Lån 20.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån til 20.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 20.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad koster det at låne 20.000 kr.?

Det er forskelligt fra bank til bank, hvad det koster at låne 20.000 kr. Når man skal sammenligne lån, kan man hurtigt finde sig selv i en jungle, hvor renter, gebyrer og ydelser sammenlignes side om side. Der er dog penge at hente. På Samlino.dk er der eksempelvis tilfælde med op til 15.000 kroners forskel på låneudbydernes tilbud, dog er det relativt usandsynligt på et lån til 20.000 kr. Her er tre måder, hvorpå du kan holde forskellige lån op mod hinanden, når du skal beregne, hvad det koster at låne 20.000 kr:

 • Tjek den samlede tilbagebetaling: Lånets samlede tilbagebetaling er et tal, som viser lånets fulde pris. Her er både renter og gebyrer inkluderet. Et lån på 20.000 kr. med en løbetid på 3 år (eller 36 måneder) kunne f.eks. have en samlet tilbagebetaling på 23.400 kr.


 • Tjek den månedlige ydelse: Lånets månedlige ydelse er det beløb, man skal tilbagebetale hver måned. Et lån på 20.000 kr. med en løbetid på 3 år kunne f.eks. have en månedlig ydelse på 650 kr.


 • Tjek lånets ÅOP: Når du skal sammenligne flere lån, bør du tjekke lånenes ÅOP. Lånet med den laveste ÅOP er i sidste ende billigst. Læs mere om ÅOP nedenfor.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. ÅOP’en er af de mest overskuelige måder at sammenligne lån på, da alle omkostninger i forbindelse med lånet her samles i et enkelt procenttal. Desto lavere en ÅOP, desto billigere et lån. Når renterne, gebyrerne og ydelserne bliver uoverskuelige, så tag i stedet et kig på lånets ÅOP.

På Samlino.dk er den gennemsnitlige ÅOP 16,5 %, når der lånes 20.000 kr.

Hvordan låner jeg 20.000 kr. på Samlino.dk?

Når man skal låne 20.000 kr. på Samlino.dk, skal man følge disse 4 trin:

 1. Indtast oplysninger om dit ønskede lån: Du vil blive bedt om at skrive lånebeløb, løbetid og formål. Her skal du også indtaste personlige oplysninger som f.eks. din e-mail og dit CPR-nummer.


 2. Modtag lånetilbud: Samlino.dk samler låneudbydernes bedste tilbud. Du kan bruge ovenstående guide til at vælge det billigste og bedste lån til dig.


 3. Optag lånet: Du vil blive sendt videre til låneubydernes hjemmeside, hvor du har mulighed for at optage lånet.


 4. Modtag pengene: Du læner dig tilbage og venter på, at pengene ruller ind på kontoen. Der kan gå op til 3 dage, men som regel går der mindre end 24 timer. En god bog kan anbefales, og ellers er du selvfølgelig velkommen til at tjekke Samlino.dk’s egen blog ud.


Og fik jeg nævnt, at det forresten er 100% gratis, uforpligtende og i øvrigt tager mindre end 3 minutter at låne 20.000 kr. med Samlino.dk?

Kan jeg låne 20.000 kr. rentefrit?

Rentefrie lån har som regel en kort løbetid og høje gebyrer til at kompensere for en rente på 0 %. Samlino.dk sammenligner ikke kviklån, og man kan derfor ikke låne rentefrit på Samlino.dk. I nogle tilfælde vil man kunne optage lån, hvor de første måneder er rentefrie. I sådanne tilfælde vil omkostningerne som regel være højere i form af gebyrer. Tjek ovenstående guide ud for at sammenligne lån med forskellige renter og gebyrer

Glem ikke, at du kan låne 20.000 kr. med lav rente, såfremt du er kreditgodkendt hos en låneudbyder.

Hvordan låner jeg 20.000 kr. billigst?

At låne 20.000 kr. i sin egen bank mod sikkerhed er billigst, hvis du kan blive godkendt. Lån på 20.000 kr. er imidlertid oftest forbrugslån. Forbrugslån er uden sikkerhed i modsætning til f.eks. billån, hvor banken stiller sikkerhed i form af pant i bilen.

Forbrugslån kan med fordel tages i online banker. Her skal du NemID-verificeres, hvorefter bankerne kreditvurderer dig, inden de giver dig deres bedste tilbud. Tilbuddene afhænger af mange faktorer som f.eks. alder, gæld og om du er på kontanthjælp. På Samlino.dk kan du sammenligne låneudbydernes bedste tilbud til dig.

Hvordan låner jeg 20.000 kr. hurtigt?

Den hurtigste måde at låne 20.000 kr. på er gennem online banker. Her kan du låne 20.000 kr. på dagen. I nogle tilfælde kan der gå op til 3 hverdage, fra du bliver godkendt af låneudbyderne til at pengene er udbetalt. Top 3 hurtigste låneudbydere på Samlino.dk er:

 1. Basisbank: Hos basisbank står pengene på din konto, før du overhovedet har fundet dit NemID frem. Med andre ord udbetaler Basisbank pengene med det samme. - Basisbanks lånetilbud kan sammenlignes på Samlino.dk.


 2. Cashper: Her udbetales pengene mindre end 24 timer, efter du og din kautionist er blevet godkendt. Cashpers lånetilbud kan sammenlignes på Samlino.dk.


 3. Express Bank: Her udbetales pengene indenfor 1-2 hverdage. Det afhænger af lånebeløbets størrelse. - Express Banks lånetilbud kan sammenlignes på Samlino.dk.

Kan jeg låne 20.000 kr. trods RKI?

Ja! Størstedelen af banker tillader ikke, at man står i Ribers Kredit Information, men der er stadigvæk flere muligheder. En sådan mulighed er f.eks. At optage lån hos Cashper. Hos Cashper kan du låne 20.000 kr., såfremt man kan stille sikkerhed i form af en kautionist. En kautionist er en person, der kan betale din gæld for dig, hvis du ikke selv har mulighed for det. Det kunne f.eks. være din bedste ven eller din mor.

Man kan også låne 20.000 kr. hos pantelånere, selvom man er i RKI. Her stiller man sikkerhed i form af genstande til en værdi af 20.000 kr. Det kunne f.eks. være en designertaske eller lignende. Man får sine genstande tilbage, når gælden er tilbagebetalt.

Hvad kan jeg bruge 20.000 kr. til?

Man kan f.eks. låne 20.000 kr. til at betale sine faste udgifter. Hvis man har en bil, er en bilforsikring lovpligtig, og det er forresten heller ikke sjovt, hvis man en dag står uden varme eller el i sin lejlighed på 2.sal. Samtidig kan du undgå at komme i RKI, ved at låne 20.000 kr. til dine faste udgifter.

I den mere kulørte ende kan du f.eks. låne penge til ferie. For 20.000 kr. kan du rejse 14 dage, 2 voksne til Costa Rica. Var der nogen, der sagde Piña Colada på stranden?

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk