. De ønsker at bruge teknologi til konstant at udvikle en bedre hjemmeside, som vil lette hverdagen for deres kunder såvel som dem selv. De bestræber sig efter at være et forsikringsselskab, som giver god personlig rådgivning med kort ventetid.

De tilbyder mange forskellige forsikringer såsom bil-, indbo- og ulykkesforsikring samt mange flere, så du kan samle alle dine forsikringer under et tag.

Hvorfor vælge NEM Forsikring?

De tilbyder nem og hurtig betjening både på deres hjemmeside og via deres telefoniske rådgivning. De tilbyder mange forskellige forsikringer både store og små. De tilbyder forsikringer lige fra husforsikring til mindre forsikringstyper såsom hundeforsikring. Hos Nem Forsikring får du friskadedækning ved køb af kasko samt mange andre fordele. Selskabet har en god kundetilfredshed, hvilket ses på Trustpilot. De tilbyder forskellige pakkeløsninger, hvor du kan vælge mellem Nem Start, Nem Basis og Nem Total.

Hvilke forsikringer tilbyder Nem Forsikring?

Nem Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, og du kan vælge en festforsikring til den festglade type, der gerne vil kunne holde en gilde med ro i sindet. Du kan vælge mellem:

Hvad er Nem Bilforsikring?

Nem Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring med i pakken. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en Nem Bilforsikring med en Plus+-pakke, der giver dig vejhjælp med. Den giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få dækning af parkeringsskader og udvidet glasdækning. Nem Forsikring tilbyder alt det vigtigste til dig, der skal til at tegne en bilforsikring.

Hvordan anmelder man en skade til Nem Forsikring?

Du kan nemt og hurtigt gå ind på deres hjemmeside og anmelde skaden online, hvor du bare skal have dit NemID parat. Hvis du har akut brug for hjælp i trafikken eller i udlandet, så kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på deres hjemmeside eller Røde Kort Vejhjælp, hvis du befinder dig i udlandet.

Hvordan anmelder brugerne Nem Forsikring på Trustpilot?

Selvom selskabet ikke er et af de ældste på forsikringsmarkedet, så har selskabet fra Skanderborg en høj kundetilfredshed på Trustpilot, hvor der er over 1.000 anmeldelser - og det er glade anmeldelser. Over 80 % har givet dem fem stjerner på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Nem Forsikring?

Du kan skrive til Nem Forsikring på mail@nemforsikring.dk eller ringe på 70 77 77 77 (det burde være til at huske) - de sidder klar inden for normale åbningstider og er klar til at hjælpe dig med skader eller oprettelse af forsikringer.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder: