Oister

På denne side kan du læse om Oister’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

OiSTER bredbånd

OiSTER er en dansk teleudbyder, som satser stort på lave priser i forhold til, hvad du får. OiSTER er et 100% onlinebaseret firma, hvilket er en af grundene til, at de kan tilbyde konkurrencedygtige priser. De tilbyder forskellige produkter inden for telefoni og bredbånd, hvor deres hovedfokus er mobilabonnementer og mobilt bredbånd. Med et mobilt bredbånd hos OiSTER, får du en stabil dækning via 3s netværk. Du får adgang til både 4G og 3G teknologien, så du altid kan være med på, hvad der sker i onlineverdenen.

Hvordan fungerer det?

Et mobilt bredbånd fra OiSTER fungerer på den måde, at du modtager dit simkort fra OiSTER, hvorefter du sætter simkortet ind i en enhed eller et tilkøbt udstyr. Derefter vil sim kortet automatisk opfange mobilsignaler fra nærliggende master, hvorefter dette vil skabe et mobilt internet. Med 4G teknologien har du hos OiSTER en stabil download og upload hastighed, hvor du har mulighed for at se HD film og meget mere uden problemer. Med OiSTERs 3G netværk får du også en hurtig og stabil forbindelse, hvor du kan tjekke dine mails, tjekke de sociale medier og meget mere. I øjeblikket er 4G den hurtigste dækning på det danske marked, dog regner man med, at der i fremtiden kommer 4G+, som giver en endnu hurtigere forbindelse end det nuværende 4G.Du får også muligheden for at tilkøbe en Wi-Fi router eller et USB modem. Den store forskel på disse to produkter er, at man på en Wi-Fi router skaber en Wi-Fi forbindelse, så flere enheder kan være på nettet ad gangen, hvorimod man med en USB modem, kun kan bruge den på en enhed ad gangen. Det er derfor anbefalet, at du tilkøber en Wi-Fi router, hvis du er mere end en person, som skal bruge internettet.

Fordele og ulemper ved mobilt bredbånd

Den største fordel med et mobilt bredbånd er, at du har adgang til internettet overalt i Danmark. Det kan for eksempel være en god ide at have et mobilt abonnement, hvis du har et sommerhus, som du bruger i ny og næ. Så kan både du og børnene se jeres favorit underholdning. Derudover behøver du ikke to bredbåndsabonnementer, men kan nøjes med et mobilt bredbånd med meget data. På den måde kan du få internet i sommerhuser og i hjemmet. Med et mobilt bredbånd fra OiSTER, får du mange valgmuligheder for, hvor meget data du vil have med i dit abonnement. Derudover har du hos OiSTER mulighed for at tilkøbe separat data til dit abonnement, så du aldrig løber tør for data. Det er dog vigtigt, at du fastlægger dine behov, inden du beslutter dig for om et mobilt netværk er den rigtige løsning for dig. Der er nemlig både ulemper og fordele ved det mobile bredbånd. Hvis du eksempelvis ikke bruger meget tid i transport og kun bruger internet derhjemme, kan et traditionelt bredbånd være mere fordelagtigt. Det skyldes, at man med et traditionelt bredbånd har ubegrænset forbrug, så du risikerer ikke at blive trukket et ekstrabeløb for overforbrug af data. Det er derfor vigtigt for dig, at du lægger dit behov fast, inden du beslutter dig på hvilke bredbåndsløsning, som passer dig bedst.

Grunde til at vælge OiSTER

OiSTER har som udgangspunkt ingen binding på deres mobile bredbånds abonnementer, men har med visse undtagelser seks måneders binding på nogle kampagnetilbud, hvor du eksempelvis får en gratis Wi-Fi router med i prisen. OiSTER tilbyder deres kunder et stort udvalg af produkter inden for telefoni og bredbånd. De ønsker at give deres kunder en god kundeoplevelse. Du får adgang til 3s stabile netværk, en serviceminded kundeservice, konkurrencedygtige abonnementer, en overskuelig selvbetjeningsside og en sikker online betaling. Derudover har de udviklet en side, hvor du kan få svar på generelle spørgsmål omhandlende betaling, mobil, drift status og meget mere. De har også Mit OiSTER, som er deres selvbetjeningsside, hvor du kan få et overblik over dine abonnementer. Ifølge Trustpilot har OiSTER gode anmeldelser og giver deres kunder en tilfredsstillende service. Derudover kan du få rabat på et mobilt bredbånd hos OiSTER, hvis du også har et mobilabonnement fra OiSTER. OiSTER har valgt at fokusere 100% på deres abonnementer og tilbyder derfor ikke nogle former for ekstra tjenester. Derimod tilbyder de konkurrencedygtige priser på deres abonnementer.

Her ser du Oister’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Oister sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...