Waoo

På denne side kan du læse om Waoos bredbåndsprodukter, hvor du også kan se udbyderens priser. Hvis du vil sammenligne selskabets produkter med andre selskaber på markedet, kan du sammenligne bredbåndspakker her. Waoo er et af landets største og førende selskaber, når det kommer til hurtigt internet. Waoo anvender nemlig den nyeste fiberteknologi, og det har de gjort siden 2014, hvor de blev skabt som et produkt af energiselskaberne SEAS-NVE og NRGi. Man har i hele perioden leveret sit bredbånd gennem Waoo, og anvender derfor deres bredbåndsløsninger. De to energiselskaber og Waoo var allerede i forvejen store og etablerede spillere på markedet, og det har gjort Waoo i stand til at levere bredbånd til konkurrencedygtige priser.

Waoo fibernet

Som sagt udbyder Waoo fibernet gennem Waoo. Fiberbredbånd er, efter den korrekte notation, lyslederkabler eller optisk fiber, der er kabler der kan sende internet gennem dit hjem. Hvert kabel kan levere hastigheder på helt op til 10 Gbit/s, hvilket er langt mere end den gennemsnitlige beholdnings behov. I øjeblikket er der dog et tab ved overførslen af internettet, og derfor kan man i praksis ikke levere så høje hastigheder. Dette er dog grunden til, at man ser så stort potentiale i fibernettet, og med Waoos internet gennem Waoo er man med en internetudbyder, der historisk har været med helt fremme i udviklingen om at få hurtigere internet. Det understreges af deres kåring som Danmarks bedste internet - fem år i træk.

Waoo TV

Waoo tilbyder ligeledes TV gennem Waao. Med denne løsning kan du få adgang til mange af de mest populære kanaler i Danmark. Der er desuden også en prismæssig fordel i at samle både TV, telefoni og internet hos Waoo og Waoo. Der tilbydes desuden også Waoo Out Of Home, så du kan se TV-kanaler på din computer, tablet og telefon - også når du er ude af huset.

Kan jeg modtage fiber fra Waoo?

Waoo er som sagt skabt af to af de største energiselskaber i Danmark og det gør, at deres rækkevidde for fiberbredbåndet er relativt stor, og Waoo har udrullet fiberbredbånd på Sjælland, Øerne og i Østjylland. For at få et præcist overblik over, om du kan modtage Waoos fiberløsning, og hvilken løsning man kan få, bør du indtaste sin adresse på deres hjemmeside. Hvis du ikke i forvejen har fiberkabler nedgravet på din adresse kan du betale Waoo for at grave kabler ned. På denne måde kan du også modtage fiberløsninger fra andre selskaber. Der er dog visse steder i Danmark, hvor det endnu ikke er muligt for selskaberne at udrulle fiberbredbånd endnu, og derfor kan du i visse tilfælde være nødsaget til at vælge en anden løsning. Det kan altså være en mere besværlig proces for nogle danskere at få fibernet, end hvis Waoo for eksempel benyttede sig af den traditionelle DSL-løsning, som mange flere danskere har adgang til. Fibernettet kommer ind i din bolig på den måde, at dit lokale energiselskab fører fiberkablet gennem husets sokkel på et egnet sted i din bolig. Herefter kobles fiberkablet sammen med en såkaldt fiberboks, der følger med fiberbredbåndet, hvorefter denne boks placeres et velegnet sted i boligen efter dine behov. Dit tv, din computer og din telefon skal derefter forbindes til boksen. Du kan se alle Waoos priser og tilbud nedenfor, og hvis du ønsker at sammenligne Waoos produkter med andre udbydere på markedet, kan du hurtigt og nemt sammenligne dem med andre udbydere på mindre end 15 sekunder her via vores gratis sammenligningsportal.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...