Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er fritidsulykkesforsikring?

En fritidsulykkesforsikring er en ulykkesforsikring, der dækker dig udenfor den normale dækning - dvs. når du er på arbejde. Så hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid, vil det være godt at have en fritidsulykkesforsikring. Du kan også vælge en heltidsulykkesforsikring, så er du dækket 24 timer i døgnet. Hvis du har børn, kan du også tegne en børneulykkesforsikring, så er de dækket mod uheld.

Hvorfor bør jeg have en fritidsulykkesforsikring?

Det er altid en god idé at have en forsikring, da du aldrig kan vide, hvornår uheldet rammer. En forsikring bidrager med økonomisk sikkerhed og giver en tryghed i hverdagen, så du ikke skal være bange.

Hvad koster en fritidsulykkesforsikring?

Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab og det kan afhænge af, om du skal have en større og bredere dækning. Der findes ikke noget standard svar på, hvad en fritidsulykkesforsikring koster.

Hvor kan jeg finde en fritidsulykkesforsikring?

Du kan endnu ikke sammenligne priser på fritidsulykkesforsikring hos Samlino.dk, men du kan altid selv undersøge markedet og finde priser hos nogle af vores forsikringspartnere - bl.a. Alka, Tryg og Next Forsikring. Det er altid en god idé at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber, da du dermed kan sammenligne og spare penge.

Hvilke forsikringer kan jeg sammenligne hos Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du sammenligne forsikringer til bil, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder: