Menu

Altibox

På denne side kan du læse om Altibox’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Altibox er en virksomhed, der i samarbejde med 6 andre elselskaber i Midt- og Vestjylland leverer internet via fiberkabler, som er deres kerneprodukt. Dog tilbyder Altibox også traditionelt ADSL-bredbånd til de adresser, som Altibox ikke leverer fibernet til, altså er der høj sandsynlighed for, at du kan modtage internet fra Altibox.

Altibox fibernet

Som tiden går, vil fiberbredbånd fra Altibox blive tilgængeligt for flere og flere danskere, og det er selskabets store mission at udbrede fibernettet til størstedelen af Danmark. Med fiberbredbånd fra Altibox kan man med sende og modtage enorme mængder data gennem utrolig tynde tråde af glasfibre, som transporterer internettet med lysets hastighed. Udover at være lynhurtigt, leverer fiberbredbåndet også internet med stor stabilitet, og hastigheden vil altså ikke blive nedsat, hvis I er flere som går på internettet på samme tid. Med Altibox kan du få hastigheder op til 1/1 Gbit (1000/1000 Mbit), hvilket altså er markant mere, end den gennemsnitlige familie benytter.

Ekstra tjenester

Sammen med dit fiberbredbånd tilbyder Altibox diverse ekstra tjenester og rabat på et antivirus program til computeren. Med udvalgte abonnementer kan du få streamingtjenesterne C More og Klub Riidr med i prisen, som blandt andet giver dig adgang til e-bøger og film online. Med Altibox Fiberbredbånd får du desuden en fordelerboks, der har indbygget trådløs router, hvilket gør det muligt for dig at opnå en trådløs netværksforbindelse. Vælger man at se digitalt TV gennem fiberbredbånd fra Altibox, kan man få adgang til over 150 tv-kanaler, hvori HD-kanaler er inkluderet. Elsker du film, kan du med fordel fra Altibox vælge mellem flere end 3.500 film i filmleje. Benytter man sig af fastnettelefoni i familien, tilbyder Altibox fastnet med deres fiberbredbånd. Med telefoni via fiber får I fremragende talekvalitet uden støj. Med fiberbredbånd fra Altibox får du også gratis fastnetabonnement (ip-telefoni) til alle internethastigheder, hvor du kun skal betale for dit forbrug.

ADSL bredbånd

Som sagt er det også muligt at modtage ADSL-bredbånd, hvis der ikke tilbydes fibernet på din adresse. Ved ADSL-teknologien leveres internetforbindelsen over kobberledningerne, som ligeledes benyttes til telefonen. Du får altså internet fra Altibox gennem dit almindelige telefonstik i væggen. Her kan du vælge mellem hastigheder på op til 50 Mbit download hastighed. Hvis du kun kan få ADSL, vil Altibox være opmærksomme og give dig besked, hvis det en dag er muligt for dem at levere fiberbredbånd på din adresse. I første omgang finder du ud af, om du kan modtage fibernet ved at indtaste din adresse på selskabets hjemmeside. Herefter får du enten muligheden for at vælge et abonnement med fiberbredbånd, ADSL-bredbånd eller mobilt bredbånd, og det er derfor meget vigtigt, at man taster den præcise adresse ind. Ender du med at bestille fiberbredbånd, modtager du en ordrebekræftelse, hvorefter du hurtigst muligt vil blive kontaktet af Altibox. Er der ikke før blevet installeret fibernet på din adresse, tager de kontakt til dit elselskab, som skal føre fiberkablerne ind til din bolig. Efterfølgende vil en montør stå for opsætningen af fordelerboksen, så du er klar til at tilslutte din pc til det nye fibernet. Når der skal installeres bredbånd i hjemmet, kan du vælge at gøre det selv – her ender du med at betale for forsendelsen af udstyret, der kræves. Er det ikke muligt for dig, kan en tekniker installerer udstyret imod en højere pris. Desuden kan man imod betaling frit skifte sit bredbåndsabonnement over til en anden adresse, ændre hastighed og mere.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd fra Altibox er en mulighed for folk, der har behov for internet på farten. Med et udbud af abonnementer med forskellige mængder af månedligt dataforbrug kan du vælge det, der tilpasser sig dine behov.

Her ser du Altibox’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Altibox sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...