Menu

Fastspeed: Hurtig og nem sammenligning

Gør som +400.000 danskere og spar helt op til 1.500 kr.

  Sammenlign bredbånd fra Fastspeed med mange flere internetudbydere:

  • Ewii
  • Telenor
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Telia
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Fastspeed Bredbånd:

  Fastspeed er en af de unge bredbånsudbydere i Danmark. Fastspeed blev stiftet i slutningen af 2018 af Jens Raithe, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk. Alle 3 med en fortid i den danske telebranche. Investorkredsen består af Rasmus Helmich, tidligere CEO i Nianet, Jysk Energi i form af CEO Lars Naur, Jørgen Bang-Jensen, en af mændene bag Polens største mobil-operatør PLAY og slutteligt Allan Jakobsen, der er tidligere CEO i Itadel og Dannet.

  Fastspeed lovede i januar 2019 danskerne høje hastigheder og lave priser på bredbånd, og den 13. Maj 2019 åbnede selskabet så op for bestillingerne af deres eneste produkt; en internetløsning med op mod 1000 Mbit hastighed for 249 kroner om måneden. I dag kan du stadig få denne pakke med 1.000/100 Mbit hastighed - du får dog Mofibo, Wype, Bullguard og Discoery+ med i abonnementet for samme pris. Målsætningen for Fastspeed er at udvide sortimentet af teknologier til fibernet og bredbånd.

  Fastspeed udnytter den eksisterende digitale infrastruktur i form af TDCs netværk. Det betyder, at Fastspeed kan levere hastigheder med op mod 1.000/100 Mbit/s i downloadhastighed, hvad de også har tænkt sig. Fra 2020 fik Fastspeed adgang til medejeren Jysk Energis fibernet, hvis infrastruktur er placeret i Vestjylland.

  Allerede et år efter Fastspeeds fødsel kunne de notere sig 30.000 kunder. De har også indgået et fiber-samarbejde med Norlys og Danmarks næststørste fibernet, Fibia. Fastspeed forsøger fortsat at holde tingene simple, og de vil tilbyde maksinal hastighed, lav pris, ekstremt stabilt netværk og den bedste service til kunderne.

  Læs mere om Fastspeed længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Bredbånd

  Bredbånd er en betegnelse for den måde, som du bliver forbundet til internettet. I Danmark er der mange former for bredbånd, og du kan få dit internet leveret gennem forskellige teknologier. De mest udbredte teknologier er DSL, COAX, mobilt bredbånd og fibernet.

  DSL bredbånd er den slags internet, langt de fleste har mulighed for at få. Med DSL bredbånd får du internettet leveret gennem telefonstikket ved brug af et DSL-modem. Teknologien er ældre, men meget udbredt i Danmark, fordi den kun kræver et telefonstik.

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Og Fastspeed bredbånd er ingen undtagelse, og Fastspeed tilbyder også en hastighedstest af dit internet i hjemmet.
  Fastspeed bestræber sig på at nå ud til hele Danmark, og du kan finde ud af, om du kan få Fastspeed ved at skrive din adresse i toppen af denne her side, eller på Fastspeeds egen hjemmeside.
  Du kan få 1.000/100 Mbit hastighed med Fastspeed og det koster kun 249 kroner om måneden. Så får du også en masse ekstra ting med i prisen - bl.a. nogle streamingtjenester.
  Det er helt vildt, hvor høj kundetilfredsheden er hos Fastspeed. På Trustpilot har Fastspeed over 11.500 anmeldelser, hvor deres samlet score er over 4,5 stjerner. Det betyder, at deres kunder er tilfredse med produktet og deres service.
  Hvis du gerne vil kontakte Fastspeed, så kan du ringe til deres kundeservice på 89 87 37 00, så sidder de klar til at hjælpe dig med at skifte bredbånd allerede i dag.
  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.