Lån 200.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån på 200.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 200.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad koster det at låne 200.000 kroner?

Ligesom så meget andet i banken, så kan det være svært at finde ud af, hvilke omkostninger der er forbundet med optagelse af lån. Inden du læser videre, er det værd at nævne, at låneomkostninger varierer fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor altid en god idé at spørge flere låneudbydere, hvad det vil koste at låne 200.000 kroner. Derudover betyder et nej i en bank ikke, at alle banker kommer til at afvise dig som kunde.

Banken har brug for mange oplysninger fra dig, inden du får et lånetilbud. For at gøre denne process lettere, har vi hos Samlino.dk gjort det muligt at få flere godkendte lånetilbud fra forskellige låneudbydere med kun én ansøgning, så du slipper for at skulle sende flere ansøgninger afsted.

Når du så har fået dine godkendte lånetilbud, er det vigtigt at forstå, hvordan du vurderer, hvad der er et dyrt lån, og hvordan et billigt lån ser ud.

ÅOP på 200.000 kroners forbrugslån?

Når du kigger på de lånetilbud, som du har modtaget, er det ikke nok at se på lånets renter. Der kan også være omkostninger forbundet med oprettelse af lånet, løbende gebyrer, og/eller hvis du ønsker at indfri lånet før tid. Den vigtigste ting at se på, når du skal vurdere lånets omkostninger, er ÅOP.

ÅOP står for: Årlige Omkostninger i Procent. Des højere ÅOP, des mere betaler du i udgifter til lånet.

Når din låneansøgning bliver behandlet, kommer banken til at lave en kreditvurdering ud fra de oplysninger, de har modtaget fra dig. Når du ansøger om lån online, vil du typisk få meget hurtigt svar fra banken om, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt. Denne kreditvurdering kommer til at spille en afgørende rolle i, hvor høj din rente og dermed din ÅOP bliver. Dit lån kommer i gennemsnit til at koste mindre, jo bedre du har styr på din egen økonomi.

Lån pengene i din friværdi?

Hvis du har friværdi i dit hus eller din egen bolig, har du ofte mulighed for at få et billigere lån. Friværdien beregnes ved at se på boligens markedsværdi - det vil sige, hvad du kan sælge den for lige nu og her - minus hvor meget du skylder i boligen. Her er et eksempel:

 • Boligens værdi: 3 millioner.
 • Lån i boligen: 2 millioner.
 • Friværdi: 3 minus 2 = 1 million i friværdi.

Når du tager et lån i din friværdi, betyder det, at du bruger din bolig - eller det kunne i princippet også være din bil som sikkerhed for lånet som en garanti for, at du har tænkt dig at tilbagebetale pengene. Banken vurderer i dette tilfælde, at der ikke er stor risiko forbundet med at låne dig 200.000 kroner til en ny bil eller båd, og du får oftest forholdsvis gode lånebetingelser.

Lån 200.000 kroner uden sikkerhed?

Det er heldigvis ikke nødvendigt at bruge egen bolig, hus eller bil som sikkerhed for at kunne optage et nyt lån. Disse lån bliver kaldt for lån uden sikkerhed. Der er nemlig rigtig mange banker, der tilbyder disse forbrugslån. Banken vil i dette tilfælde vurdere din økonomiske situation, indkomst og flere andre faktorer, som du kan læse mere om her.

Kan jeg låne 200.000 kr?

Det korte svar er: Det kommer an på din privatøkonomi.

Der er flere ting, der kommer til at afgøre, om du kan låne hele beløbet fra en udbyder, eller om du evt. bliver nødt til at dele beløbet op og låne pengene fra forskellige udbydere. Nogle meget almindelige betingelser ville være, at du er over 21 år og ikke er registreret i RKI (nogle låneudbydere er dog villige til at låne mindre beløb til personer i RKI registeret).

Billån på 200000 kroner?

Som vi allerede har været inde på, så kan det være lidt misvisende kun at se på renterne. Mange bilforhandlere annoncerer med meget lave renter, men tager til gengæld skyhøje oprettelsesgebyrer, og ofte gemmer der sig også løbende gebyrer i billånet. Derfor er det altid en god idé at se på, hvad ÅOP’en er. Når du sammenligner ÅOP på forskellige lån, skal du huske på, at lånets varighed og beløb skal være den samme på de lån, du sammenligner.

Billånets varighed kalder man for løbetid og kommer til at afgøre, hvor meget du kommer til at betale hver måned. Lad os bruge samme låneeksempel som ovenfor:

Eksempel 1:
Du låner 200.000 kroner med en ÅOP på 6,2% og løbetid på 8 år (96 måneder). I dette tilfælde vil du stå for 2.648 kr. om måneden (31.776 kr. om året)

Eksempel 2:
Du låner 200.000 kroner med en ÅOP på 6,31% og løbetid på 5 år (60 måneder). I dette tilfælde vil du skulle betale 3.896 kr. om måneden (46.752 kr. om året)

Du kan selv prøve at regne på dine låneomkostninger med vores låneberegner øverst på siden. Vælg blot 200.000 kr. som lånebeløb, og prøv at se forskellen på de månedlige omkostninger ved at rykke løbetid frem og tilbage.

Et billån har typisk en løbetid mellem 5 til 10 år. Prøv Samlino.dks sammenligningstjeneste til bilfinansiering her.

Hvor kan jeg låne 200000 til bilen?

Der er 3 primære steder, hvor du kan låne penge til din bil: Hos bilforhandleren, banken eller dit realkreditinstitut.

Hos bilforhandleren er det ofte attraktivt at tage sit billån, når du nu alligevel står der og skal til at købe din bil. Som vi dog allerede har set, så kan renterne ofte være lave ift., hvad du kan få i banken, men samtidig kan du også regne med høje omkostninger i forbindelse med oprettelse af lånet.

Hos banken kan du få gode lånevilkår, men det er altid en god idé at lave sit hjemmearbejde først. Sørg for at indhente og sammenligne flere lånetilbud, inden du underskriver noget. Der kan være virkelig mange penge at spare her.

Hos dit realkreditinstitut har du også mulighed for at få billig finansiering til dit hus eller din bolig, så længe finansieringen ikke overstiger 80% af den samlede værdi af din ejendom. Disse penge kan bl.a. også bruges til at finansiere dit bilkøb.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk