Mytedræber: Derfor er samlerabat ikke altid en god idé

|Posted by | Bredbånd, Mobilabonnement, Sparetips, TV
Tags: , , , , , , , ,

Det lyder fristende at få rabat, når du samler dit mobilabonnement, internet og TV i ét selskab. Men der er noget, som tyder på, at du ofte kan få bedre og billigere løsninger hos selskaber, når du ikke bruger samlerabat. Læs hvorfor samlerabat ikke altid er billigere for dig.

En typisk familie vil ofte have behov for en række mobilabonnementer, internet og TV. Det er ofte de to eller tre ydelser, som en familie samler på én regning hos én udbyder. For overbevisingen er, vi typisk opnår store samlerabatter – men det er dog ikke altid tilfældet.

Mange selskaber tilbyder samlerabat. Et godt trick, som kan virke som en billigere løsning for familiens mange behov. Store selskaber kan godt lide loyale kunder, og en måde at skabe loyalitet på er ved at belønne en kunde for at være en god kunde – altså gennem rabatter. Men samlerabat er ikke nødvendigvis altid billigere for dig. Det er derfor ikke altid en forudsætning for at opnå store besparelser i det lange løb.

Bliv klogere på, hvorfor samlerabatter ikke altid kan betale sig.

Derfor sparer du ikke altid penge på samlerabat

Store selskaber såsom YouSee og Telenor tilbyder ofte samlerabat på et eller flere af deres ydelser. Måske du i forvejen allerede er TV- og bredbåndskunde hos et selskab og overvejer, hvorvidt det kan betale sig at oprette mobilabonnement hos samme?

Vil du gerne spare penge på ydelser, bør du i stedet for at se på dit nuværende selskab som ‘den nemme løsning’ med attraktiv samlerabat, snarere rette blikket mod familiens forbrug. For opskriften på at spare penge på TV, internet og mobilabonnement er ved kun at betale for det, I bruger.

Afdæk behov og sammenlign enkeltvis

Det er sjældent, at selskaber kan skære alles behov over én kam. Derfor kan samlerabat ikke altid være en billig løsning for alle – selvom det ofte kan virke sådan, da mange af de store selskaber giver mulighed for at skræddersy TV-pakke og tilbyder ekstra ydelser.

Streamer I meget på computeren? Så har I måske mere behov for hurtig bredbånd frem for den vilde TV-pakke med 60 kanaler og de ekstra fordele. Det er først og fremmest vigtigt at se på eget forbrug og behov, for derefter at finde den løsning der bedst kan betale sig.

Kig efter lavprisselskaber
Det er derfor en god idé at sammenligne TV, mobil og bredbånd hver for sig, så du ikke lader dig narre af de – ved første øjekast – store rabatter. For i nogle tilfælde vil du nemlig få en billigere løsning for din familie ved at købe hos forskellige selskaber eller lavprisselskaber helt uden samlerabat.

Et godt råd er derfor at se på, hvor meget du skal betale for den første ydelse eksempelvis mobilabonnement. For ofte er du nødt til at købe abonnementet til fuld pris for at få samlerabat på et eller flere ekstra ydelser – og det er så dyrt, at du sjældent sparer penge – modsat at købe fra lavprisselskabers normale priser.

Det er dog vigtigt at påpege, at det i nogle tilfælde godt kan betale sig at købe samlerabat. Samtidig er det altid en god idé at tjekke forskellige udbydere, inden du bider på krogen.

Sammenlign udbydere
Det kan virke uoverskueligt at tjekke hver marked igennem for billige løsninger. For hvor og hvem skal du starte med?

Vi sammenligner ikke TV-pakker hos Samlino.dk, men til gengæld sammenligner vi markedet tørt for internetudbydere og teleselskaber. Hos os kan du finde flere udbydere, der både tilbyder internet og TV-kanaler i én samlet løsning.

Det kan virke dejlig overskueligt at lade ét selskab stå for det hele. Når det er sagt, så bør du huske, at når først internettet og abonnementet er bestilt, så står selskaberne for resten. Og så kan du egentlig læne dig tilbage og nyde tanken om, at du har sparet en god sum penge.

Sammenlign markedet og find den bedste løsning til dig Du modtager tilbuddene med det samme

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Mattias Nielsen

Mattias er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *