Identitetstyveri: Bliv forsikret - Sammenlign uforpligtende tilbud fra 15 selskaber - spar penge i dag.

Få tilbud
 • NEM Forsikring
 • Next Forsikring
 • Alm Brand
 • FDM Forsikring
 • Undo
 • Gjensidige

Så let kan du blive forsikret mod identitetstyveri

 1. Fortæl os om din bolig

  Det tager kun 2 minutter
 2. Sammenlign tilbud fra førende forsikringsudbydere

  Du modtager tilbuddene med det samme
 3. Vælg det bedste tilbud til dig

  Spar i gennemsnit 1.000 kr.
Sammenlign forsikringsudbydere nu

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er identitetstyveri?

Identitetstyveri er en form for bedrageri, og denne type for bedrageri opstår hyppigst, når en fremmed uden dit sammentykke udnytter dine personlige papirer og oplysninger med blik for at få en økonomisk fortjeneste. En fremmed udgiver sig for at være dig ved hjælp af dine private oplysninger.

Hvordan kan jeg undgå identitetstyveri?

Der findes forskellige ting, som du kan benytte dig af for at forebygge og i bedste fald forhindre identitetstyveri.

 1. Skift dine adgangskoder jævnligt
 2. Du skal skifte dine adgangskoder med jævne mellemrum og undgå koder, der er lette for andre at gætte.
 3. Hold dit CPR-nummer og NemID hemmeligt for andre
 4. Der er mange, som gerne vil have fingrene i dit CPR-nummer eller dit NemID på nettet, og du skal derved undgå at sende det til ukendte mailadresser eller bruge det på skumle hjemmesider.
 5. Hold øje med det, du smider i skraldespanden
 6. Du skal være opmærksom på, hvad du smider i skraldespanden, da det kan indeholde fortrolige oplysninger, der kan udnyttes af fremmed.

  Hvordan bliver jeg forsikret mod identitetstyveri?

  Den bedste måde, at blive forsikret mod identitetstyveri på, er ved at tegne en indboforsikring. En indboforsikring er en forsikring, som alle burde have. Den dækker et stort udsnit af ting, som du kan få brug for i løbet af dit liv - udover identitetstyveri. Hvis du f.eks. tager på ferie, så skal du ikke bekymre dig, om din kuffert bliver tabt af flyselskabet, du er nemlig forsikret for dette. Du skal heller ikke bekymre dig om økonomien ved et almindeligt tyveri eller væbnet røveri, da din tyveriforsikring fortsat holder dig tryg.

  Hvis du stadig ikke er overtalt, så har vi endnu en overraskelse til dig. En indboforsikring er nemlig også en ansvarsforsikring. Det vil sige, at hvis du ødelægger din vens spritnye, dyre fladskærms-tv, så dækker din indboforsikring.

  Du får altså en forsikring til de ulykker og uheldigheder, der kan ske i løbet af din hverdag i en enkelt forsikring: Indboforsikringen. Føler du dig tryg nu?

  Hvad dækker en indboforsikring ikke?

  Selvom en indboforsikring dækker rigtig meget, er der også nogle ting, som den typisk ikke dækker. De fleste af tingene er rimelig logiske, men du får alligevel en overskuelig liste med nogle eksempler her:

  • Køretøjer, kig her i stedet på en bilforsikring
  • Store motordrevne maskiner
  • Skader forvoldt med fortsæt
  • Hvis der er udvist grov uagtsomhed
  • Tabte og glemte genstande
  • Skader efter oversvømmelser
  • Skader fra krig, jordskælv eller atomvåben


  Hvis du bare har dette in mente med din indboforsikring, så kan du trygt regne med, at din indboforsikring dækker dine skader. Vi anbefaler dog altid at dobbelttjekke hos lige præcis det forsikringsselskab, du bruger, ellers risikerer du ikke at være dækket præcis, som der står her.

  Hvor finder jeg den billigste pris på indboforsikring?

  Hvis du er ude på at finde den billigste pris på indboforsikring, så er du landet på den rette side. Vi er nemlig specialister i at finde billige priser her hos Samlino.dk. Det betyder, at hvis du vil have den bedste pris på din indboforsikring, så skal du gøre det i toppen af denne side.

  Du skal bare følge instruktionerne, så har du en billig indboforsikring indenfor meget kort tid.

  Husk dog på, at prisen ikke er det eneste, der tæller i en indboforsikring. Betingelserne for forsikringer er nemlig ikke altid helt ens, så hvis du vil være 100 % sikker på at få den bedste dækning til dit indbo, skal du huske at læse betingelserne på din nye forsikring.

  Hvem tilbyder indboforsikring?

  Der er virkelig mange forskellige udbydere af indboforsikring i Danmark, som du kan købe en indboforsikring hos. Det kan godt virke forvirrende, og derfor er vi glade for at meddele, at du kan slippe helt for denne forvirring ved at bruge vores service.

  Med vores service kan du hurtigt sammenligne mange indboforsikringer, for at få den absolut billigste indboforsikring til netop dig. Det er smart.

  Hvis du alligevel vil vide lidt om hvilke større indboforsikringsudbydere, der er i Danmark, kan du her se et lille overblik:

  • Tryg
  • If
  • Ida Forsikring
  • Alka
  • Gjensidige
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • Next Online Forsikring
  • FDM Forsikring
  • UNDO:
  • Og mange flere...

  Som du kan læse, er der rigtige mange forsikringsselskaber, som gerne vil sælge dig en indboforsikring. Du bør derfor være varsom med ikke at betale for meget for forsikringen, da det kan koste dig rigtig mange penge på sigt. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du sammenligner indboforsikringer på denne side, så du undgår den store indboforsikringsjungle - og finder den billigste.

  Hvilke andre forsikringstyper kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

  På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, hus, ulykker med meget mere.

  Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

  Jeg ønsker at vide mere om:

  Læs mere om de populære forsikringstyper:

  Kilder:

  Tobias Sørensen

  Om Tobias Mølgaard Sørensen

  Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

  Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk