Menu

Ekspres Bank

På denne side kan du læse om Ekspres Bank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Ekspres bank lån

Ekspres bank er ikke en helt traditionel bank. Onlinebankens kerneproduktet er deres forbrugslån, som der har det kendetegn, at ansøgningsprocess foregår hurtigt, samt at pengene, efter kort tid, står på kontoen klar til brug. Man får nemlig svar på sin låneansøgningen inden for 2-15 minutter og kan forvente pengene på kontoen, 1-2 dage efter man har underskrevet kreditaftalen. Hos Ekspres Bank kan man oprette sig forbruglsån i lånestørrelsen 10.000 - 300.000 kroner med en løbetid, der strækker sig mellem 24- 144 måneder. Renten hos banken er variabel og afhænger altså af din kreditvurdering.

Omkostninger

Hos Ekspres Bank skal du være opmærksom på, at der er nogle forskellige omkostninger i forbindelse med lånet. F.eks. så er der stiftelsesomkostninger samt et betalings-og administrationsgebyr, der skal betales ved lånet. Netop derfor er det altid en rigtig god ide at kigge på ÅOP - årlige omkostninger i procent for at se de samlede omkostninger. Ved de årlige omkostninger i procent har man nemlig medregnet alle omkostninger, inklusiv alle gebyrer og renter, og man dermed undgår man at blive overrasket af for eksempel høje stiftelsesomkostninger, som man måske havde overset til at starte med. Du skal dog lige være opmærksom på, at de årlige omkostninger i procent kun bliver sammenlignelige med hinanden, såfremt du sammenligner lån med præcis sammen løbetid og hovedstol.

Brug pengene på lige hvad du vil

En af fordelene ved at tage et forbrugslån hos Ekspres Bank er, at du som forbruger ikke skal stille nogen sikkerhed ved optagelsen af et lån, mens der heller ikke bliver stillet spørgsmål til, hvad det er, som pengene skal bruges på. Du kan derfor bruge pengene på lige hvad du end går og drømmer om, om det så er en ny cykel, at rejse, eller noget helt tredje.

Ansøgning

For at få dig et lån hos banken er der nogle, simple steps du skal igennem først. Til at starte med skal du naturligvis udfylde et ansøgningsskema. Denne ansøgning kan du forvente at få svar på inden for 2-15 minutter. Når du har modtaget denne skal, du underskrive kreditaftalen, og kan derefter regne med, at pengene er på din Nemkonto inden for 1-2 hverdage. Banken stiller dog tre simple krav til dig som forbruger vedrørende optagelse af et lån. Først og fremmest må du ikke være registreret hos RKI, mens du samtidigt skal have fast bopæl i Danmark og dermed have en permanent opholdstilladelse. Banken går ind for, at det skal være enkelt og nemt at optage lån online. Derfor kan du roligt regne med, at ansøgningsprocessen ikke skulle gå hen og give dig noget besvær.

Forsikring

Som en del af sine låneprodukter har Ekspres Bank også en låne-og kreditsikring, som der giver dig tryghed, hvis du nu skulle gå hen og blive uvildig arbejdsløs eller f.eks. pga. sygdom, bliver ude af stand til at arbejde. Forsikringen dækker nemlig dine renter og afdrag, hvis uheldet er ude.

Samlelån

Et af de andre produkter hos Ekspres Bank er et samlelån. Her kan der sammenlægges lån i størrelsen på 75.000 - 500.000 kroner. Tilmelder du dig samlelån hos Ekspres Bank, så vil banken opsige dine udestående lån hos andre selskaber for dig. Dermed slipper du selv for alt bøvlet, og får alle dine gældsforpligtelser samlet hos Ekspres Bank. En ting er, at du får dig et bedre overblik over din økonomi, men derudover så kommer du formentlig også til at spare en masse penge ved at samle dine lån et sted. Ved at samle lån undgår du nemlig at skal betale for eventuelle gebyr. Husk at regne på, om et samlelån giver dig nogle besparelser, før du tager lånet.

Her ser du lån fra Ekspres Bank. Hvis du vil se hvordan Ekspres Bank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?