Menu

Stofa Bredbånd: Find det bedste bredbånd til dig!

Gør som +400.000 danskere og spar helt op til 1.500 kr.

  Du kan sammenligne Stofa Bredbånd med en lang række internetudbydere:

  • Fastspeed
  • Boxer
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Telia
  • Fibia

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Stofa Bredbånd:

  Stofa kæmper hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Med et ønske om at blive leverandør af fællesantennesystemer etablerede Anton Petersen i 1959 den virksomhed, der i dag er Stofa. Stofa er en forkortelse af Store Fællesantenneanlæg. Op gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne skød antenneforeninger op over hele landet i forlængelse af, at danskerne fik smag for mere tv, og med teleliberaliseringen gik udviklingen stærkt.

  I dag leverer Stofa tv, internet og telefoni på en fremtidssikret teknologisk platform baseret på både fiber og coax-kabel. Derfor kan de tilbyde over 480.000 kunder hurtigt og stabilt internet, godt tv-indhold, digitale SmartTv-tjenester og telefoni til konkurrencedygtige priser.

  Med en succesfuld strategi og en fremtidssikret platform har Stofa skabt en vigtig position på det danske telemarked. Stofa er Danmarks næststørste leverandør af tv, internet og telefoni, og de stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeoplevelser, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser.

  Stofa er en del af Norlys. Norlys forsyner over 1 million husstande med elektricitet og internet – både i byerne og på landet. De skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark.

  Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber og forsyningsselskabet N1.

  Du kan læse mere om Stofa Bredbånd længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Bredbånd

  Stofa Bredbånd tilbyder 3 forskellige bredbåndsløsninger til dig. Du kan vælge den lille pakke, der giver dig 200/200 Mbit, den mellem 500/500 Mbit eller den store, der giver 1000/1000 Mbit.

  Du får mulighed for SafeSurf, der giver dig tryghed og beskyttelse mod virus på det store internet. Du kan også med enten 500/500 Mbit eller 1000/1000 Mbit få SuperWifi, så der ikke er nogle døde områder i dit hjem.

  Hvis du er usikker på, om du får den rigtige hastighed, så kan du foretage en hastighedstest hos Stofa.
  Du kan øverst på siden taste din adresse ind og dernæst se, om du kan få Stofa Bredbånd hjemme hos dig.
  Du kan få Stofa Bredbånd for 319 kroner, 399 kroner eller 499 kroner om måneden, hvor du får oprettelsen til 0 kroner. Forsendelsen betaler Stofa også for dig, så du ikke skal medregne det i budgettet.
  Kundetilfredsheden er fin hos Stofa, der har over 11.500 anmeldelser på Trustpilot, hvor over 3.000 brugere har givet dem fem stjerner.
  Du kan kontakte Stofa ved at ringe til deres kundeservice på 88 30 30 30 eller skrive til dem på deres online chat via deres hjemmeside. Stofa sidder klar til at hjælpe dig med dit bredbånd.
  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.