Menu

Danske Bank

På denne side kan du læse om Danske Bank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Forbrugslån fra Danske Bank

Danske Bank tilbyder en bred vifte af finansielle produkter. Du kan optage mange typer af lån og tegne flere forskellige forsikringer. Hos virksomheden kan du blandt andet låne specifikt til bolig, bil eller forbrug. Med et forbrugslån hos Danske Bank kan du låne til de uforudsete udgifter, til drømmerejsen eller til lige det du har lyst til. Her kan du få et forbrugslån, der løber i op til fem år. Det kan også være en løsning, hvis du har flere mindre lån spredt flere steder at samle dem i et forbrugslån. Med et forbrugslån kan du således samle gælden og få et bedre overblik over økonomien – som regel er det også en billigere løsning, da du slipper for at betale høje renter hos flere låneudbydere. Danske Bank giver dig desuden friheden til at springe tilbagebetalinger over to måneder om året, og det betyder, at du kan give økonomien lidt luft, hvis du har haft det svært i en periode.

Hvilke lån tilbydes?

Forbrugslånet i Danske Bank hedder Danske lån eller Privatlån, og renten på denne afhænger af størrelsen på lånet og din økonomi. Den eksakte rente på dit lån vil derfor blive tilpasset efter dine økonomiske forhold. De to afdragsfrie måneder er også omfattet af denne vurdering, så det er ikke sikkert, at du kan få denne mulighed. Du kan beregne, hvad din månedlige tilbagebetaling cirka kommer til at ligge på, men den præcise rente er som sagt afhængig af dine privatøkonomiske forhold. Inden man tager et forbrugslån, er det vigtigt at skabe sig et overblik over sin økonomi ved at lægge et budget. På den måde kan man finde ud af, om det i virkeligheden kan betale sig med et lån.

ÅOP

Ender man med et lån, vurderes prisen på lånet ved begrebet ”ÅOP”, som står for årlig omkostning i procent. Det er en beregning af lånets årlige omkostninger, og det er lovpligtigt at oplyse ÅOP, så du som forbruger kan sammenligne de reelle omkostninger ved et lån. Det er den mest retvisende måde at måle priserne på de forskellige forbrugslån. Der kan desuden være stiftelsesomkostninger, hvilket du skal være opmærksom på, når du leder efter det bedste lån.

Ansøgning om lån fra Danske Bank

Når du ansøger om et forbrugslån hos Danske Bank, skal du være kunde hos dem. Er du eksisterende kunde, kan du ansøge om et lån via Danske Netbank eller ringe til banken. Du kan søge om et banklån direkte i din netbank, hvor du vil får hurtigt svar. Ofte er det en god idé at tage lånet hos en bank som Danske Bank, da de har et samlet overblik over din økonomi, og de kan i den anledning rådgive dig til det den bedste løsning. På den måde er du sikker på, at du ikke havner i en situation, hvor du har taget et lån, som du ikke kan betale tilbage. Når du skal tage et forbrugslån, kan det være en god ide at sammenligne hele markedet, for at være sikker på, at du har fundet den bedste løsning. Vi har gjort det muligt at sammenligne alle forbrugslånsudbydere via vores sammenligningsportal.

Her ser du lån fra Danske Bank. Hvis du vil se hvordan Danske Bank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?