Menu

Stofa

På denne side kan du læse om Stofa’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Stofa internet

Stofa blev grundlagt i 1959. Dengang leverede Stofa antennesystemer til antenneforeninger, boligforeninger og grundejerforeninger. Stofa er en af de største bredbåndsudbydere i Danmark med mere end 400.000 kunder kun overgået af YouSee. Stofa indgår dermed i puljen inden for Danmarks største udbydere inden for tv, bredbånd og telefoni. Selskabet har tidligere været ejet af Telia, men blev opkøbt i 2010. I dag er Stofa en del af energi- og telekoncernen Syd-Energi (SE). Stofas vision er at skabe de bedste kundeoplevelser inden for deres forretningsområder, imens der bliver fokuseret på at være en af de mest værdiskabende aktører i den danske tele- og energisektor. Stofa tilbyder deres kunder hurtigt og stabilt bredbånd igennem deres fiber og coax-kabler.

Stofa fibernet

Fibernet også kaldt fiberbredbånd, er en ny måde at levere hurtigere bredbånd via nedgravede lyslederkabler. Flere udbydere begynder at levere denne løsning til deres kunder, da forbrugere opnår hurtigere hastigheder end med ADSL og for det meste også coax. Dog dækker fiberbredbånd ikke nationalt, og du skal derfor tjekke, om du er dækket i dit område, inden du beslutter dig for at bestille. Stofa gør brug af fiberbredbånd igennem nedgravede lyslederkabler til at levere internetsignalet. Et fiberbredbånd kan levere højere hastigheder, sammenlignet med traditionelle bredbåndskabler. Det er, fordi internettet bliver transporteret med helt op til lysets hastighed. Et fibernet bliver ikke påvirket, af at flere er koblet på netværket på samme tid, hvilket giver en proaktiv løsning til en hustand, hvor flere er koblet på netværket. For at kunne gøre brug af et fiberbredbånd skal du kunne tilkoble dig, et fiberkabel, det kræver dog, at du bor indenfor en 30 meters radius af sådan et. I 2016 dækkede Stofa 76% af de syd- og sønderjyske husstande med fiberbredbånd. Der er udvalgte områder i det øvrige Jylland og Fyn, hvor Stofa tilbyder fiberbredbånd. Stofa arbejder hele tiden på at få udvidet fibernettet og dermed dække flere husstande.

Internet via kabel-tv

Udover fiber tilbyder Stofa også bredbånd igennem DOCSIS på coax-kabel. Det er et delt kabel der også levere tv. Du tilkobler dig med andre ord et coax-bredbånd ved hjælp af dit tv-stik. Potentialet for coax-nettet er særdeles stort, da det kan levere hastigheder, op til 1000 Mbit/s. Dog er ulemperne, at når antallet af brugere på samme netværk stiger, falder hastigheden, på samme måde som med ADSL. Det er, fordi der er tale om delt båndbredde, hvilket betyder, at hastigheden tilpasser sig antallet af brugere.

Stofa tv

Blandt Stofas produktsortiment kan du vælge imellem flere tv-pakker, som sørger for, du har den bedste underholdning derhjemme. Derudover kan du frit tilkøbe ekstra tv-kanaler, såfremt du står og mangler en speciel kanal. Stofa tilbyder 80 forskellige kanaler at vælge blandt, hvoraf sports- og filmkanaler udgør størstedelen af kanalerne. Du har dog altid mulighed for at se en dokumentar, så hvis det er noget, der vækker interesse. Hertil bliver der fokuseret på underholdning til hele familien. Der er kanaler til alle aldersgrupper.

Her ser du Stofa’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Stofa sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...