Menu

Find det bedste lån til afbetaling fra 8 banker

Tjek bankernes bedste lån med én ansøgning - spar op til 15.000,-
Tjek bankernes bedste lån med én ansøgning - spar op til 15.000,-
  • Helt gratis
  • Uforpligtende
  • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Vi har glade brugere - se bare her: 

Lån

Afbetaling er, når du deler betalingen op i mindre stykker. Det kan virke uoverskueligt at skulle lægge det fulde beløb på et bestemt produkt eller ydelse, og derfor kan det være smart at sprede betalingen ud over flere måneder og år. Afbetaling giver dig mulighed for at få opfyldt dine drømme hurtigere, så du ikke skal vente til, at du har sparet nok op.

Du skal dog være opmærksom på, at der bliver lagt renter på betalingen, så du faktisk ender med at beløbe mere, end du vil gøre, hvis du lægger det fulde beløb på én gang. Det føles nok ikke som mere, da du betaler af i små stykker. Det er et godt supplement til betaling af større ting - hvis du akut står og mangler et nyt køleskab eller seng, men du har ikke sparet op til de uforudsete hændelser, så giver det mening at få en afbetalingsordning.
Du bør overveje afbetaling, hvis du ikke har mulighed for at beløbe det hele på én gang og mangler det akut. Du skal altid overveje, om det kan betale sig for dig i længden, eller om du kan vente til, at du har sparet op til det.
Hos Samlino.dk kan du låne til alt fra campingvogn, kolonihave eller båd. Men du bestemmer helt selv over, hvad du skal bruge pengene.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.