Internet & Bredbånd Odense: Få priser nu

Find det bedste bredbånd i Odense!

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Hastighed i Odense

  Internethastigheden i Odense kan variere, men du kan heldigvis se en tabel med fordelingen af farten på internet nedenfor. Internethastighederne er fordelt på intervaller, og hvor mange procent af menneskerne i Odense, der kan gøre brug af denne forbindelse.

  Hastighed Andel der kan få denne hastighed
  >10 mbit/s 99%
  >20 mbit/s 92.5%
  >30 mbit/s 88.1%
  >40 mbit/s 81.7%
  >50 mbit/s 73.9%
  >100 mbit/s 63.2%
  >300 mbit/s 42.3%
  >=1000 mbit/s 40%

  Teknologier i Odense

  Er det muligt at tilgå internettet via fiber? Det giver mening at have styr på de teknologier, du kan få internet med. Med denne viden kan man sikre sig, at finde udbydere, som benytter sig af denne teknologitype i dit område.Samlino.dk har sammenlignet alle brugbare teknologityper i 5000, Odense. Få en oversigt over alle tilgængelige teknologityper her:

  Teknologi Andel der kan få denne teknologi
  ADSL ADSL / telefonstik 95.4%
  Coax COAX / TV-kabel 44.3%
  Fiber Fiber 23.2%

  Udbydere i Odense

  Der er mange bredbåndsudbydere i Danmark. Det er dog mere relevant for folk i Odense at finde ud af, hvilke udbydere der er tilgængelige i netop dette område. På grund af dette har vi samlet udarbejdet et overblik over tilgængelige udbydere i Odense. På Fyn er der flere mulige udbydere, men vores sammenligningstjeneste fokuserer i denne oversigt kun på 5000, Odense.

  Udbyder Andel der kan få denne udbyder
  YouSee 72.7%
  Hiper 96%
  kviknet 93.1%
  stofa 16.2%
  Fastspeed 25.9%
  Telenor 92.8%
  Boxer 90.2%

  Ovenstående data er baseret på opslag på Samlino.dk og vi tager forbehold for fejl

  Bredbånd i Odense

  Mulighederne for at finde bredbånd til din husstand i Odense er mange, priserne for bredbånd i Odense starter typisk omkring 199 kr. pr./md. For at finde den bedste bredbåndsløsning i Odense, anbefaler vi, at du benytter dig af vores sammenligningstjeneste, hvor du blot skal indtaste din adresse, og så vil du på få sekunder få en oversigt over tilgængelige udbydere og priser i dit område i Odense. Så sikrer du dig, at du får mest muligt ud af dit bredbånd til den lavest mulige pris.

  Find det billigste bredbånd i Odense

  Priserne på bredbånd vil variere afhængigt af din adresse, ønskede hastighed og datamængde, men ofte vil du også opleve, at udbyderne tilbyder tilbud og rabatter, som kan skære noget af prisen. Derfor er det altid en god idé at undersøge de nyeste tilbud fra hver udbyder. Vi har samlet priserne for bredbånd i Odense fra nogle af de mest populære udbydere nedenfor.

  Fibernet i Odense Billigste fibernet
  Fastspeed fibernet i Odense Pris 198 kr. / md.
  Hiper fibernet i Odense Pris 199 kr. / md.
  Telia fibernet i Odense Pris 199 kr. / md.
  Norlys fibernet i Odense Pris 209 kr. / md.
  Telenor fibernet i Odense Pris 299 kr. / md.
  YouSee fibernet i Odense Pris 329 kr. / md.

  Internet i Odense - Sådan er du dækket

  I Odense har du adgang til forskellige internetforbindelser, herunder fibernet, DSL og kabel-internet. Fibernet er stort set udrullet i hele byen, men hvis du bor i et område, hvor fibernet endnu ikke er tilgængeligt, kan DSL eller kabel-internet være rigtig fine alternativer, der tilbyder pålidelig og stabile forbindelser, der er tilstrækkelig for de fleste husstande.

  Fibernet Odense

  I Odense har du gode muligheder for at få fibernet, da det stort set er udrullet i hele byen. Det betyder, at der er mange udbydere om kunderne, og det kan være medvirkende til at trække priserne ned. Fx tilbyder Norlys en af de billigste internetforbindelser i Odense til en pris på kun 109 kr. pr./md., mens Telenor tilbyder fibernet til en pris på 149,5 kr. pr./md. Begge udbydere tilbyder fibernet, som kan være ideelt til husholdninger med højt forbrug af streaming, online spil og downloads. Det skyldes, at fibernet typisk har højere hastigheder sammenlignet med ældre internet-teknologier. Se også hvor du får det billigste mobilabonnement eller lav en hastighedstest.

  Hvor er der fibernet i Odense?

  Ifølge Tjeknet.dk, som Styrelsen for Datasikkerhed og Infrastruktur står bag, er fibernet fuldt udrullet i hele Odense. At der er fibernet tilgængeligt, giver dog ikke garanti for hurtige hastigheder. Flere steder især i indre Odense by vil mange husstande opleve, at de maksimale hastigheder er væsentlig lavere end det potentiale, som fibernet har. For at finde ud af, om der er fibernet tilgængelig på din adresse i Odense, og hvor hurtige hastigheder du kan få, anbefaler vi, at du benytter vores gratis sammenligningstjeneste for fibernet. Her vil du på et kort øjeblik blive præsenteret for en række af de billigste priser på fibernet i Odense.

  Hvad koster fibernet i Odense? 

  Det kommer meget an på, hvilken udbyder du vælger og de  hastigheder og datagrænser, der er tilgængelige på din adresse Vi har dykket ned i vores prisdatabasen, og de billigste priser på fibernet i Odense er:

  • Billigste fibernet fra YouSee | 229 kr./md. (100 Mbit/s)
  • Billigste fibernet fra Hiper | 289 kr./md. (100 Mbit/s)
  • Billigste fibernet fra Telia | 289 kr./md. (100 Mbit/s)
  • Billigste fibernet fra Telenor | 299 kr./md. (100 Mbit/s)
  • Billigste fibernet fra Norlys | 349 kr./md. (200 Mbit/s)
  • Billigste fibernet fra Fastspeed | 389 kr./md. (1000 Mbit/s)

  Priserne varierer meget, og derfor skal de ses som vejledende.


  Vil du se flere lokale priser? Se hvor du får det billigste internet i København.