Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hesteforsikring

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er hesteforsikring?

En hesteforsikring dækker din hest og den økonomiske investering, der er blevet lagt i hesten. Man kan få en livdækning af hesten, der giver dig en erstatning, hvis hesten skal aflives eller dør af en sygdom eller ulykke. Det betyder i sin enkelthed, at din investering i hesten ikke er spildt. Desuden er din hest forsikret, hvis den bliver stjålet eller selv løber væk.

Du kan også få yderligere dækning, så det forsikrer dig, hvis hesten mister føllet indenfor de første 45 dage eller hvis det bliver stjålet eller skal aflives. Man kan få en ekstra sygedækning, der dækker dine udgifter hos dyrelægen eller det medicin, du skal købe til hesten.

Hvorfor bør jeg have en hesteforsikring?

Det er altid en god idé og få en forsikring, så kan du tryg ride rundt uden at bekymring. Desuden kan du også få en ulykkesforsikring, hvis der skulle ske noget med dig under ridningen.

Hvad koster en hesteforsikring?

Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvad en hesteforsikring koster, og hvilke ekstra dækninger de kan tilbyde.

Hvor finder jeg en hesteforsikring?

Du kan endnu ikke sammenligne hesteforsikringer hos Samlino.dk, men du kan tjekke priserne hos vores forsikringspartnere - bl.a. Tryg, Gjensidige og Alm. Brand. Det er altid en god idé at sammenligne priserne hos selskaberne, så du kan finde den bedste og billigste forsikring til dig og din hest.

Hvilke forsikringer kan jeg sammenligne hos Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk