Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Katteforsikring

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er katteforsikring?

En katteforsikring er en dækning af din kære lille ven, så du ikke skal frygte det økonomiske, hvis din kat bliver syg og kræver hjælp og medicin. Din katteforsikring giver endvidere livslang dækning, så den dækker alle ni liv.

Hvorfor bør jeg have en katteforsikring?

Det er kun en hundeforsikring, der er lovpligtig, men det er altid en god idé at have dine kæledyr forsikret. Det samme er gældende for din kat, og derfor bør du overveje at udstyre den med en forsikring.

Hvad koster en katteforsikring?

Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og det kan variere alt ved, hvilke ekstra dækninger, du gerne vil have med. Du kan fx få en udvidet forsikring, der dækker tandsygdom.

Hvor finder jeg en katteforsikring?

Du kan endnu ikke sammenligne priser på katteforsikringer hos Samlino.dk, men du kan selv finde priser hos nogle af vores forsikringspartnere - bl.a. Tryg, Gjensidige og GF Forsikring. Det er altid en god idé at indhente tilbud fra forskellige selskaber, så du kan finde den bedste og billigste forsikring til dig.

Hvilke forsikringer kan jeg sammenligne hos Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk