Tryg Bilforsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Trygs tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fået en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om Tryg Forsikring:

Tryg Forsikring er et af de største skadeforsikringsselskaber i Norden. Selskabet har aktiviteter i Danmark, Norge og i Sverige. I Danmark er selskabet den største aktør, og samlet set har virksomheden omkring 4.400 ansatte med over 4 millioner kunder. Forsikringer til privatpersoner i Danmark og Norge er forsikringsselskabets største forretningsområde, hvor de får omkring 50 % af deres samlede præmieindtægter. Du kan tegne bilforsikring, indboforsikring, husforsikring og rejseforsikring, Au Pair forsikring og alt andet, du ellers har brug for. Køber du flere forsikringer samtidigt, får du oven i købet samlerabat på dine forsikringer. Medlemmer hos Tryg Forsikring får også muligheden for en årlig bonus, som udbetales af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg.

Tryghedsgruppen er hovedejer af Tryg Forsikring og står bag TrygFonden, hvilken er en fond, der hvert år støtter projekter inden for Trygs kerneområder – sikkerhed, sundhed og trivsel. Med Tryg er du godt forsikret. Du kan tegne bil- indbo-, rejse- og husforsikring, som anses blandt de mest almindelige forsikringer. Ydermere kan du sikre dig en tryggere hverdag med selskabets mange andre forsikringer. Du kan tegne alt fra bilforsikring og tandforsikring til forsikring i Grønland. Du kan optjene rabat, hvis du samler flere forsikringer hos Tryg. Samlerabatten får du for eksempel, hvis du køber din bil- og indboforsikring hos selskabet samtidigt.

Hos Tryg Forsikring er deres handlinger i hverdagen baseret på en række værdier, der har til formål at føre selskabet frem blandt de bedste i branchen. De ønsker at skabe værdi og tryghed blandt deres kunder, medarbejdere og aktionærer ved eksempelvis at være bæredygtige. Internt i Tryg udlever de dette ved at have bæredygtige domiciler. Mængden af CO2-udledning fra flere af deres kontorer bliver målt til formål for bedre bæredygtighed. Hvis du står og mangler en bilforsikring, tilbyder Tryg Forsikring både kasko- og ansvarsdækning. Det er vigtigt at kende forskellen på disse, da de varierer stort i forhold til, hvad de hver især dækker. En ansvarsforsikring er lovpligtig og derved obligatorisk for alle, der ejer en bil i Danmark.

Det er samtidigt den billigste løsning, som ikke dækker meget andet end dit erstatningsansvar. En ansvarsforsikring dækker de skader, du forvolder andre personer og genstande med dit køretøj. Kaskoforsikringen er valgfri og medfølger langt flere fordele. Vigtigst af alt dækker en almindelig kaskoforsikring skader på din egen bil.

Hvorfor skal jeg vælge Tryg Forsikring?

Du får 20 % i rabat, hvis du samler dine forsikringer hos Tryg - og der er ekstra sikkerhed ved ID-tyveri. Det kalder de for Tryghedspakken. Der mulighed for bonus, hvilket kunder af TryghedsGruppen alle får. Du modtager en bonus på alt mellem 5-8 % af din årlige forsikringsudgift. Du får hurtig hjælp døgnet rundt, hvilket giver dig tryghed, hvis du skal anmelde en skade.

Hvad er Tryg Bilforsikring?

En Tryg Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en Tryg Vejhjælp, der giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du kan også få en lånebil med i pakken, førerforsikring og der er ingen selvrisiko, hvis din nummerplade bliver stjålet. Desuden betragtes du som elitebilist, når du er fyldt 30 år.

Hvilke forsikringsselskaber er ejet af Tryg Forsikring?

Tryg Forsikring har gennem tiden opkøbt flere forskellige danske forsikringsselskaber heriblandt Alka Forsikring, FDM Forsikring og de er tæt på at opkøbe Codan, der vil gøre dem til den absolut største i Danmark. Opkøbet forventes at blive gennemført i midten af 2021.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Tryg?

Tryg har over 35 forskellige forsikringstyper, og du kan derfor blive dækket på stort set alle parametre. Du kan bl.a. vælge mellem Du kan vælge:

Hvordan anmelder brugerne Tryg Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er stor hos en af Nordens største forsikringsselskab og Danmarks største. På Trustpilot har de over 15.000 anmeldelser med en score på over 4 stjerner, hvilket er i den rigtig gode ende.

Hvordan kontakter jeg Tryg Forsikring?

Du kan altid skrive til deres kunderserviceafdeling på tryg@tryg.dk, ellers er du velkommen til at ringe direkte til dem på 78 75 70 03, hvor de sidder klar indenfor normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk