Menu
 70 60 58 88

Coop Bank

På denne side kan du læse om Coop Bank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Lån fra Coop Bank

Coop Bank har sit hovedsæde i Albertslund på Sjælland, sammen med Coop Danmark. Den finansielle institution er 100% ejet af Coop amba, en dansk andelsforening, hvor 1,6 millioner danske forbrugere er medlemmer og dermed medejere af virksomheden. Coop amba ejer også Danmarks største detailvirksomhed - Coop Danmark. Banken opererer ikke med filialer og er altså udelukkende online, der bliver dog tilbudt service i alle Coops 1200 butikker, som er en af de måder man kan tilgå banken på, hvortil den anden er online. Coop Bank tilbyder deres kunder følgende produkter: MasterCard, bankkonto, kassekredit, højrentekonto og forbrugslån.

Hvilke lån tilbydes?

Banken tilbyder lån op til 200.000 kroner. Dette lån kan blive tilbagebetalt over op til 96 måneder. Coop Bank har to forskellige lån - Coop Lån 20+ og Coop lån 100+. Afhængigt af valg af lån, får du en variabel rente. En variabel rente bevæger sig op og ned afhængigt af den givne markedsrenten udvikling. Et lån med en variabel rente kaldes også et tilpasningslån, da renten tilpasser sig.

Hvad kan lånet bruges på?

Et lån fra Coop Bank giver dig muligheden for at låne til uforudsete udgifter eller til at få mere luft i økonomien. Lån fra Coop Bank giver typisk en økonomisk handlefrihed og en fast ydelse hver måned over 12 til 96 måneder, afhængigt af lånets størrelse. Der hvor Coop Bank differentierer sig fra konkurrenterne, er ved at der ingen stiftelsesomkostninger, eller gebyrer er til oprettelse af lånet. De eneste gebyrer der kan blive aktuelle er, hvis der skal fremsendes et rykkerbrev eller en udskrift med posten.

Vilkår

Coop Bank har ligesom størstedelen af andre banker et sæt af forskellige vilkår, der skal opfyldes, før du kan tage et forbrugslån. Disse inkluderer, at du skal være bosat i Danmark og ikke kan være registreret i RKI. Såfremt du er registreret hos RKI, tilbyder Coop Bank at du kan benytte en indlånskonto, som er en konto hvor penge er placeret til brug af hverdagskøb.

ÅOP

Alle omkostninger associeret med et lån kaldes ÅOP - Årlige Omkostninger i Procent. I denne beregning finder du alle de udgifter det koster for at optage selve lånet. Det er derfor ikke kun renten du skal være opmærksom på i forbindelse med et lån, men også ÅOP, da denne inkluderer alle udgifter i forbindelse med lånet. Renterne er, ligesom hos størstedelen af andre finansielle institutioner, fordelt på sådan en måde at jo højere et lån der er tale om, jo lavere er renten og omvendt.

Ansøgning

For at kunne tilgå de ekstra lave renter og omkostningsfrie lån skal man være kunde hos Coop Bank. Såfremt man vælger at blive kunde eller gøre optage et lån hos institutionen er der også mulighed for at modtage et betalingskort. Med et betalingskort fra Coop Bank er det nemt at betale, samt at modtage de forskellige bonusser, som fremgår i Coops medlemsprogram. Du kan finde mobilbank som Coop Bank har udviklet til deres kunder, hvilket giver muligheden for at tjekke saldoen på dine konti, overføre penge eller betale regninger, uafhængigt af hvor du er i verden.Du får en gratis Coop konto og en Netbank konto tilknyttet til til dit lån. Til din konto, får du automatisk et MasterCard debetkort uden et årligt gebyr, ligesom der stort set ikke er nogle ekstra omkostninger i forbindelse med lånet. Hertil er det en mulighed at bestille et Vist/Dankort.

Her ser du lån fra Coop Bank. Hvis du vil se hvordan Coop Bank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?