Lån 25.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån til 25.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 25.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Kan man låne 25.000 kr. hos Samlino.dk

Man kan ikke låne 25.000 kr. direkte hos Samlino.dk. Det vi gør her på Samlino.dk, er at vi videresender din låneansøgning til forskellige låneudbydere, så du kan få den bedste pris på dit lån. På denne måde kan du låne 25.000 kr. billigst muligt og med den laveste rente.

Samlino.dk tilbyder lån på mellem 10.000 kr. og 500.000 kr. Dette interval ligger 25.000 kr. jo godt inde i, så selvfølgelig kan man låne dette beløb på vores platform.

Det er dog ikke alle låneudbydere, der tilbyder lån til 25.000 kr. Nogle af låneudbyderne kan højst låne 10.000 kr. ud, mens andre minimum låner 50.000 kr. ud. Derfor er en sammenligningsplatform som Samlino.dk god til at give dig alle mulighederne på markedet. Så slipper du for at gennemsøge lånemarkedet. Det gør vi nemlig for dig.

Hvad koster det at låne 25.000 kr.?

Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad det koster at låne 25.000 kr. Nogle tager mere end andre, fordi de måske har højere omkostninger ved at forvalte lånet eller af den anden grund.

Der er dog også andre faktorer, der spiller ind, når prisen på et lån beregnes. Hvis du f.eks. har en lille indkomst, kan prisen på lånet stige, da der derfor er mere usikkerhed omkring, at du kan betale lånet tilbage.

Hvis du vil have et billigt lån på 25.000 kr., er det også vigtigt, at dine udgifter ikke er for høje. Hvis du f.eks. bruger 95 % af din indkomst på dine udgifter, så kan afbetalingen på et lån på 25.000 kr. godt blive presset. Dette ved låneudbyderne også, så de vil automatisk sætte din pris op i takt med, at dine udgifter stiger. Ved et hvis punkt vil de dog bare afvise lånet, da det faktisk er ulovligt at låne penge til folk, der ikke har råd til at betale lånet tilbage. Låneudbydere forsøger altså hele tiden at vurdere, om du kan som lånetager kan tilbagebetale dit lån.

Din eksisterende gæld spiller også en rolle, når du skal finde ud af prisen på dit nye lån på 25.000 kr. Hvis du f.eks. i forvejen har en høj gæld, som du har svært ved at afbetale, kan du godt ende med at blive tilbudt et lån med en meget høj rente. Dette er fordi, du i dette tilfælde har større chance for ikke at kunne betale lånet. Her skal låneudbyderen have flere penge for at modvirke den høje risiko.

Hvordan låner jeg 25.000 kr. på Samlino.dk?

Det er egentlig meget simpelt at låne 25.000 kr. på Samlino.dk. Her er, hvad du skal gøre:

 1. Udfyld formularen øverst på denne side. Klik derefter på den orange knap "Start min uforpligtende ansøgning"
 2. Nu er du ved selve ansøgningen. Denne skal du udfylde fyldestgørende, så bankerne kan give dig de bedste tilbud.
 3. Når du har udfyldt ansøgningen, skal du vente, indtil du modtager dine lånetilbud. Dette kan tage op til 24 timer.
 4. Vælg det bedste lån. Når du har modtaget nok lånetilbud, skal du blot vælge dit ønskede lån.

Det er altså meget simpelt at låne 25.000 kr. gennem Samlino.dk.

Hvordan låner jeg 25.000 kr. med lav rente?

For at låne 25.000 kr. med lav rente, er der en række ting, du skal have styr på.

Din indkomst skal være høj. Dette vil sige, at du skal tjene mange penge i forhold til dine udgifter og lånebeløbet.

Dine udgifter skal være lave. Hvis du f.eks. tjener 50.000 kr. om måneden, så skal du ikke bruge de 45.000 kr. af dem. Her ville dine udgifter forårsage, at dit lån ikke vil være med en lav rente.

Du skal have lidt eller ingen gæld i forvejen. Hvis du er ved at drukne i gæld, vil du have svært ved at få et lån til en lav rente. Dette er fordi, låneudbyderen tager en højere risiko ved at låne til dig - med andre ord er mere usikker på, om du kan tilbagebetale pengene, du låner.

Er det muligt at låne 25.000 kr. rentefrit?

Det korte svar er måske. Det er måske muligt for dig at finde et lån med en rente på 0 %, men så er de andre omkostninger ved lånet formentlig bare højere.

Et rentefrit lån er svært at finde, da låneudbyderne selvfølgelig skal tjene penge ud fra den risiko, de tager ved at låne penge ud. Hvis alle altid tilbagebetalte deres lån på 25.000 kr., ville det måske være muligt at finde et rentefrit lån - men sådan er det desværre ikke.

Det er altså meget, meget svært at finde rentefrie lån.

Kan jeg låne 25.000 kr. hurtigt? Hvordan?

Ja, det kan du godt. Hvis du skal bruge pengene fra dit lån, så vil jeg anbefale at udfylde en låneansøgning øverst på denne side hurtigst muligt. Dette er fordi, du her vil modtage dine billige lånetilbud hurtigere, så du kan få udbetalt dine penge hurtigt.

Så kort fortalt er det muligt at låne 25.000 kr. hurtigt, hvis du selv er hurtig til at udfylde din låneansøgning og vælge en låneudbyder.

Hvis du synes, at det tager lang tid for dig at modtage lånetilbud, så skal du bare tænke på, at du i det mindste har ansøgt mange steder på én gang. Her er du sikker på, at du i hvert fald får et lånetilbud hurtigst muligt.

Kan jeg låne 25.000 kr. trods RKI?

Det kan være meget svært at låne 25.000 kr. trods RKI. Dette er pga. to ting:

 1. Du har (be)vist, at du har svært ved at tilbagebetale gæld. Når du bliver registreret i RKI, har du vist, at du ikke kan tilbagebetale de økonomiske forpligtelser, du har. Dette gør det sværere for låneudbydere at stole på, at du kan tilbagebetale dit nye lån.
 2. Din kreditvurdering vil muligvis vise, at du ikke kan håndtere mere gæld. Når man optager et lån, skal låneudbyderen lave en individuel kreditvurdering. Hvis denne kreditvurdering viser, at du ikke kan håndtere mere gæld, vil du automatiske blive afvist fra at låne flere penge. Du har typisk ikke råd til at låne flere penge, når du er i RKI, da du i forvejen ikke kan tilbagebetale din eksisterende gæld, så her bliver de fleste afvist.

Læs mere om lån trods RKI.

Hvad kan jeg bruge 25.000 kr. til?

Du kan selvfølgelig bruge 25.000 kr. til lige, hvad du vil, men oftest blive et lån på dette størrelse brugt på disse ting:

 • Indskud til lejlighed
 • Møbler og hårde hvidevarer
 • Rejser
 • En lille brugt bil

Som sagt kan du selvfølgelig bruge din 25.000 kr. på lige, hvad du vil, men en rejse lyder nu rimelig godt, hvis jeg selv skal sige det.

Kan jeg låne 25.000 kr. med hurtig udbetaling?

Ja, det kan du. Flere af låneudbyderne på Samlino.dk tilbyder hurtig udbetaling på deres lån.

Express Bank udbetaler deres lån inden for få dage. Det vil sige, at du ikke skal vente i ugevis på at få dine 25.000 kr.

Resurs Bank udbetaler også deres lån på få dage. Når du først er godkendt til et lånetilbud, kan du have pengene på din konto allerede dagen efter, så hvad venter du på?

Tando overfører pengene med det samme, når de har alt de skal bruge. Her kan det altså gå utroligt hurtigt.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk