Lån til afbetaling: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån til afbetaling med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er afbetaling?

Afbetaling er, når du deler betalingen op i mindre stykker. Det kan virke uoverskueligt at skulle lægge det fulde beløb på et bestemt produkt eller ydelse, og derfor kan det være smart at sprede betalingen ud over flere måneder og år. Afbetaling giver dig mulighed for at få opfyldt dine drømme hurtigere, så du ikke skal vente til, at du har sparet nok op.

Du skal dog være opmærksom på, at der bliver lagt renter på betalingen, så du faktisk ender med at beløbe mere, end du vil gøre, hvis du lægger det fulde beløb på én gang. Det føles nok ikke som mere, da du betaler af i små stykker. Det er et godt supplement til betaling af større ting - hvis du akut står og mangler et nyt køleskab eller seng, men du har ikke sparet op til de uforudsete hændelser, så giver det mening at få en afbetalingsordning.

Hvorfor bør jeg overveje afbetaling?

Du bør overveje afbetaling, hvis du ikke har mulighed for at beløbe det hele på én gang og mangler det akut. Du skal altid overveje, om det kan betale sig for dig i længden, eller om du kan vente til, at du har sparet op til det.

Hvad kan jeg låne til hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du låne til alt fra campingvogn, kolonihave eller båd. Men du bestemmer helt selv over, hvad du skal bruge pengene.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: