Menu

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Forsikring

En fritidsulykkesforsikring er en ulykkesforsikring, der dækker dig udenfor den normale dækning - dvs. når du er på arbejde. Så hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid, vil det være godt at have en fritidsulykkesforsikring. Du kan også vælge en heltidsulykkesforsikring, så er du dækket 24 timer i døgnet. Hvis du har børn, kan du også tegne en børneulykkesforsikring, så er de dækket mod uheld.
Det er altid en god idé at have en forsikring, da du aldrig kan vide, hvornår uheldet rammer. En forsikring bidrager med økonomisk sikkerhed og giver en tryghed i hverdagen, så du ikke skal være bange.
Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab og det kan afhænge af, om du skal have en større og bredere dækning. Der findes ikke noget standard svar på, hvad en fritidsulykkesforsikring koster.
Du kan endnu ikke sammenligne priser på fritidsulykkesforsikring hos Samlino.dk, men du kan altid selv undersøge markedet og finde priser hos nogle af vores forsikringspartnere - bl.a. Alka, Tryg og Next Forsikring. Det er altid en god idé at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber, da du dermed kan sammenligne og spare penge.
På Samlino.dk kan du sammenligne forsikringer til bil, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.