Lån til elektronik: Find det bedste tilbud til dig!

Sammenlign lån til elektronik med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er et lån til elektronik

Et lån til elektronik er til dig, som har brug for et nyt produkt såsom computer, printer eller noget helt tredje, men ikke har pengene til at betale for det på stående fod. Et godt råd er, at du grundigt overvejer, hvor nødvendigt dit lån til elektronik er. Det er oftest ikke store beløb, du behøver at låne til elektronik, og alternativt kan du derfor lave en opsparing.

Hvad koster det at låne til elektronik?

Hvis du skal låne penge til elektronik, er der visse omkostninger forbundet med lånet. De forskellige omkostningerne kan variere fra udbyder til udbyder, men de indebærer typisk: Oprettelsesgebyr, månedligt gebyr og renteomkostninger. Oprettelsesgebyret er et engangsbeløb, som du skal betale i forbindelse med, at du optager lånet. Det kan både være en fast sats, for eksempel 800 kroner, men det kan også være variabelt som følge af lånets størrelse, eksempelvis 8%. Renteomkostningerne er også en betydelig omkostning i forbindelse med dit lån. Renteomkostningerne varierer i forhold til, hvad renten er, og hvor stort lånet er. Hvis du har taget et stort lån med en lav rente, kan dine renteomkostninger stadig være større, end hvis du har taget et lille lån med en høj rente. Månedligt gebyr bliver opkrævet hos flere udbydere og fungerer som et ekstra beløb, som du betaler hver måned i forbindelse med udbetalingen.

Hvilke krav er der til mig hvis jeg vil tage et lån?

Det er ikke mange krav, der bliver stillet, hvis du ønsker at optage et forbrugslån, ift. hvis du ønsker at optage et banklån. For eksempel spiller din arbejdssituation ikke nogen særlig rolle, og derudover bestemmer du selv, hvad du vil bruge dine lånte penge til. Dog er der nogle essentielle krav såsom, at du skal være myndig og have en gyldig arbejds- og opholdstilladelse i Danmark. Dette er for at sikre, at du ikke låner penge og smutter ud af landet efterfølgende. Derudover er det værd at nævne, at nogle udbydere har deres egne krav for dig, som låntager.

Hvis jeg står i RKI, kan jeg så stadig låne penge?

Det kan godt være svært for dig at låne penge, hvis dit navn er i et register over dårlige betalere, såsom RKI. Dog er der nogle få låneudbydere, som stadig gør det. Hvis du overvejer at tage endnu et lån, så er det en fordel, hvis du får prioriteret at få betalt dine andre udestående lån af først. På den måde bliver du fjernet fra registret over dårlige betalere, og du kan derefter optage et nyt lån.

Hvordan ansøger jeg om et lån til elektronik?

Det første led i processen om at ansøge om penge til et lån er, at du skal lægge et budget for dine faste udgifter. På den måde får du styr på, hvor mange penge du har til rådighed hver måned, og du kan også vurdere, hvor meget du kan betale af på lånet hver måned. Derefter kan du sammenligne forskellige lån til elektronik her på vores hjemmeside, og på den måde finde dine bedste muligheder. Når du har taget en beslutning om, hvilket lån som er det bedste for dig, kan du ansøge online med NemID på låneudbyderens hjemmeside. Herefter skal du vente maks 3-4 dage på, at pengene står på din konto - dog alt afhængigt af, om du bliver godkendt til at tage lånet først.

Hvordan undgår jeg at betale for meget for mit lån?

Hvis du vil sikre dig, at du finder det billigste lån til din situation, kan du bruge Samlino.dks gratis sammenligningsværktøj, der gør det nemt og hurtigt for dig at finde det bedste lån til din situation. Her får du et overblik over rente, ÅOP og månedlig ydelse på tværs af hele markedet.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: