Menu

Topdanmark: Sammenlign og se om de er billigst på kun 3 min.

Jeg kender ikke nummerpladen

Vi henter priser fra 14 udbydere, blandt andre:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Topdanmark:

Topdanmark er danmarks anden største forsikringsselskab og har mere end en million privatkunder. Erhvervskunderne tæller 60.000 og antallet af ansatte i Topdanmark er over 2.700. Markedsandelen på det danske marked ligger på knap 18% hvor at man udbyder liv-og skadesforsikring til danskerne. Hos selskabet finder du de velkendte forsikringer som bil-, indbo-, hus- og ulykkesforsikringer. Selskabets historie går tilbage til 1898, hvor Mejeriernes Ulykkesforsikring og Arbejdernes ulykkesforsikring blev stiftet. Disse blev i 1972 fusioneret til Topsikring GS som der senere i 1985 blev omdannet til aktieselskabet Topdanmark A/S, som vi kender det i dag.

Bilforsikring

1. En bilforsikring hos Topdanmark stiger ikke i pris, selvom du du får skader 2. Kunderne hos Topdanmark er meget tilfredse. Scoren på Trustpilot er baseret ud fra over 7.700 anmeldelser og giver dem en score på 9 ud af 10, hvilket man anser som værende fremragende. 3. Du kan købe din bilforsikring online og kan i det henseende få en rabat. 4. Der er mulighed for tilkøb af alverdens ekstra dækninger uanset om det er til din bilforsikring eller indboforsikring. 5. 95 % af alle bilkunderne er positive, når de omtaler TopDanmark efter en skade.
Med en bilforsikring fra TopDanmark, har du mulighed for at tilvælge TopDanmark vejhjælp. Ved normalt vejr har TopDenmark timegaranti, hvilket indebærer en garanti for, at de når frem til dig inden for en time. Med TopDanmark vejhjælp har du frit værkstedsvalg, og forsikringen dækker også traileren, selv hvis du har lejet eller lånt traileren. Endeligt dækker TopDanmark vejhjælp også psykologisk krisehjælp efter en ulykke, hvis du skulle få behov for dette.
Ganske hurtigt. Faktisk så har en ud af fire kunder pengene på deres konto dagen efter ulykken er anmeldt. Kigger man på de kundeanmeldelser der er hos Trustpilot, så ser man også er folk er meget tilfredse og mange skriver, at de fik deres penge tilbage i løbet af kort tid.
Selskabet har en række af aftaler med større virksomheder og foreninger i Danmark. Gennem disse aftaler tilbyder Topdanmark fordele og rabatter til ansatte og medlemmer når de køber en forsikring hos selskabet.
Hvis dine behov eller kørselsvaner ændrer sig, kan du f.eks. ændre dine kilometertal på nettet via det der på deres kundelogin kaldet “Mit Topdanmark”.
Lønsikring er en forsikring, som der dækker dig såfremt, du går hen og bliver ufrivillig arbejdsløs. Dermed er du sikret en fast indkomst selvom uheldet skulle være ude. For at få dig en lønsikring har TopDanmark tre krav: du skal være mellem 18-55 år, arbejde som løntager minimum 16 timer om ugen og samtidigt være medlem af en a-kasse.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev