Menu

Kviknet

På denne side kan du læse om Kviknet’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Kviknet er en af de nyere udbydere på bredbåndsmarkedet, som officielt begyndte at levere bredbånd i november 2014. De er udelukkende en online drevet virksomhed, hvorfor de kan holde deres priser nede og tilbyde konkurrencedygtige priser. Kviknet er danskejet, og er en del af virksomheden, Netaccount.

Teknologi

Kviknet benytter sig af TDCs kobbernet, ligesom størstedelen af andre ADSL-udbydere. Kviknet bruger telefonstikket til deres bredbåndsforbindelse. Der hvor Kviknet skiller sig ud fra sine konkurrenter er, at de kun fokuserer på at tilbyde bredbånd, hvorved de holder fokus på deres kerneprodukt, hvilket i sidste ende er med til at holde prisen nede. De kan i de fleste tilfælde levere en ligeså god ADSL forbindelse som konkurrenterne, og er oftest billigere. ADSL forbindelsen har en højere download hastighed, sammenlignet med upload hastighed.

Grunde til at vælge Kviknet bredbånd

Til almindelige private internetforbrugere, som ikke skal uploade særlig meget data, vil Kviknet være en god løsning. De placerer sig umiddelbart som en billig udbyder på markedet. Dog er det værd at nævne, at der ikke følger trådløs router med, og denne kan tilkøbes ved bestillingen. Derudover er der to gode grunde til at vælge Kviknet. Du får nemlig max hastighed på dit kabel og opsiger din nuværende forbindelse for dig. For at opsige dit nuværende abonnement skal du indtaste dine informationer fra din tidligere udbyder på Kviknets side. Kviknet skruer max op for hastigheden på kobbernettet, og af den grund har du ikke flere hastigheder at vælge mellem, ligesom de ikke kan garanteret mere end en meget lav hastighed. Til gengæld, får du et hastighed tjek med det samme, hvor de viser den hastighed, de forventer at kunne levere. Kviknet arbejder på at holde omkostningerne nede og dermed gøre priserne så lave som mulige. Kviknets gør brug af en router med indbygget modem. Den er klar til brug lige efter levering. Leveringstiden kan variere, typisk tager det en uge, men er blevet gjort så hurtigt som 3 dage. Som en ekstra service, såfremt dit internet er via dit telefonstik, vil Kviknet kunne opsige dit bredbåndsabonnement for dig. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine informationer fra din tidligere udbyder på Kviknets side. Der er ikke sat begrænsninger for download eller upload, det er altså fuldstændig ubegrænset, så længe det kan leveres via kobberkablerne.

Adresseflytning

Hvis en flytning bliver aktuel, er det muligt at beholde en bredbåndsforbindelse fra Kviknet, det kan ikke garanteres at du kan opnå samme hastighed på den nye adresse. Dog kan alt sammen gøres på Kviknets hjemmeside. Hvis du vil læse mere om Kviknet som udbyder, kan du med fordel klikke på fanen i toppen af denne side kaldet ”Om udbyderen”. Derinde kan du læse fem ofte stillede spørgsmål og få svar på dem. Vil du vide hvordan Kviknets priser rangerer i forhold til markedet generelt, kan du gå ind på vores sammenligningsportal på samlino.dk/bredbaand og sammenligne hele markedet på under 15 sekunder.

Her ser du Kviknet’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Kviknet sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...