Menu

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Forsikring

En hesteforsikring dækker din hest og den økonomiske investering, der er blevet lagt i hesten. Man kan få en livdækning af hesten, der giver dig en erstatning, hvis hesten skal aflives eller dør af en sygdom eller ulykke. Det betyder i sin enkelthed, at din investering i hesten ikke er spildt. Desuden er din hest forsikret, hvis den bliver stjålet eller selv løber væk.

Du kan også få yderligere dækning, så det forsikrer dig, hvis hesten mister føllet indenfor de første 45 dage eller hvis det bliver stjålet eller skal aflives. Man kan få en ekstra sygedækning, der dækker dine udgifter hos dyrelægen eller det medicin, du skal købe til hesten.
Det er altid en god idé og få en forsikring, så kan du tryg ride rundt uden at bekymring. Desuden kan du også få en ulykkesforsikring, hvis der skulle ske noget med dig under ridningen.
Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvad en hesteforsikring koster, og hvilke ekstra dækninger de kan tilbyde.
Du kan endnu ikke sammenligne hesteforsikringer hos Samlino.dk, men du kan tjekke priserne hos vores forsikringspartnere - bl.a. Tryg, Gjensidige og Alm. Brand. Det er altid en god idé at sammenligne priserne hos selskaberne, så du kan finde den bedste og billigste forsikring til dig og din hest.
På Samlino.dk kan du sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.