Menu

Basisbank

På denne side kan du læse om Basisbank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Basisbank

Basisbank er en relativ lille dansk bank, og de figurerer udelukkende på internettet. I og med at Basisbank er en lille, dansk bank er det selvsagt Danmark, som er deres kernemarked og fokusområde. Basisbank er desuden også danskejet. Derudover er der 4 danskere i bestyrelsen i Basisbank, og Basisbank blev etableret tilbage i år 2000. Her gik en række visionære ildsjæle sammen om at skabe den første internetbank i Danmark. Dette resulterede sammenlagt i, at Basisbank blev etableret d. 4. September i år 2000, hvor Danmark altså fik sin første udelukkende online bank. Som Basisbanks navn ret klart antyder, forsøger Basisbank at være en basal bank. Dette inkluderer at Basisbank alt i alt benytter sig af simple produkter til fornuftige priser, hvor der ikke er nogle ekstra gebyrer. Basisbanks mål er derfor at komme til at være en bank, som man har i sin hverdag, men som man ikke behøver at skænke en tanke.

Lån

Basisbank tilbyder et privatlån til deres kunder, hvor du kan låne op til 500.000 kroner. Hvis du er interesseret i at optage et forbrugslån hos Basisbank tilbyder de en forskellige række løsninger. For eksempel kan du vælge at få en Basispakke hos denne udbyder, hvor du får en lønkonto, en budgetkonto, en opsparingskonto og et Visa/Dankort. Hvis du vælger at optage en såkaldt Basispakke er priserne der fremgår den pris, som du betaler. Derfor er der ingen skjulte gebyrer of ligeledes får du en ordentlig rente fra banken. Dette er altså en simpel og overskuelig løsning, som er hvad banken også forsøger at fremstå som - nemlig simpel og overskuelig.

Kassekredit

Hos Basisbank har du også mulighed for at få en kassekredit. Dette kræver også, at du er kunde hos Basisbank, men hvis du i forvejen har f.eks. en lønkonto kan du tilknytte en kassekredit til denne konto. På den måde vil du få lidt mere plads i din økonomi. Basisbank kræver altså, at din løn går til Basisbank, hvis du skal have en kassekredit hos dem. Fordelene ved en kassekredit hos Basisbank er, at du kun betaler renter på det beløb, som du trækker på din kassekredit, du kan på alle tidspunkter trække op til det beløb, som er aftalt på din kassekredit, og du kan selv vælge, om du vil tilknytte din kassekredit til din lønkonto eller til din budgetkonto.

Krav

Hos Basisbank bliver der ikke stillet nogle krav om, hvad du skal bruge de penge, som du har lånt, på. Derfor kan du altså helt selv bestemme, hvad du vil bruge dit forbrugslån på, hvad end det er et nyt køkken, rejse verden rundt, en ny bil eller noget helt fjerde. På denne måde slipper du også for, at der er en bankrådgiver, som sidder og holder øje med dit forbrug.

Ansøgning om lån

For at søge om et privatlån hos Basisbank skal de bruge nogle oplysninger om dig. Disse oplysninger inkluderer en kopi af dit sundhedskort (sygesikringsbevis) og en kopi af enten dit kørekort eller dit pas, som skal bruges som din legitimation. Derudover kræver Basisbank også dine personlige skatteoplysninger samt dine tre seneste lønsedler for at få et indblik i din økonomi, så de kan være sikre på, at det er sikkert at låne til dig. Basisbank har en guide på deres hjemmeside, hvor du kan se, hvordan du fremskaffer dine personlige skatteoplysninger, hvilket kan være nyttigt, hvis ikke allerede du er bekendt med dette.

Det skal du være opmærksom på

Generelt gælder det, at når du skal optage et forbrugslån, så er der en række faktorer, som du bør lægge mærke til, inden du optager lånet. Først og fremmest bør du se efter, om der er et registreringsgebyr forbundet med lånet. Dette registreringsgebyr er, hvad det koster at optage lånet - nogle banker har et meget højt registreringsgebyr mens andre banker slet ikke har noget. Du bør også se efter hvad lånets ÅOP (årlige omkostningsprocent) er. ÅOP er altså de årlige omkostninger i procent, og ÅOP er et tal, der gør det lettere at finde ud af, hvilke omkostninger der er forbundet med lånet. Ved at være opmærksom på lånets samlede omkostninger, er det en del lettere at sammenligne flere lån. Du kan altså sammenligne to lån fra forskellige udbydere ved at se på deres ÅOP. Dog skal lånene være ens på nogle andre elementer såsom lånets løbetid og hovedstol for at lånene er sammenligneligt.

Her ser du lån fra Basisbank. Hvis du vil se hvordan Basisbank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?