Samlino.dk’s kåring af mobilt bredbånd: Her er de bedste selskaber 2020

|Posted by | Alle opslag, Bredbånd
Tags: , , ,
Samlino.dk awards mobilt bredbånd

Samlino.dk har undersøgt markedet og kåret de selskaber, som tilbyder de bedste produkter inden for mobilt bredbånd i 2020 – se vinderne her!

Mange danskere har brug for mobilt bredbånd for at få deres hverdag til at hænge lidt bedre sammen. De skal måske bruge det i forbindelse med udlejning af sommerhus eller som et alternativ til en dårlig fastnetforbindelse i hjemmet.

Samlino.dk har derfor undersøgt markedet og kåret de selskaber, der kan tilbyde den danske forbruger det bedste mobile bredbånd – her er kategorierne og de tilhørende vindere:

Kategori Vinder  
Billigste abonnement på mobilt bredbånd oister-logo Læs om vinderen
Billigste mobile bredbånd med ubegrænset data Telenor Læs om vinderen
Bedste mobile bredbånd til sommerhuset 3 logo Læs om vinderen
Bedste mobile bredbånd til underholdning Telmore logo Læs om vinderen
Bedste kundeoplevelse med mobilt bredbånd Telmore logo Læs om vinderen

Der er altså lidt for alle i dette års Samlino-kåringer af mobilt bredbånd, og vi håber, det kan inspirere dig til at tjekke op på, om du kan få et abonnement, der passer bedre til dine behov.

Få det billigste mobile bredbåndsabonnement hos OiSTER

Oister har billigste mobile bredbånd

OiSTER er kendt blandt danskerne som en billig udbyder af mobilabonnementer, men de er øjensynligt også billige på mobilt bredbånd – faktisk er de billigst.

OiSTER vinder nemlig i kategorien “billigste abonnement på mobilt bredbånd” med abonnementet “3 GB data – 29 kr. pr. måned.”

Dette abonnement er det absolut billigste, vi kunne finde efter at have undersøgt alle teleudbydere i Danmark.

Abonnementet er skåret helt ind til benet og er således uden gebyr til router, oprettelse eller andre gebyr, som kan opstå i forbindelse med køb af mobilt bredbånd.

Dette abonnement er perfekt til dig, der har behov for at tjekke e-mail på farten eller lave noget andet, der kræver internet på lavt blus.

Du kan se alle OiSTERs abonnementer her:

Se abonnementer fra OiSTER Få overblikket på 1 minut

Klik her for at se, hvordan vi har fundet vinderen.

  • Samlino.dk har fundet vinderen i kategorien “Billigste abonnement på mobilt bredbånd” ved udelukkende at se på prisen på alle mobile bredbåndsabonnementer på markedet. I den forbindelse er det billigste abonnement valgt.

Telenor er billigst med ubegrænset data

Telenor vinder billigste med uendeligt data

Med ubegrænset data kan du være sikker på aldrig at løbe tør for data. På denne måde skal du aldrig bekymre dig om at se for meget Netflix eller Youtube; der vil altid være nok data.

Telenor vinder i år prisen som den billigste udbyder af mobilt bredbånd med ubegrænset data. Denne pris vinder de med abonnementet “Mobilt internet fri data” under navnet MaxSpeed.

Abonnementet koster 249 kroner om måneden samt 1 krone for den obligatoriske router – det er nok til at slå konkurrenterne.

Så hvis du vil surfe løs, er Telenors abonnement lige noget for dig!

Du kan se alle Telenors abonnementer her:

Se abonnementer fra Telenor Få overblikket på 1 minut

Klik her for at se, hvordan vi har fundet vinderen.

  • Samlino.dk har fundet vinderen i kategorien “Billigste mobile bredbånd med ubegrænset data” ved at finde det billigste abonnement med ubegrænset data i løbet af de første 6 måneder. Pris for oprettelse, router osv. er inkluderet i beregningen.

3 er bedst til sommerhuset

3 vinder bedste mobile bredbånd til sommerhuset

Er du i et sommerhus, og skal du bruge internet, er det naturligvis vigtigt, du har det rigtige udstyr – mange sommerhuse kan nemlig ikke benytte sig af traditionelt internet, så her er mobilt bredbånd et godt alternativ.

Teleselskabet 3 har fået overrakt prisen som indehaver af det bedste abonnement til sommerhuset, da de tilbyder et skræddersyet produkt til sommerhusejere.

3 tilbyder nemlig et abonnement med 1.000 GB, en kraftig antenne og en tilhørende router til 263 kroner om måneden. Prismæssigt er det på linje med en række andre udbyderes abonnementer, men antennen gør ganske enkelt, at du som forbruger får en bedre forbindelse hos 3.

3 leverer derfor det bedste mobile bredbåndsprodukt til sommerhusejere – uanset om de udlejer deres sommerhus eller ej.

Se abonnementer fra 3 Få overblikket på 1 minut

Klik her for at se, hvordan vi har fundet vinderen.

  • Samlino.dk har fundet vinderen i kategorien “Bedste mobile bredbånd til sommerhuset” ved at gennemgå alle udbydere med henblik på at se, hvilke der har et godt produkt til sommerhusejere. Vi har vurderet det ud fra antenne, dataforbrug og pris. 3 vinder denne kategori, da de leverer et abonnement med en antenne, som kan forstærke styrken op til 4 gange. Derudover er 3’s pris på linje med andre abonnementer med dette dataloft.

Skal du underholdes? Så er Telmore bedst

Telmore vinder bedste til underholdning

Når man skal have underholdning med i et mobilt bredbåndsabonnement, er det typisk i form af en eller flere inkluderede streamingtjenester i abonnementet. Det er det også i Telmores tilfælde.

Telmore tilbyder nemlig adgang til Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play og Telmore Play i deres hidtil største mobile bredbåndsabonnement. Abonnementet, som er inklusiv 250 GB data, koster 449 kroner om måneden og 99 kroner i oprettelse.

Dette er den bedste pakke, du kan få, hvis du vil have underholdning med i dit mobile bredbåndsabonnement. Du får mulighed for at streame fra hele 5 streamingtjenester, så du løber aldrig tør for indhold.

449 kr. om måneden kan lyde af meget, men i beregningen skal du overveje, at streamingtjenesterne for sig selv ville koste dig 376 kroner om måneden, hvilket betyder, at du reelt set kun betaler 73 kroner om måneden for mobilt bredbånd med 250 GB data. Det er billigt.

Det er endnu billigere taget i betragtningen af, at Telmore tilbyder deres mobile bredbånd på TDC’s net, som normalt er det bedste og dyreste på markedet. Det er altså alt i alt et udmærket tilbud.

Se abonnementer fra Telmore Få overblikket på 1 minut

Klik her for at se, hvordan vi har fundet vinderen.

  • Samlino.dk har fundet vinderen i kategorien “Bedste mobile bredbånd til underholdning” ved at gennemgå alle udbydere med henblik på at se, hvilket selskab der leverer mest underholdning i abonnementet. Telmore var den udbyder med mest underholdning i deres abonnement.

Telmore giver den bedste kundeoplevelse

Telmore vinder den bedste kundeoplevelse til mobilt bredbånd

Hvis du er ude efter en god, komplet oplevelse, hvad angår brug af mobilt bredbånd og kundeservice hos udbyderen, burde denne kategori fange din opmærksomhed.

Vi har nemlig fundet den udbyder af mobilt bredbånd, som giver den absolut bedste kundeoplevelse på deres platform.

Denne udbyder er Telmore (som dermed vinder i to kategorier), da de vinder prisen som årets bedste kundeoplevelse ifm. mobilt bredbånd ved hjælp af god kundeservice, et lavt antal klager med medhold, godt netværk og mulighed for inkluderet streaming i abonnementet.

Telmore er til dig, som går op i oplevelsen med produktet. Det skal altså ikke kun være billigt, men det skal også være en fornøjelse at bruge.

Du kan se alle Telmores abonnementer her:

Se abonnementer fra Telmore Få overblikket på 1 minut

Klik her for at se, hvordan vi har fundet vinderen.

  • Samlino.dk har fundet vinderen i kategorien “Bedste kundeoplevelse med mobilt bredbånd” ved at gennemgå alle udbydere for følgende forhold: Netværk, Trustscore, antal klager hos Teleankenævnet med medhold eller forlig og mulighed for tilkøb af streaming. Alle fire forhold kunne give mellem 0 og 2 point, som så summeres for at finde en vinder. I dette tilfælde var vinderen Telmore. Hallo kom på andenpladsen med kun ét point mindre end Telmore.

Sådan har vi valgt kategorierne og vinderne

I hvert afsnit kan du se de bestemte kriterier til den enkelte kategori ved at klikke på de blå links.

Kategorierne har dels skulle indeholde målbare variabler og passe til forbrugernes typiske interesse inden for kategorien.

Vi har fundet vinderne i kategorierne ved at følge en objektiv, neutral proces, og vi har inkluderet samtlige landsdækkende udbydere på markedet i vores analyser. Analysen bag kåringerne er foretaget i august 2020, og ændringer i abonnementernes pris og indhold kan forekomme.

Det er i Samlino.dk’s interesse at hjælpe forbrugeren med at kaste lys over markeder, der til tider kan føles som en jungle at bevæge sig rundt i. Her er markedet for mobilt bredbånd ingen undtagelse.

Få overblikket over mobilt bredbånd i Danmark her:

Sammenlign mobilt bredbånd Det tager blot 1 minut.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Comment

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *