Ungdomsforsikring: Her finder du den billigste

|Posted by | Alle opslag, Forsikring

ungdomsforsikring

Når man er ung, har man nødvendigvis ikke så mange penge i sparegrisen, og dermed er forsikringer højst sandsynlig ikke særligt højt på listen over ting, man ønsker at bruge disse penge på.

Selvom de fleste unge mennesker ikke nødvendigvis synes at forsikringer er det mest spændende, så kan det stadig være yderst fordelagtigt at være dækket ind i tilfælde af, uheldet skulle være ude. Ydermere er det vigtigt at være opmærksom på, at så snart du flytter hjemmefra, er du ikke længere dækket ind af dine forældres forsikringer.

Ligesom du er bevidst om at forsikringer ikke er det mest spændende at bruge penge på, så er forsikringsselskaberne også bevidste om dette. Derfor udbyder nogle danske selskaber ungdomsforsikring, der giver unge mennesker mulighed for at forsikre sig, til en billigere pris.

Danmarks billigste ungdomsforsikring

Vi har hos Samlino.dk undersøgt markedet for ungdomsforsikringer, hvori ulykke- og indboforsikringer indgår. I undersøgelsen er der gjort brug af en 25-årig testperson til at indsamle priserne fra selskabernes hjemmesider. Selskaber, hvor prisen ikke kan indhentes online, eller, der ikke tilbyder ungdomsforsikring, er ikke med i denne undersøgelse.

billigste-ungdomsforsikring

Topdanmark er billigst

Med en månedlig pris på 217 kr. og en selvrisiko på 550 kr på din indbosforsikring, er Topdanmark, ifølge vores undersøgelse, den billigste udbyder af ungdomsforsikring på det danske marked. Topdanmark tilbyder en indbossum op til 317.000 kr. samt dækning på varigt men op til 1 mio. kr.  Den næstbilligste på markedet er Alm. Brand med en månedlig pris på 271 kr. og en selvrisiko på 1.202 kr. på din indbosforsikring.

Du kan sammenligne indboforsikring til unge her.

I dag kan du stort set blive dækket ind af alverdens forsikringer på markedet, dog er det vigtigt at kende din situation, og sørge for ikke at betale for forsikringer du ikke har brug for. For de fleste unge mennesker, er indboforsikringen og ulykkesforsikringen de to vigtigste forsikringer.

Ulykkesforsikringen dækker blandt andet fysisk skade, og indboforsikringen dækker dine private ejendele. Dermed kan du med disse forsikringer, mindske din frygt, om at komme til skade eller blive bestjålet. For selvom disse situationer næppe er særlig morsomme at komme ud for, så er det dog et plaster på såret, at du ikke selv skal op med pengepungen efterfølgende.

Som nævnt ovenfor, er det vigtigt at kende din situation. Hvis du for eksempel ejer en bil er det vigtigt at være opmærksom på at det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Dette gør sig også gældende, hvis du ejer en knallert.

Ydermere skal du være opmærksom på, at det kan være dyrt at forsikre en bil, hvis du er ung. For at finde den bedste pris på bilforsikring til dig, anbefales det at sammenligne markedet, før du vælger selskab. Med Samlino.dk kan du nemt og hurtigt sammenligne markedet, og finde den billigste bilforsikring til dig.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 1 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Comments

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *