De mest populære streamingtjenester: Hvilken streamingtjeneste er bedst?

|Posted by | Alle opslag, Mobilabonnement, Top 10, TV
Tags: , , ,
Streamingtjenester (Foto: Canva)
(Foto: Canva)

Udvalget af streamingtjenester på det danske marked er efterhånden blevet meget stort. Blandt de mest populære tjenester finder du Netflix, Disney+, HBO Max, ViaPlay, TV2 Play, YouTube og YouSee Play. Det kan dog virke uoverskueligt at finde rundt i. Derfor får du her en guide til streamingtjenester, der passer bedst til dine behov, så du får mest ud af dine penge.

Hele 9 ud af 10 danskere streamer i løbet af en uge fra en streamingtjeneste eller en distributør, og størstedelen streamer hver eneste dag – men hvilke streamingtjenester er mest populære, og hvilke er bedst for dig at vælge?

Vi hjælper dig med at navigere rundt i junglen af streamingtjenester, så du kan finde det bedste abonnement. Herunder har vi udvalgt nogle af danskernes favorit streamingtjenester, der tilbyder et månedligt abonnement med tv-streaming af film, serier og sport. Du skulle jo nødig betale for kanaler eller indhold, som du ikke ser – kig med her og sammenlign indhold og priser!

Sammenligne hurtigt 19 forskellige streamingtjenester ud fra dine behov via vores sammenligningsportal – det tager kun ét minut!

Sammenlign 19 streamingtjenester Find den bedste streamingtjenester til dig på 1 minut

TV2 Play: Bedst til streaming af danske serier og programmer

TV2 Play giver adgang til deres arkiv af serier, film og programmer fra alle TV2s kanaler. Der er dog forskellige abonnementer at vælge i mellem på TV2 Play. På TV2 Play finder du blandt andet de populære programmer

 • Badehotellet
 • Hvide Sande
 • Sommerdahl
 • Klovn

Med TV2 Plays Basis-pakke kan du se TV 2s tidligere sendte udsendelser, snigpremiere, film og unikke PLAY programmer – med undtagelse af sportsudsendelser. Basis-pakken koster 49 kr. om måneden med reklamer og 79 kr. om måneden uden reklamer.

Hvis du foretrækker dansk indhold og adgang til mange TV2-kanaler, så er TV2 Play Favorit-pakken oplagt. Her får du adgang til de fleste live kanaler, såsom TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 FRI, TV 2 CHARLIE og TV 2 ZULU, og på dem kan du se udsendelserne direkte, når de vises i TV.

TV2 Plays Favorit-pakke giver også adgang til tidligere sendte udsendelser, snigpremiere, film og unikke PLAY programmer  – med undtagelse af sportsudsendelser. Favorit-pakken koster 129 kr. om måneden med reklamer og 159 kr. om måneden uden reklamer.

Ønsker du også at se sport på dit TV2 abonnement, skal du vælge Favorit+Sport pakken, som koster 189 kr. med reklamer og 219 kr. uden reklamer.

Få et mobilabonnement med streamingtjenester Sammenlign på få sekunder og find den billigste løsning

Viaplay: Bedst til streaming af reality

Viaplay har et stort udvalg af underholdning både i form af reality – men også serier, film og børneindhold. Heri består en stor del af Viaplay-universet af egne produktioner, som inkluderer reality-programmer såsom

 • Paradise Hotel
 • Robinson Ekspeditionen
 • Familien fra Bryggen

Viaplay tilbyder underholdning til børn samt nye film hver uge. Et almindeligt abonnement fra Viaplay koster 129 kr. om måneden.

Ønsker du at have Viaplay eller TV2 Play i dit mobilabonnement, tilbyder Telenor og Oister streamingtjenester i flere af deres mobilabonnementer.

Hvis du ønsker at se flere af Viaplays programmer gratis, har de en søsterstreamingtjeneste ved navn Pluto. Programmerne på Pluto er gratis, dog med reklamer på tjenesten.

Få Viaplay i dit abonnement – Spar her! Sammenlign på få sekunder og find den billigste løsning

Netflix: Bedst til streaming af udenlandske film og serier

Netflix er danskernes favorit-streamingtjeneste. Netflix er perfekt til dig, der ønsker udenlandske film og serier – og er vild med Netflix Originals, som er streamingtjenestens egen produktion af film og serier. I blandt nogle af de mest populære Netflix Originals er

 • Squid Game
 • Stranger Things
 • The Crown
 • Orange is the new Black
 • Making a Murderer
 • House of Cards
 • Narcos

Et standard-abonnement på Netflix, der tillader to aktive skærme ad gangen i HD-kvalitet, koster 114 kr. om måneden.

For et Premium-abonnement, der tillader streaming i op til 4k+-kvalitet på op til fire skærme ad gangen, koster 149 kr. om måneden. Hvor et Netflix Basic-abonnementet, som tillader streaming på én skærm ad gangen i lav opløsning koster 79 kr. om måneden.

HBO Max: Bedste streamingtjeneste til serieelskeren

Den amerikanske streamingtjeneste HBO Max er blevet ekstremt populær inden for de seneste år. Det hænger unægteligt sammen med, at streamingtjenesten har opnået stor succes med egne produktioner som

 • Game of Thrones
 • Big Little Lies
 • Vikings
 • Billions
 • Sopranos
 • Sex and the City

Serierne trækker uge efter uge millioner af seere til skærmene, og HBOs nordiske afdeling har givet Netflix og Disney+ kamp til stregen.

På HBO Max kan du gå på opdagelse i et univers af storslåede serier – hvor du kan finde drama, pleje den blide sjæl med romantiske film eller få et godt grin med en lang række komedier.

Der er penge at spare hos HBO Max, såfremt du ønsker at oprette et årsabonnement for 599 kr. modsat den månedlige pris på 79 kr. For med et årsabonnement sparer du hele 349 kr. for 12 måneders ubegrænset streaming hos HBO Max.

Kombiner HBO og mobil her – og spar! Du kan spare op til 1.800 kr. om året

Disney+: Bedste streamingtjeneste til børnefamilier og Marvel-fans


Disney+ er det ultimative match for dig, der elsker de mange Disney-klassikere eller superheltefilm. For i Disney+ universet får du adgang til film og serier eksklusivt fra Disneys mange franchises.

Du finder dermed alt fra Marvel til Star Wars og Pixar-universet på denne tjeneste, hvor der for fremtiden løbende vil komme nyt indhold til, i takt med at de enkelte franchises udbygger deres repertoire. Og nogle af de populære film og serier på Disney+ er

 • Black Panther
 • Iron Man
 • Grey’s Anatomy
 • Loki
 • Desperate Housewives

Vil du gerne streame tusindvis af titler fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, så koster et abonnement 79 kr. om måneden. Men der er en god sum penge at spare, hvis du vælger et årsabonnement hos Disney+, da prisen er 790 kr. om året. Du får dermed fuld adgang hele året, samtidig med at du sparer 158 kr. Vil du spare endnu mere, så kan du også sammenligne din bilforsikring hos Samlino.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Silva-Rosa Stepanian

Silva-Rosa Stepanian er uddannet indenfor kommunikation. Hun har sin daglige gang på kontoret hos Samlino.dk, hvor hun står for PR og content. I hendes lomme finder du et univers af sparetips og idéer til privatøkonomien, som hun elsker at dele på Samlino.dk. Silva-Rosa har desuden haft fornøjelsen af at tømme lommen og har leveret historier til bl.a. SE og HØR, Berlingske, Finans, MY DAILY SPACE og Bilbasen. Kontakt: silva.stepanian@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *