Lån 150.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Find lån på 150.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 150.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad kan jeg bruge 150.000 kr. til?

Du kan bruge 150.000 danske kroner til mange ting, men du skal udelukkende låne penge, hvis du står i en situation, hvor du har behov for penge i en livsafgørende situation.

Når du låner penge, gældsætter du nemlig dig selv, hvilket kan være dyrt på den lange bane.

Det kan derfor være problematisk at låne til f.eks. den hurtige rejse til Maldiverne eller en hurtig renovering til huset. Gør det kun, hvis du mener, det giver dig værdi.

Spørg også dig selv, om 150.000 kr. er nok til alt det, du går og drømmer om - eller om det er for mange penge. På Samlino.dk kan du få lånetilbud på alt fra 10.000 kr. til 500.000 kr. - og f.eks. 100.000, som ligger midt imellem.

Hvordan finder jeg et billigt lån til 150.000 kr.?

Du finder et billigt lån ved at sammenligne bankernes forskellige lånetilbud. På den måde kan du nemlig granske de forskellige variable, som definerer lånets pris.

Se f.eks. på ÅOP, altså årlige omkostninger i procent, som - hvis løbetiden er ens på de lån, du sammenligner - angiver det billigste og dyreste lån. Lånet med den højeste ÅOP er det dyreste, mens det med lavest ÅOP er det billigste lån.

Husk, at det første lån ikke altid er det bedste eller billigste. Samtidig opfordrer vi dig til ikke udelukkende at se på prisen. Det kan være en dyrere låneudbyder har en meget bedre kundeservice, og det skal man også tænke ind i beslutningen.

Vi håber, du kan finde et godt lån til dig og dine - læs mere om årlige omkostninger i procent her.

Kan jeg låne 150.000 kr. uden sikkerhed?

Når du låner hos banker såsom Basisbank eller Resurs Bank, kan du låne uden sikkerhed. Så det er bestemt muligt at låne 150.000 kr. uden sikkerhed.

Låner du derimod hos Pantsat.dk skal du - som firmanavnet angiver - pantsætte en genstand som en form for sikkerhed i lånet. Sikkerhed i lånet medfører typisk, at renten sænkes, da banken føler mindre risiko ved at låne til dig.

På Samlino.dk kan du sammenligne både lån med og uden sikkerhed. Valget er altid dit.

Kan jeg optage et lån trods RKI?

Du kan som udgangspunkt godt låne trods RKI, men det bliver meget sværere. Når du er i Ribers Kreditinformation, ved alle banker, at du har haft problemer med at tilbagebetale gæld. Det er ikke et godt tegn, og det vil du desværre bøde for.

Typisk får du svært ved at låne til meget mere end 10.000 kr., når du står i RKI. Og typisk er lånene, du kan optage, meget dyrere sammenlignet med, hvis du ikke står i RKI.

RKI giver dig ikke blot problemer, når du skal optage gæld. Det gør det også sværere at forsikre din bil.

Hvordan hjælper Samlino.dk mig med at finde lån med den laveste rente?

På Samlino.dk kan du sammenligne mange lånetilbud på meget kort tid. Vi gør det nemmere for dig at finde et lån til 150.000 kr. med den laveste rente, da vi giver dig mulighed for at sammenligne bankernes rente. På den måde kan du nemt og bekvemt vælge det lån, der har den laveste rente.

Ikke blot hjælper vi dig med at finde en lav rente. Vi sparer dig også tid: Forestil dig, at du skal gå igennem 8 bankers ansøgningsformularer. Det vil tage lang tid. Men Samlino.dk kan du med én uforpligtende ansøgning modtage lånetilbud fra f.eks. 8 banker - på én gang.

Hvor hurtigt kan jeg få penge, når jeg tager et lån?

Det varierer fra udbyder til udbyder. Hos Samlino.dk kan du få lånet udbetalt inden for 24 timer, såfremt du har en rask privatøkonomi, som giver banken tillid til, at du kan betale pengene tilbage.

Ofte ser vi hos Samlino.dk, at jo mere digital en bank er, desto hurtigere kan de udbetale pengene. Det skyldes, at banken - eller långiveren - har automatiseret store dele af deres godkendelsesproces. Det er til gavn for dig, da du ikke behøver sidde og vente i lang tid på at få dine 150.000 kr.

Hvor mange banker giver lån på 150.000 kr.?

Per august 2020 kan de fleste banker på Samlino.dk udstede lån på 150.000 kr. Nogle banker vil dog ikke låne mere end 70.000 kr., mens andre banker ikke vil låne mindre end f.eks. 10.000 kr.

På Samlino.dk kan du låne 150.000 kr. via banker såsom Basisbank, Resurs Bank og Santander Consumer Bank. Det er altså blot op til dig at vælge den bank, der ser ud til at have det bedste tilbud. Ring os endelig op, hvis du har problemer med at vælge den rette bank til dine behov.

Hvilke lånetyper kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du sammenligne mange forskellge lånetyper. Faktisk er vi så brede, at det eneste, vi ikke sammenligner, er kviklån, SMS-lån med videre. Det er ej heller lovligt at markedsføre lån med ÅOP over 25% fra sommeren 2020.

På Samlino.dk kan du sammenligne lån til bil, forbrug, bolig, andelsbolig, renovering med videre.

Ydermere tilbyder vi sammenligning af samlelån på Samlino.dk. Dvs., du kan sammenligne lån til refinansiering af din eksisterende gæld, så du får bedre styr på din privatøkonomi.

Har vi en lånetype, du gerne ser vi sammenligner, så skriv endelig til os.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner. h2 style="font-size: 1.66em;">Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: