Her er Danmarks bedste forsikringsselskab til studerende

|Posted by | Alle opslag, Forsikring

Forsikringer med studierabat

Som studerende kan det være meget dyrt at få en forsikring, fordi du er ung og typisk bor i en større by. Det er begge faktorer, der hæver prisen på forsikringer hos de fleste selskaber.

Derfor kan der for mange studerende være en fordel i at lede efter de selskaber i Danmark, der udbyder forsikringer med en studierabat. Samlino.dk har sammenlignet markedet, og har fundet Danmarks billigste selskab med studierabat. 

Som ung studerende står du pludselig på egne ben, og skal til at tænke på en ting, som du måske har aldrig har overvejet før: forsikringer. For at være ordentligt dækket ind anbefaler vi, at du tegner både en indbo- en rejse- og en ulykkesforsikring.

Hvis du har bil, skal du naturligvis også have den lovpligtige ansvarsforsikring som minimum, men der er ingen selskaber, der tilbyder studierabat på dette, og derfor er bilforsikringen ikke taget med i undersøgelsen. Du kan dog sammenligne prisen på bilforsikringer og bilforsikringer til unge, hvis du har brug for det.

Du skal være opmærksom på, at prisen på en forsikring er individuel fra person til person, og du derfor ikke er garanteret de priser, der er angivet her. I denne analyse er der taget udgangspunkt i en 20-årig studerende fra Aarhus, og ud fra denne case er der fundet en pris på indboforsikring, rejseforsikring, og ulykkesforsikringen med og uden studierabat.

På den måde har vi fundet Danmarks billigste forsikringsselskab med studierabat, samt hvor meget vores testperson kan spare. Samlerabatter er ikke medtaget, da undersøgelsen fokuserer på at finde studierabattens indvirkning på prisen.

Ligeledes skal du være opmærksom på, at nogle af selskaberne sætter krav om, hvilken linje du læser, samt hvilken fagforening du er medlem af. Det er altså ikke altid nok “bare” at være studerende.

Danmarks billigste selskab med studierabat

Studierabat på indbo- rejse- og ulykkesforsikring
Selskab Samlet årlig pris u. studierabat
Samlet årlig pris m. studierabat Samlet besparelse Samlet besparelse i %
ida-logo 3.263 kr. pr. år 1.795 kr. pr. år 1.468 kr. pr. år 55,01 %
lb logo 3.290 kr. pr. år 1.861 kr. pr. år 1.429 kr. pr. år 56,57 %
bauta logo 3.290 kr. pr. år 1.863 kr. pr. år 1.427 kr. pr. år  56,63 %
Codan 3.665 kr. pr. år 1.872 kr. pr. år 1.793 kr. pr. år 51,08 %
runa 3.363 kr. pr. år 1.901 kr. pr. år 1.462 kr. pr. år 56,53 %
Tal indhentet 13. december, 2017.Codan udbyder deres forsikring med studierabat gennem Djøf.

Ida Forsikring er ideelle for studerende

Hos Ida Forsikring får du den billigste samlede pris på både indbo- rejse- og ulykkesforsikring, hvis du er studerende. Du kan få de tre vigtigste forsikringer for kun 1.795 kroner årligt, hvor du opnår en besparelse på hele 55% i forhold til den pris en lige så gammel person, der ikke studerer, ville få. Det er altså en besparelse på hele 1.468 kroner.

Ser du på Ida Forsikrings tilbud i forhold til den dyreste løsning i undersøgelsen, er der 106 kroner at spare årligt ved at vælge tilbuddet fra Ida.

Det selskab, hvor du sparer flest penge i forhold til prisen uden studierabat, er Codan, hvor du sparer hele 1.793 kroner ved at være studerende i forhold til ikke at være det. Ser du i stedet på, hvor du opnår den største procentmæssige besparelse er det hos Bauta Forsikring, hvor du opnår en besparelse på hele 56,67%.

Det er dog ikke sikkert, at du har behov for alle forsikringerne. Hos nogle selskaber dækker dine forældres indboforsikring dig for eksempel stadig indtil du er 21, selvom du bor ude, mens nogen måske ikke synes, at det er relevant at tegne en rejseforsikring. Derfor har vi også vist, hvilket selskab der er billigst på de enkelte forsikringer.

Danmarks billigste selskab med studierabat på indboforsikringen

Studierabat på indboforsikringen
Selskab Årlig pris u. studierabat
Årlig pris m. studierabat Selvrisiko 
(u. studierabat / m.)
Besparelse
ida-logo 1.680 kr. pr. år 632 kr. pr. år 2550 / 1280 kr. 1048 kr. pr. år;
lb logo 1.738 kr. pr. år 868 kr. pr. år 2170 / 1085 kr. 870 kr. pr. år
bauta logo 1.738 kr. pr. år 870 kr. pr. år 2170 / 1085 kr.  868 kr. pr. år
Codan 2.383 kr. pr. år 900 kr. pr. år 2320 / 1000 kr. 1483 kr. pr. år
runa 1.811 kr. pr. år 908 kr. pr. år 2170 / 1085 kr. 903 kr. pr. år
Tal indhentet 13. december, 2017.Codan udbyder deres forsikring med studierabat gennem Djøf.

Ida Forsikrings indboforsikring er interessant

På indboforsikringen er Ida Forsikring stadig det billigste selskab i undersøgelsen. Med en pris på 632 kroner årligt med studierabat sparer du 1.048 kroner i forhold til, hvis du ikke var studerende. du sparer ligeledes 276 kroner årligt i forhold til undersøgelsens dyreste indboforskring med studierabat.

Den største besparelse ved at have studierabat opnås på indboforsikringen ligeledes hos Codan, hvor du kan spare hele 1.483 kroner ved at være studerende. Hos Codan skal du dog være opmærksom på, at deres forsikring udbydes gennem Djøf, og det kræves derfor, at du er medlem eller melder dig ind i Djøf for at få besparelsen, men du kan se, om du kan få indboforsikring.

Danmarks billigste selskab med studierabat på rejseforsikringen

Studierabat på rejseforsikringen
Selskab Årlig pris u. studierabat
Årlig pris m. studierabat Besparelse
lb logo 686 kr. pr. år 343 kr. pr. år 343 kr. pr. år;
bauta logo 686 kr. pr. år 343 kr. pr. år 343 kr. pr. år
runa 686 kr. pr. år 343 kr. pr. år  343 kr. pr. år
ida-logo 706 kr. pr. år 455 kr. pr. år 251 kr. pr. år
Codan Inkluderet i indbo Inkluderet i indbo Inkluderet i indbo
Tal indhentet 13. december, 2017.Codan udbyder deres forsikring med studierabat gennem Djøf.

LB Gruppens lukrative rejseforsikring

Ser du udelukkende på rejseforsikringer med studieforsikring, er det LB Gruppens forsikringsselskaber der løber med prisen som Danmarks billigste med studierabat. Lærestandens Branforsikring, Bauta og Runa tilbyder alle en rejseforsikring med studierabat til kun 343 kroner pr. år, der dækker alle rejser med en maksimal varighed på 60 dage, du tager i løbet af et helt år.

Forsikringen dækker i hele verden og hele husstanden, og du er med forsikringen dækket ind i forhold til syge- og hjemtransport, aflysning, forsinkelse og mistet bagage samt meget andet.

Vælger du din rejseforsikring fra en af disse tre selskaber, sparer du 343 kroner i forhold til dem, der ikke er studerende. Der er desuden 122 kroner at spare i forhold til undersøgelsens dyreste rejseforsikring med studierabat.

Du skal være opmærksom på, at de tre forsikringsselskaber fra LB Gruppen stiller forskellige krav til, hvem der kan være medlem af forsikringsselskaberne. Hvilket af selskaberne du skal vælge afhænger derfor af, hvilken uddannelse du er igang med.

Danmarks billigste selskab med studierabat på ulykkesforsikringen

Studierabat på ulykkesforsikringen
Selskab Årlig pris u. studierabat
Årlig pris m. studierabat Besparelse
lb logo 866 kr. pr. år 650 kr. pr. år 216 kr. pr. år;
bauta logo 866 kr. pr. år 650 kr. pr. år 216 kr. pr. år
runa 866 kr. pr. år 650 kr. pr. år  216 kr. pr. år
ida-logo 877 kr. pr. år 708 kr. pr. år 169 kr. pr. år
Codan 1282 kr. pr. år 972 kr. pr. år 310 kr. pr. år
Tal indhentet 13. december, 2017.Codan udbyder deres forsikring med studierabat gennem Djøf.

LB, Runa og Bauta vinder igen

Også på ulykkesforsikringen er de tre selskaber fra LB Gruppen de billigste med studierabat, hvor du kan få en ulykkesforsikring som studerende til bare 650 kroner årligt, hvilket er en besparelse på hele 216 kroner årligt i forhold til, hvis du ikke er studerende. Du opnår også en besparelse på 422 kroner i forhold til undersøgelsens dyreste ulykkesforsikring med studierabat.

Alle ulykkesforsikringerne i undersøgelsen dækker med en million kroner, hvis du bliver invalid og dækker alle fra en méngrad på 5%. Runa, Bauta og Lærestandens Brandforsikring dækker endvidere også med 50.000 kroner ved død.

Hvad påvirker prisen på mine forsikringer?

Prisen på din forsikring, uanset hvilken forsikring der er tale om, er altid en svær størrelse at gøre sig klog på. Der er utroligt mange faktorer, der påvirker prisen på dine forsikringer – såsom, hos nogle selskaber, det faktum, at du er studerende.

Alle studerende kan dog ikke nødvendigvis få den samme pris på forsikringen, fordi der er mange andre faktorer, der også påvirker prisen. Din alder, hvor du bor, om du bor i lejlighed eller hus, antal år du har haft en forsikring påvirker alt sammen prisen.

Fordi der er så mange forskellige faktorer, der påvirker prisen på dine forsikringer, anbefaler vi altid, at du sammenligner de forskellige forsikringsselskaber for at finde den bedste forsikring, der passer præcis til dig.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *