Find uforpligtende lånetilbud til afdrag

Sammenlign lån til afdrag med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvorfor tage et lån til afdrag?

Lån til afdrag bruges til at samle gæld hos en låneudbyder. Hvis du har gæld hos flere udbydere, kan du ofte spare penge, ved at optage et større lån, og udbetale de mindre lån. På den måde får du forhåbentligt en lavere rente, samlet set. Du sparer også andre omkostninger, som for eksempel, administrationsgebyr, provision og tinglysningsafgifter

Løbetid for lån

Når du tager et lån, oprettes der som regel en aftale om løbetid for dit lån. Løbetiden beskriver den periode, hvori lånet skal være betalt tilbage. Hvis løbetiden for eksempel sættes til 5 år, skal hele lånet være afdraget indenfor denne periode. Typisk vil du skulle betale et aftalt beløb en gang om måneden. Beløbet kan variere alt efter, hvilke vilkår der står i din låneaftale.

Hvad er afdrag?

Afdrag er ganske simpelt det beløb, du betaler dit lån af med. Ofte vil afdrag være etapevise i stedet for ét stort samlet beløb. Størrelsen på dit afdrag afhænger af den låneaftale, du har med din udlåner. Hvis du skulle betale hele lånet på en gang, ville du skulle betale det lånte beløb, inklusive renter og alle andre omkostninger, i et stort beløb. Med de mindre etapevise afdrag bliver det nemmere for dig at betale lånet tilbage løbende. På den måde undgår du at overbelaste din daglige økonomi med en udgift, der er så stor, at du ikke får råd til hverdagens nødvendigheder.

Hvor meget kan jeg låne til afdrag?

Størrelsen på dit lån kan afhænge af en kreditvurdering, som din låneudbyder laver. Jo bedre din kredit bliver vurderet til at være, jo mere kan du ofte få lov at låne. Din kreditvurdering kan afhænge af mange forskellige elementer såsom størrelsen på din indkomst, om du bor i ejerbolig eller lejebolig, og om du er medlem af en a-kasse, samt meget mere.

Forpligtelser ved at ansøge om et lån til afdrag?

Heldigvis kan du ansøge uforpligtende hos mange låneudbydere, hvilket betyder, at du ikke behøver at optage lånet i kraft af, at du har ansøgt. Når du ansøger om et lån til afdrag, har du de samme forpligtelser som ved andre typer lån. Du skal selvfølgelig overholde de aftalte frister for afbetaling af gælden, som altid gælder i en låneaftale. Det specielle ved lån til afdrag er, at du gerne skulle have forpligtelser over for en mindre mængde udbydere, hvis du samler dine lån, hos en enkelt udlåner.

Låneudbydere

Låneudbydere, eller udlånere, kan enten være en bank, finansieringsselskab eller et lånefirma. Du kan få et overblik på de danske låneudbydere, som Samlino.dk sammenligner priser på, ved at klikke på "se alle lån" i toppen af siden.

Andre muligheder for lån til afdrag

Hvis du er under uddannelse kan du tage et SU lån, som har en meget lav rente, og bruge det til at afdrage på et lån med en højere rente. På den måde låner du penge af staten til en lav pris, og kan derfor spare penge, hvis du bruger pengene til at betale af på et lån med en højere rente. Det er dog vigtigt at bemærke, at det er langt de færreste, der kan benytte sig at dette billige alternativ.

Når du har samlet din gæld med et afdragslån

Det er vigtigt at, der er styr på din privatøkonomi, når du har en gæld. Hvis du samler din gæld hos en enkelt låneudbyder, kan det blive lettere at overskue din gæld, men du skal også have et godt overblik over resten af finanserne. Her kan du med fordel lægge et budget, som velsagtens er den bedste måde at danne overblik over privatøkonomien.

Sammneligning af lån til afdrag

Med Samlino.dk kan du nemt og hurtigt sammenligne de billigste lån til afdrag. Vores gratis sammenligningsservice giver dig mulighed for at få et overblik over låneudbydernes renter og gebyrer. På den måde sikrer du dig, at du ikke kommer til at betale for meget for dit lån til afdrag.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: