Menu

Tryg Forsikring: Sammenlign og se om de er billigst på kun 3 min.

Jeg kender ikke nummerpladen

Vi henter priser fra 14 udbydere, blandt andre:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Tryg Forsikring:

Tryg Forsikring er et af de største skadeforsikringsselskaber i Norden. Selskabet har aktiviteter i Danmark, Norge og i Sverige. I Danmark er selskabet den største aktør, og samlet set har virksomheden omkring 3.800 ansatte med over 2,5 millioner private kunder. Forsikringer til privatpersoner i Danmark og Norge er forsikringsselskabets største forretningsområde, hvor de får omkring 50% af deres samlede præmieindtægter. Du kan tegne bilforsikring, rejseforsikring, Au Pair forsikring og alt andet, du ellers har brug for. Køber du flere forsikringer samtidigt, får du oven i købet samlerabat på dine forsikringer. Medlemmer hos Tryg Forsikring får også muligheden for en årlig bonus, som udbetales af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg. Tryghedsgruppen er hovedejer af Tryg Forsikring og står bag TrygFonden, hvilken er en fond, der hvert år støtter projekter inden for Trygs kerneområder – sikkerhed, sundhed og trivsel. Med Tryg er du godt forsikret. Du kan tegne bil- indbo-, rejse- og husforsikring, som anses blandt de mest almindelige forsikringer. Ydermere kan du sikre dig en tryggere hverdag med selskabets mange andre forsikringer. Du kan tegne alt fra bilforsikring og tandforsikring til forsikring i Grønland. Du kan optjene rabat, hvis du samler flere forsikringer hos Tryg. Samlerabatten får du for eksempel, hvis du køber din bil- og indboforsikring hos selskabet samtidigt. Hos Tryg Forsikring er deres handlinger i hverdagen baseret på en række værdier, der har til formål at føre selskabet frem blandt de bedste i branchen. De ønsker at skabe værdi og tryghed blandt deres kunder, medarbejdere og aktionærer ved eksempelvis at være bæredygtige. Internt i Tryg udlever de dette ved at have bæredygtige domiciler. Mængden af CO2-udledning fra flere af deres kontorer bliver målt til formål for bedre bæredygtighed. Hvis du står og mangler en bilforsikring, tilbyder Tryg Forsikring både kasko- og ansvarsdækning. Det er vigtigt at kende forskellen på disse, da de varierer stort i forhold til, hvad de hver især dækker. En ansvarsforsikring er lovpligtig og derved obligatorisk for alle, der ejer en bil i Danmark. Det er samtidigt den billigste løsning, som ikke dækker meget andet end dit erstatningsansvar. En ansvarsforsikring dækker de skader, du forvolder andre personer og genstande med dit køretøj. Kaskoforsikringen er valgfri og medfølger langt flere fordele. Vigtigst af alt dækker en almindelig kaskoforsikring skader på din egen bil.

Bilforsikring

Den bonus, der udbetales til Tryg Forsikrings medlemmer, omfatter dem, som har været medlemmer den 31. december året før udbetalingen og har været kunde på beslutningstidspunktet i marts. Det er TryghedsGruppen, der hvert år beslutter, om der skal udbetales bonus, og hvor meget der skal udbetales.
1) Hos Tryg Forsikring bliver du automatisk elitebilist, hvis du er fyldt 30 år. 2) Med kaskoforsikring hos Tryg betaler du ikke selvrisiko som følge af ansvarsskader. 3) Din forsikringspræmie stiger ikke i pris efter skader, da Tryg har udfaset trinskalaen. 4) Alle medlemmer af Tryg Forsikring har mulighed for en årlig bonus på 5-8% af deres forsikringspræmie. 5) Du har mulighed for et årligt Tryghedstjek på din bil.
Hos Tryg har de slet ikke et trinsystem, så din forsikringspræmie stiger ikke, hvis du har haft en skade eller to.
Så længe du ikke har haft registrerede skader inden for de seneste tre år, bliver du automatisk elitebilist hos Tryg, når du er fyldt 30 år.
Hvis du har en bilforsikring fra Tryg, har du mulighed for at tilvælge Tryg vejhjælp. Med vejhjælp fra Tryg kan du få hjælp, hvis du skulle være så uheldig, at din bil ikke kan starte. Hvis Tryg vejhjælp ikke har mulighed for at reparere din bil, hvor den er strandet, kører de bilen på et værksted eller hjem til din adresse. Hvis det er nødvendigt at din bil skal på værksted, kan du få en lånebil, hvis du vælger et af de værksteder, som Tryg vejhjælp har tilknyttet. Du kan bruge Tryg Vejhjælp i hele Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne).
Ja, hvis du har tilkøbt dækningen Parkeringsskade, er du dækket op til et vis beløb, hvis du udsættes for en parkeringsskade.
Med Tryg Business kan du tegne erhvervsforsikringer hos Tryg med særlig service og faste rabatter. Du får hvert år et forsikringstjek, så vi sikrer at dine forsikringer stadig matcher dit behov.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev