Menu

Lån 250.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Få et godt lånetilbud.
Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Få et godt lånetilbud.
 • Tager 3 min. - få svar med det samme
 • Helt uforpligtende og gratis
 • Brugt af over 400.000 glade brugere

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån på 250.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 250.000 kr. med lav rente

Lån

Der kan være forskellige grunde til, at du gerne vil låne 250.000 kr.

Når man skal låne penge, så er det en god idé at sammenligne de mange forskellige lånetilbud og se på hvad, der giver bedst mening for dig. Vi ved dog også godt, at det kan være en uoverskuelig og tidskrævende process med bankmøder og en masse information, og derfor kan du her i stedet klare alt det med kun én ansøgning.

Det kan komme til at koste flere penge end nødvendigt, når man skal tage et lån, og det er der selvfølgelig ingen grund til. Vi vil gerne give en hjælpende hånd, her på Samlino.dk/lån, med at finde det billigste lån for dig og dit behov.
Når du har indtastet dine oplysninger øverst her på siden, så viser vi dig en håndfuld uforpligtende og forhåndsgodkendte tilbud fra bankerne, som du frit kan vælge imellem. Det foregår sådan her:

 • Først udfylder du ansøgningen ovenfor. Her skal f.eks. udfylde personlige oplysninger samt angive lånebeløb og løbetid.


 • Bagefter samler og sammenligner vi bankernes personlige tilbud til dig, hvor du også kan se nærmere på de enkelte tilbud.


 • Slutteligt vælger du dét lån, som du synes, er mest attraktivt, og du får dine penge udbetalt i overensstemmelse med bankens udbetalingsaftale.


Brugere på Samlino.dk sparer i gennemsnittet 12.000 kr. Det er altid uforpligtende at sammenligne lånetilbud, og derfor kan du trygt give det et skud, og se om du mon også har en sum penge at spare.
Fordi vi sammenligner lånetilbuddene for dig, så er det også oftest billigt at låne penge på denne måde.

Måske ville man normalt bare tage det første og det bedste lån, men ved at sammenligne markedet på forskellige faktorer, så får du hele overblikket, før du tager en beslutning.

Når du har låne-oversigten på skærmen foran dig, så kan du vælge at sortere efter f.eks. “årlige omkostninger i procent”, også kaldet ÅOP. ÅOP er en nem og den primære måde at tjekke hvilket lån, som er billigst eller dyrest for dig.
For at banken er sikret at få sine penge tilbage, så kalder man visse typer af lån for “lån med sikkerhed”. Tilsvarende kan man låne uden sikkerhed, og fordi det varierer alt efter låntageren og långiveren, så er det også forskelligt, om det er en mulighed eller ej.

Lån med sikkerhed har en værdi et andet sted end i dine penge, f.eks. i dit hus, og skal bruges til et bestemt formål.

Lån uden sikkerhed går også under navne som forbrugslån, privatlån eller lignende, og har en større fleksibilitet.

Her på Samlino.dk tilbyder flere af vores udbydere lån uden sikkerhed, så ja, det er muligt at låne 250.000 kr. uden sikkerhed.
Det er en individuel process at låne penge, og det hele starter selvfølgelig med, hvad ens behov er og hvad tanken bag lånet er. 250.000 kr. kan til nogle formål være rigtig mange penge, og til andre formål blot være en del af en større pulje.

Du kan låne 250.000 kr til store begivenheder, billån eller måske har du brug for at samle dine lån. Listen er lang, og der er mange muligheder!
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.