Telia

På denne side kan du læse om Telia’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Telia har i flere år haft internet som et markant indsatsområde, og er i dag ikke blot en stor internetudbyder i Danmark - men i hele Skandinavien. Telia tilbyder i dag et bredt udvalg af hastigheder. Selskabet tilbyder også flere løsninger inden for traditionelt samt mobilt bredbånd.

Telia mobilt bredbånd

Med et mobilt bredbånd fra Telia kommer du på Telias eget netværk. Som kunde på Telias netværk får du adgang til 3G-netværk, der dækker de fleste afkroge af Danmark samt et 4G-netværk i de fleste danske byer. 4G-netværket som Telia i 2010 var de første til at indføre, har medført, at Telia i mange år har været en af de stærkeste spillere på markedet for 4G netværk, hvor de tilbyder en af markedets hurtigste hastigheder. Denne position er dog på det seneste blevet udfordret af den store spiller på markedet, YouSee, som også har satset stort på 4G netværket. 4G er det nyeste indenfor mobilteknologi og giver dig en højere hastighed, end man før har været vant til med 3G. Derigennem kan du blandt andet opnå endnu skarpere billeder eller bedre lyd, når du streamer film eller musik. Med et mobilt bredbånd får du desuden internet, uanset hvor i landet du befinder dig. Det mobile bredbånd sendes via en router eller et USB-stik, som er forbundet til Telias 4G-netværk. Herigennem får du altså et Wi-Fi netværk, som du og resten af familien kan bruge til at gå på nettet med. Inden du vælger mobilt bredbånd, skal du dog overveje, at et billigt bredbåndsabonnement oftest vil være en bedre løsning til hjemmet, idet du her kan bruge så meget båndbredde, som du har lyst til. Dertil får du en kablet forbindelse, som typisk vil gøre hastigheden lidt hurtigere. Ulempen er til gengæld, at du ikke kan tage dit almindelige bredbånd med ud i verden, men altså kun kan bruge det derhjemme. I dag tilbyder Telia flere indholdsløsninger inkluderet i deres mobile bredbåndsabonnementer. Du kan blandt andet få Spotify Premium, HBO Nordic, Telia TV, FLIPP og den digtale avis Zetland inkluderet hvis du vel og mærke vælger at købe mobilt bredbånd hos Telia. Herved kan du se serier, lytte til lydbøger og musik, samt læse magasiner og aviser på farten, eller hvor du nu end befinder dig henne i det danske land.

Telia bredbånd

Hvis du skal have almindeligt bredbånd til hjemmet, tilbyder Telia i dag ADSL2+ og VDSL2 som teknologier til at levere internettet. Disse teknologier er med andre ord efterfølgerne til den almindelige ADSL-teknologi, som ligeledes er den mest udbredte teknologi i hele Danmark. Kendetegnende for at have en ADSL-forbindelse i hjemmet er, at du har en noget højere download hastighed end upload hastighed, og at forbindelsen dertil vil blive mere belastet jo flere brugere, som benytter forbindelsen. Derudover er ADSL-teknologien tilgængelig i de meste af Danmark, hvilket medfører, at du formentlig vil kunne være i stand til at modtage Telias bredbånd uden nogen større foranstaltninger. Teknologierne ADSL2+ og VDSL2 leveres via traditionelle kobberforbindelser gennem telefonstikket, uden at du behøver at bekymre dig om, at din telefoniforbindelse bliver påvirket af dit internetforbrug. Men for at få bredbånd hos Telia, kræver det dog, at du har et telefonstik i dit hjem. Hvis du ikke har sådan et, kan Telia sende en tekniker ud til dig for at installere dette. 135.000 danskere var bredbåndskunder hos Telia i 2015, hvilket vidner om, at mobilabonnementer fortsat er det helt store trækplaster for Telia. Her havde de nemlig hele 1.644.000 mobilkunder samme år i følge selskabets årsregnskab 2015. Bredbåndsabonnementerne hos Telia er uden binding og kan købes både med og uden udstyr. Dertil kan du også opnå rabat på dit fastnettelefoni eller TV ved at have bredbånd hos Telia. Hvis du gerne vil have en traditionel bredbåndsløsning hos Telia, kan du vælge at få Spotify Premium inkluderet.

Her ser du Telia’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Telia sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...