TV-pakker: Her får du absolut flest kanaler

|Posted by | Alle opslag, TV
Tags: , ,

Flest TV kanalerKunne du også godt tænke dig et større udvalg af TV-kanaler? Der er rig mulighed for at få en TV-pakke med masser af kanaler, og du kan faktisk få pakker med op til 63 kanaler. Samlino.dk har undersøgt markedet, og fundet TV-pakkerne med flest kanaler. 

Du kender sikkert følelsen af, at der ikke er noget spændende i TV’et. Dette problem kan du undgå med en TV-pakke med mange kanaler. Med de store TV-pakker kan du få adgang til alt fra 6’eren og TV3 Max til E! Entertainment og CNN. Dermed vil der altid være noget spændende i TV’et, ligegyldigt om du er til sport, underholdning eller nyheder.

Når du skal vælge den rette pakke til dit behov, er det derfor både vigtigt at kigge på antallet af kanaler, men selvfølgelig også hvilke kanaler du får med. Der kan nemlig være stor forskel i, hvilke kanaler du får med.

Her får du flest TV-kanaler

For at kunne sammenligne TV-pakkerne fra de forskellige selskaber, har vi sat en række kriterier. Analysen tager udgangspunkt i komplette TV-pakker, i udbyderens pakke med flest kanaler og prisen skal kunne findes online. I antallet af kanaler har vi valgt at tælle DRs kanaler med, mens vi har undladt at tælle de regionale kanaler, da disse varierer afhængigt af, hvor du bor.

TV-pakker med flest kanaler
Selskab Oprettelse inkl. fragt Pris/måned Min. pris i 6 mdr. Antal kanaler Noter
Viasat tv-pakke 0 kr.  599 kr. 2396,00 kr.  63 De første 2 måneder er
gratis + Viasat Film og Viasat Total er inkl. i prisen
Waoo-logo 0 kr.  599 kr.  3594,00 kr. 63 Viaplay Total er inkl. i prisen
Canal Digital 0 kr.  555 kr.  2823,75 kr. 60 Første måned: 0 kr.
Betalingsservice gebyr: 9,75
Da harddisk og C-more er valgfrit
er det fratrukket i prisen.
yousee-logo 698 kr.  569 kr.  4112,00 kr. 59 Priserne forudsætter betaling via.
automatisk kortbetaling.
Stofa-logo 0 kr.  569 kr. 3472,50 kr. 59 Indstilling af TV koster 625 kr.
Adm. gebyr 9,75/md.
altibox-logo 0 kr. 559 kr.  2795,00 kr. 48 Første måned: 0 kr.
Denne pakke kræver en fiberbredbåndsforbindelse.
Telia logo  0 kr.  329 kr.  2032,50 kr. 47 Betalingsgebyr: 9,75 kr./md.
Fullrate-logo 498 kr.  519 kr.  3612,00 kr. 43 Månedligt gebyr på 9,75 kr.
ved betaling via. betalingsservice.
TV-pakken kræver et bredbåndsabonnement
på minimum 10 mbit.

Note: TV2s- og andre regionale kanaler tæller ikke med i antallet af kanaler. Telias fem top 8 kanaler er TV2, TV2 News, TV2 Zulu, TV2 Charlie og Kanal 5. Top 8 TV kanaler i Danmark (Mest sete) i følge Slots- og kulturstyrelse er: TV2, TV2 News, TV2 Zulu, TV2 Charlie, Kanal 5, TV3, TV3+ og TV3 Puls.

Sammenlign og find den rette løsning! Vi sammenligner og finder de bedste løsninger for dig

Viasat og Waoo ligger forrest i feltet

Hos både Viasat og Waoo kan du få op til 63 TV-kanaler, hvor de mest sete alle er inkluderet. Prisen hos begge udbydere er 599 kroner, og der er gratis oprettelse, men du bør bemærke, at du hos Viasat får de første 2 måneder gratis. Viasats Total-pakke koster, som vist i tabellen, 2396 kr., og således er den næstbilligste TV-løsning i forhold til en bindingsperiode på 6 måneder.

Hvis du samtidigt er tilhænger af streamingtjenester, så kan du med fordel tage et kig på denne TV-løsning. Viasat film er nemlig inkluderet, og tilbyder alt fra action- og komediefilm til hyggelige film for hele familien.

Waoo er det næstbedste alternativ, og tilbyder som tidligere nævnt, det samme antal kanaler som Viasat. Waoos TV-løsning indeholder dog gratis adgang til Viaplay total, som koster 319,- om måneden. Med Viaplay Total får man som kunde adgang til 5 kategorier af TV herunder sport, fighting, serier, børn og film, og kan streames på alle enheder, hvis man blot downloader Viasat Play app’en på sin enhed.

Husk at læse det med småt

Det er vigtigt, at man bider mærke i de forskellige betingelser og vilkår, der kan være i forbindelse med udbydernes TV-løsninger. Disse betingelser kan f.eks. være månedlige gebyrer, bindingsperioder og forskellige forudsætninger.

Omvendt kan prisen ligeledes fremstå som dyr, selvom det ikke er tilfældet. Hvis man læser det med småt, står der i visse tilfælde, at der i prisen er medregnet forskellige fordele, der kan være med til at give forbrugeren en mere fyldestgørende oplevelse. Men disse fordele kan man typisk vælge fra, hvis det ikke passer på ens behov, og dermed kan prisen blive betydelig billigere.

Hvis du nemt vil sammenligne de forskellige abonnementer, kan du med fordel bruge Samlino.dks sammenligningsportal, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de forskellige abonnementer på markedet.

Se dine yndlings kanaler på telefonen

Kurven for TV-kanaler og streamingstjenester på telefonen er en opadgående kurve, og bliver mere og mere populært i vores moderne samfund. Denne efterspørgsel har de fleste udbydere fulgt op på, og det er nu muligt at se TV og streamingstjenester på telefonen, eksempelvis via. Viasat Play, Waoo WebTV YouSee TV & Film og Stofa WebTV.

Dette giver dig muligheden for, at se nyheder eller streame din yndlings serie, når du er på farten. Det kræver dog en god internetforbindelse at streame på telefonen, og det at streame kan være med til at dræne ens telefon for strøm og data på relativ kort tid. Streamingstjenesten Netflix udtaler, at hvis du streamer i en time med den højeste kvalitet på telefonen, så koster det 1 gigabyte data. Men i takt med, at teknologien og mobiltelefonen udvikler sig i hastig fart, så kan man forvente, at batteritiden og andre funktioner vil blive optimeret indenfor en overskuelig fremtid.

Hvis du vil være sikker på at have nok data til at kunne streame på mobilen, kan du med fordel også sammenligne mobilabonnementer. Hos Samlino.dk sammenligner vi abonnementer fra 30+ forskellige selskaber.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *