Topdanmark Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Topdanmarks tilbud med 14 andre udbydere såsom:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om Topdanmark Bilforsikring:

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab og har mere end en million privatkunder. Erhvervskunderne tæller 60.000 og antallet af ansatte i Topdanmark er over 2.400. Markedsandelen på det danske marked ligger på knap 18 % hvor at man udbyder liv-og skadesforsikring til danskerne. Hos selskabet finder du de velkendte forsikringer som bil-, indbo-, hus- og ulykkesforsikringer. Topdanmark Forsikring tilbyder også rejseforsikringer, vejhjælp, sundhedsforsikring og lønsikring. Topdanmark har også en pension, som man kan vælge til og have pension og forsikringer samlet ét sted. Selskabets historie går tilbage til 1899, hvor Mejeriernes Ulykkesforsikring og Arbejdernes Ulykkesforsikring blev stiftet. Disse blev i 1972 fusioneret til Topsikring GS, som senere i 1985 blev omdannet til aktieselskabet Topdanmark A/S, som vi kender det i dag. Hovedkontoret ligger i Ballerup og Topdanmark er et aktieselskab og noteret på Nasdaq Copenhagen A/S.

Hvorfor vælge Topdanmark Bilforsikring?

En bilforsikring hos Topdanmark stiger ikke i pris, selvom du du får skader - hvilket er en væsentlig pointe i sig selv. Du kan købe din forsikringeronline og kan i det henseende få en rabat. Der er mulighed for tilkøb af alverdens ekstra dækninger - uanset om det er til din Topdanmark bil-, hus- eller indboforsikring. Topdanmark har en masse spændende samarbejdspartnere, der giver dig mulighed for at få rabat hos en række butikker og selskaber. Du kan have din Topdanmark pension og dine forsikringer samlet et sted.

Hvilke samarbejdspartnere har Topdanmark?

Topdanmark samarbejder med en række selskaber, og de har blandt andre indgået samarbejde med en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder Coop, der har mere end 1,8 mio. medlemmer. Derved kunne man fra 2017 få tilbudt Coop Forsikring, der er en del af Topdanmark. Derudover har de et samarbejde med Landorganisationen for sociale (LOS) og en række danske museer og Nordea.

Hvor hurtigt kan jeg få erstatning hos Topdanmark Forsikring?

Ganske hurtigt. Faktisk så har én ud af fire kunder pengene på deres konto dagen efter ulykken er anmeldt. Kigger man på de kundeanmeldelser, der er hos Trustpilot, så ser man, at folk generelt er meget tilfredse og mange skriver, at de fik deres penge tilbage i løbet af kort tid.

Hvilke forsikringer tilbyder Topdanmark?

Topdanmark har over 35 forskellige forsikringstyper, og du kan derfor blive dækket på stort set alle parametre. Du kan bl.a. vælge mellem Du kan vælge:

Hvordan anmelder jeg en skade hos Topdanmark?

Du kan let og elegant gå ind på Topdanmarks hjemmeside og anmelde skaden. Hvis du er i tvivl om, at du er dækket af skaden, så skal du ikke være nervøs for at anmelde alligevel. Topdanmark tager alle henvendelser meget seriøst, og de begynder at behandle anmeldelse med det samme. Du kan følge udviklingen på "Mit Topdanmark". Hvis du alligevel har behov for at snakke med en medarbejder, inden du anmelder, så kan du ringe til deres kundeservice eller skrive til dem på deres online chat.

Hvad dækker Topdanmarks indboforsikring?

Topdanmarks indboforsikring hjælper dig, hvis dine ting skades eller bliver stjålet. Det er sikkert din cykel, der bliver udsat for hærværk. Din indboforsikring dækker ligeledes alle i husstanden og deres ejendele. Det er ikke lovpligtigt at have en indboforsikring, men det er altid en god idé at være dækket godt ind. Din indboforsikring hos Topdanmark indeholder også en ansvarforsikring, og det er vigtigt at have, hvis du eller nogen i din husstand gør stande eller ødelægger andres ting.

Hvordan anmelder brugerne Topdanmark på Trustpilot?

Kunderne hos Topdanmark er meget tilfredse, hvilket scoren på Trustpilot fortæller alt om. De har over 29.500 anmeldelser, hvor 76 % giver dem fem stjerner. Det er ekstremt højt af et forsikringsselskab, og det siger alt om kundetilfredsheden.

Hvordan kontakter jeg Topdanmark?

Du kan altid skrive til dem via deres hjemmeside eller under "Mit Topdanmark", men du er også velkommen til at ringe direkte til dem - det sker også via deres hjemmeside, hvor de anbefaler, at du bestiller tid til at blive ringet op for at undgå at ende i en lang telefonkø.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk