Lån 30.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån på 30.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 30.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvorfor låne 30.000 kr på Samlino.dk?

At låne penge er noget, der ofte bliver forbundet med ubehagelige møder med bankrådgiveren, og dokumenter med lånebetingelser, som ikke er til at forstå. Dette prøver vi at gøre helt anderledes.

På Samlino.dk kan du få lånetilbud fra flere banker med blot én ansøgning. Dette sparer dig for meget tid, da alternativet ville være at ansøge hos hver enkelt bank og derefter sammenligne tilbuddene. Udover tidsbesparelse kan du nemt sammenligne årlige omkostninger - også kaldt ÅOP - og dermed vælge det lån med den laveste rente og på den måde spare penge.

Hvem kan låne 30.000 kr?

Det er et krav, at du er mindst 18 år gammel for at kunne ansøge om et lån. Der er enkelte låneudbydere og banker, der har en anden aldersgrænse. Denne grænse ligger normalt mellem 19 til 23 år.

Muligheden for at kunne betale lånet tilbage er selvfølgelig meget vigtig for låneudbyderen, da de gerne vil have sine penge tilbage til tiden. Det er derfor vigtigt, at du ikke er registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret. Du kan se, om du er registreret hos experian ved at logge ind med NemID på dininfo.dk.

For at ansøge om 30.000 i lån på Samlino.dk, skal du også have:

 • NemID
 • Dansk folkeregisteradresse
 • En aktiv e-mail adresse
 • En dansk bankkonto

Hvad kan jeg låne 30.000 kroner til?

Hvorvidt du skal købe en brugt bil, renovere huset eller låne penge til depositum til din lejebolig, så er det ikke noget vi blander os i. Så længe bankerne vurderer, at du har mulighed for at betale lånet tilbage, så vil du kunne låne penge til at realisere de planer, du mangler finansiering til.

Lånet bliver også udbetalt uden sikkerhed. Det vil sige, at banken ikke har ret til at indkræve dine ejendele, hvis du ikke overholder din låneaftale.

Hvorfor sammenligne lån?

De fleste sammenligner flybilletter og hotelpriser, når de skal ud at rejse. Ligeledes sammenligner vi også priser, inden vi køber en telefon eller nye bukser. Af en eller anden grund er vi ikke lige så gode til at sammenligne lån, inden vi tager et lån. Det er i hvert fald ikke fordi det ikke betaler sig. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare. Vores analyser viser, at det er muligt at spare helt op til 15.000 kroner ved at vælge det billigste lån, når vores brugere sammenligner tilsendte lånetilbud.

Jo større lånet er, jo større er sandsynligheden for at spare mange penge. Men selv med et lån på 30.000 kroner kan der være mange penge at spare.

Hvordan låner jeg 30.000 kr?

På Samlino.dk er det nemt og hurtigt at lave en låneansøgning. Derudover er alle lånetilbud 100% uforpligtende. Det vil sige, at det står dig helt frit at vælge et lån eller at lade være. Lad os lige kigge på hele processen.

 1. Det første du skal gøre er at udfylde en låneansøgning, som du kan finde her. Her bliver du bedt om lidt personlig information samt oplysninger om din personlige økonomi. Disse oplysninger bliver brugt af bankerne til at vurdere din økonomi og til at lave en såkaldt kreditvurdering, som er grundlaget for, om du får tilbudt et lån og hvilke renter, de kan tilbyde. Des bedre din kreditvurdering er, des større sandsynlighed er det, at du får tilbudt et lån med favorable lånebetingelser. I låneansøgningen skal du oplyse:

  • Låne- og kontaktinformation
  • Oplysninger om ansættelse og indkomst
  • Oversigt over udgifter

 2. I den sidste del af ansøgningen, skal du bruge dit NemID. Derefter kan der gå op til 1 minut, før du får svar fra de første banker. Det kan tage op til 2 dage, før bankerne vender tilbage med et tilbud, og du får en notifikation på e-mail og sms, når du har fået et nyt lånetilbud.

 3. Når du har fået dine lånetilbud, står det dig helt frit at vælge den låneudbyder, der tilbyder et lån på 30.000 kr med de bedste betingelser. Når du sammenligner lån, er det meget vigtigt at se på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) fra hver enkelt udbyder - dette fremgår meget tydeligt i lånetilbuddet. Lånetilbuddet med lavest ÅOP er også det billigste lån.

Hvis du er i tvivl om noget som helst, kan du altid fange os på telefonnummer 70 60 58 88 eller ved at skrive til os i chatten, som du kan finde nederst i højre hjørne på denne side.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk