Gratis streamingtjenester i Danmark

|Posted by | Alle opslag, TV
Tags: , , ,
Gratis streaming


Streamingtjenesterne bliver flere og flere, og vi streamer som aldrig før. Netflix, TV2 Play, Viaplay, Disney+ og HBO Nordic. Du har sikkert et abonnement til mere end én af disse streamingtjenester. Men vidste du, at der også er lovlige og gratis alternativer, som tilbyder en lang række gratis indhold?

Find bredbånd til streaming Spar op til 1.500 kr. på kun ét minut

Streaming er i dag i stor fremgang. Det kan ses på mange måder, herunder at flow-tv kun regnes med at stige med beskedne 0,2 % om året frem mod 2022. Dette viser den stagnerende fremgang i flow-tv, hvilket medvirker til den positive fremgang i streaming. Streaming regnes af PwC med at stige betydeligt i samme periode.

I denne artikel giver vi dig et overblik over, hvilke gratis streamingtjenester der er tilgængelige i Danmark, så læn dig tilbage og find popcornene frem.

Samlino.dk har i den sammenhæng undersøgt markedet for gratis streamingtjenester i Danmark (du kan også anvende vores gratis til sammenligning af streaming her). Forud for analysen blev der fastsat en række kriterier om, at streamingtjenesten selvfølgelig skulle være gratis, og at man skal kunne streame det online. Heldigvis viser det sig, at der i Danmark er en del gratis streamingtjenester. I tabellen nedenfor giver vi dig et overblik over, hvad de forskellige gratis streamingtjenester har at byde på.

Gratis streamingtjenester: DR TV, Viafree, Dplay, DR Bonanza, Filmstriben, Snagfilms og Filmcentralen

7 gratis streamingtjenester i Danmark

Som vist i tabellen, findes der er en række gratis streamingtjenester, der alle er tilgængelige i Danmark. Hvis dit budget dermed ikke tillader et Netflix-abonnement, så har du stadig god mulighed for at gå på opdagelse i streaming-verdenen ganske gratis. Er du derimod fint tilfreds med dit HBO Nordic-abonnement, men gerne vil spare lidt ekstra, kan du med fordel kombinere dit mobilabonnement med HBO Nordic ved at trykke på knappen herunder.

Kombiner HBO og mobil her Det tager kun ét minut

Hvad kræver online streaming?

Hvis du gerne vil streame, skal du sørge for, at du først og fremmest har tilstrækkelig internethastighed. Det er vigtigt, da det er afgørende for, om din computer kan “hente” indholdet i et optimalt tempo og den rette kvalitet. Hvis du vil streame HD-kvalitet anbefaler vi, at du minimum har 20-49 Mbit. Vil du derimod helt op og streame 4K-kvalitet, skal du op på omkring 100+ Mbit. Der er mange danskere der har adgang til denne kvalitet, uden rent faktisk at vide det. Du kan vide dig sikker her.

Ofte har vi tendens til at give internetforbindelsen skylden, hvis streamingen hakker, men der kan også være andre årsager. Hvis du har problemer med streamingen, men internettet virker optimalt, kan du eksempelvis prøve at skifte til en anden browser. Hvis du derimod ofte har problemer med din internetforbindelse, kan du via knappen nedenfor, hurtigt skifte til den rette internetudbyder med Samlino.dk.

Bredbånd designet til streaming

I Danmark har vi tre internetudbydere som leverer bredbånd designet til streaming. Disse udbydere er Fastspeed, Hiper og Snappii.

Fastspeed

Fastspeed reklamerer med tårnhøje internethastigheder skræddersyet til streaming. Derudover giver Fastspeed meget relevante gaver, hvis man opretter sig hos dem som ny kunde: Fastspeed giver lige nu 1 måneds gratis Dplay, 2 måneders Mofibo og 3 måneders Bullguard, så man rigtig kan teste sit nye og hurtige internet. Du kan se alle tilbud fra Fastspeed her.

Hiper

Hiper siger i deres markedsføring, at man bare skal streame løs. Dette må siges at være meget muligt, da de tilbyder op til 1.000 mbit/s internet, hvilket nemt kan klare streaming i 4k. Du kan se alle tilbud fra Hiper her.

Snappii

Snappii er en spritny udbyder på bredsbåndsmarkedet. De tilbyder gratis oprettelse, forsendelse og router, så man problemfrit kan komme i gang. Snappii tilbyder tre forskellige niveauer for internet, så alle har råd til de høje hastigheder. Du kan se alle tilbud fra Snappii her.

Sammenlign streamingtjenester

Samlino.dk har udviklet en smart tjeneste, hvor man kan sammenligne alle streamingtjenesterne på markedet. Du får et godt overblik over alle streamingtjenesterne, og hvad de har at byde på samt deres pris. Hvis du er interesseret kan du få det fulde overblik her:

Sammenlign 16 streamingtjenester Få det fulde overblik over streaming her
Oliver Frost

Om Oliver Frost

Oliver Frost er Content Marketer hos Samlino.dk og interesserer sig meget for finans og personlig økonomi. Ved siden af arbejdet har Oliver blandt andet sin egen blog om aktieinvestering. I er velkomne til at stille spørgsmål til ham i tråden nedenfor!

Comment

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *