Lån 30.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Find lån på 30.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 30.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån 30.000 kr med de bedste vilkår

Hvis du står og mangler et lån på 30.000 kroner, kan du sikre dig de bedste vilkår for dit lån ved at anvende Samlino.dk. Det er nemlig vores mission at gøre det så let og overskueligt som muligt for dig at få et overblik over dine lånemuligheder. Med vores sammenligningstjeneste kan du på en helt enkel og hurtig måde sammenligne lånetilbud fra adskillige låneudbydere. Det betyder, at du kan finde det lån, der passer bedst til lige netop dine behov og økonomiske situation. Låneansøgningen er 100% gratis og fuldstændig uforpligtende helt indtil lånekontrakten med banken er underskrevet af dig.

Få lånetilbud på 30.000 fra kendte banker

Når du benytter dig af vores låneformular med henblik på et lån på 30.000 kr., giver vores samarbejde med adskillige anerkendte danske banker dig adgang til en bred vifte af lånetilbud. Det giver dig fleksibiliteten til at vælge et lån, der præcist matcher dine finansielle behov og drømme.

Lån 30.000 kroner i dag

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at låne 30.000 kr. med det samme. Måske står du overfor en uforudset tandskade, et behov for at udskifte dit hustag, eller også ønsker du blot lidt ekstra til hverdagen. Årsagen er sådan set underordnet. Når det gælder om at låne 30.000 kr. i dag, findes der flere løsninger til din rådighed. Flere låneudbydere tilbyder nemlig hurtige udbetalinger, hvilket betyder, at du kan ansøge om et lån i dag og potentielt have pengene på din konto kort tid efter. På Samlino.dk tilbyder alle vores samarbejdsbanker lån til 30.000 kr, og det er ikke langsommere, at få sit lån udbetalt, når man gør det gennem Samlino.dk - det er bare potentielt meget billigere, fordi vi sammenligner markedet og kan fremhæve de billigste lånetilbud til dig. Efter indsendelsen af din ansøgning er det blot et spørgsmål om at vente på, at bankerne vender tilbage med deres tilbud.

30.000 kroner uden sikkerhed

Samlino sammenligner lånetilbud, som er usikrede. Det betyder, at der ikke kræves sikkerhed i et lån til 30.000 kr. i form af hus eller bil eller andet aktiv i lånet. En kreditvurdering af dig og eventuelt en medansøger vil blive foretaget, før lånet tilbydes. Det sikrer, at lånet til de 30.000 kr. er tilpasset din økonomiske situation, og at du får et tilbud, der matcher dine behov uden at kræve sikkerhed i et aktiv.

Find et forbrugslån på 30.000 kroner

Vil du gerne finde og optage et forbrugslån på 30.000 kr., kan du sammenligne dig vej til de bedste lånetilbud gennem Samlinos låneansøgningsformular. Men hvordan finder du forbrugslån til 30.000? For at få præsenteret personlige lånetilbud på 30.000 kr. skal du blot følge denne proces:
 1. Udfyld vores låneansøgningsformular her på siden og send den.
 2. Vent et kort øjeblik, og lad låneudbyderne udarbejde en række skrædderyede lånetilbud på 30.000 kr. til dig
 3. Vælg det tilbud, du passer bedst til dine behov og din økonomiske situation

30.000 kroner med Samlino - Nemt og hurtigt

Et lån på 30.000 kr. kræver ofte ikke meget dokumentation, og du kan ofte forvente, at du får en hurtig godkendelse og udbetaling af lånet. For at blive præsenteret med lån med fordelagtige vilkår, kan du benytte Samlino.dk til at sammenligne forskellige lånetilbud. Det sikrer, at du nemt kan finde et lån på 30.000 kr., der passer til dine behov, med konkurrencedygtige renter og fleksible tilbagebetalingsmuligheder.

Hvad koster det at låne 30.000 kroner

Det er ikke muligt at svare præcist på, hvad det koster at låne 30.000 kr., for ingen lån er ens. De samlede omkostninger for et lån kan variere meget afhængigt af kreditvurdering, renter, gebyrer og lånebetingelser. For at få et klart overblik over, hvad det vil koste dig at låne 30.000 kroner, anbefaler vi, at du ser på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). ÅOP inkluderer alle lånets omkostninger - renter samt eventuelle gebyrer - og giver dig dermed en mere nøjagtig indikation af lånets samlede pris.

Hvad koster det at låne 30.000 kroner i banken? 

Omkostningerne ved at låne 30.000 kroner i banken afhænger af flere faktorer, herunder rentesatsen, løbetiden på lånet og eventuelle oprettelses- og administrationsgebyrer. Renten, som er den primære omkostning ved lånet, varierer fra bank til bank og baseres på din individuelle kreditvurdering. ÅOP (årlige omkostninger i procent) er en god indikator for lånets samlede pris, da den inkluderer alle omkostninger forbundet med lånet.

Hvorfor låne 30.000 kr på Samlino.dk?

At låne penge er noget, der ofte bliver forbundet med ubehagelige møder med bankrådgiveren, og dokumenter med lånebetingelser, som ikke er til at forstå. Dette prøver vi at gøre helt anderledes. På Samlino.dk kan du få lånetilbud fra flere banker med blot én ansøgning. Dette sparer dig for meget tid, da alternativet ville være at ansøge hos hver enkelt bank og derefter sammenligne tilbuddene. Udover tidsbesparelse kan du nemt sammenligne årlige omkostninger - også kaldt ÅOP - og dermed vælge det lån med den laveste rente og på den måde spare penge.

Hvem kan låne 30.000 kr?

Det er et krav, at du er mindst 18 år gammel for at kunne ansøge om et lån. Der er enkelte låneudbydere og banker, der har en anden aldersgrænse. Denne grænse ligger normalt mellem 19 til 23 år. Muligheden for at kunne betale lånet tilbage er selvfølgelig meget vigtig for låneudbyderen, da de gerne vil have sine penge tilbage til tiden. Det er derfor vigtigt, at du ikke er registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret. Du kan se, om du er registreret hos experian ved at logge ind med NemID på dininfo.dk. For at ansøge om 30.000 i lån på Samlino.dk, skal du også have:
 • NemID
 • Dansk folkeregisteradresse
 • En aktiv e-mail adresse
 • En dansk bankkonto

Hvad kan jeg låne 30.000 kroner til?

Hvorvidt du skal købe en brugt bil, renovere huset eller låne penge til depositum til din lejebolig, så er det ikke noget vi blander os i. Så længe bankerne vurderer, at du har mulighed for at betale lånet tilbage, så vil du kunne låne penge til at realisere de planer, du mangler finansiering til. Lånet bliver også udbetalt uden sikkerhed. Det vil sige, at banken ikke har ret til at indkræve dine ejendele, hvis du ikke overholder din låneaftale.

Hvorfor sammenligne lån på 30.000?

De fleste sammenligner flybilletter og hotelpriser, når de skal ud at rejse. Ligeledes sammenligner vi også priser, inden vi køber en telefon eller nye bukser. Af en eller anden grund er vi ikke lige så gode til at sammenligne lån, inden vi tager et lån. Det er i hvert fald ikke fordi det ikke betaler sig. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare. Vores analyser viser, at det er muligt at spare helt op til 15.000 kroner ved at vælge det billigste lån, når vores brugere sammenligner tilsendte lånetilbud. Jo større lånet er, jo større er sandsynligheden for at spare mange penge. Men selv med et lån på 30.000 kroner kan der være mange penge at spare.

Hvordan låner jeg 30.000 kr?

På Samlino.dk er det nemt og hurtigt at lave en låneansøgning. Derudover er alle lånetilbud 100% uforpligtende. Det vil sige, at det står dig helt frit at vælge et lån eller at lade være. Lad os lige kigge på hele processen.
 1. Det første du skal gøre er at udfylde en låneansøgning, som du kan finde her. Her bliver du bedt om lidt personlig information samt oplysninger om din personlige økonomi. Disse oplysninger bliver brugt af bankerne til at vurdere din økonomi og til at lave en såkaldt kreditvurdering, som er grundlaget for, om du får tilbudt et lån og hvilke renter, de kan tilbyde. Des bedre din kreditvurdering er, des større sandsynlighed er det, at du får tilbudt et lån med favorable lånebetingelser. I låneansøgningen skal du oplyse:
  • Låne- og kontaktinformation
  • Oplysninger om ansættelse og indkomst
  • Oversigt over udgifter
   
 2. I den sidste del af ansøgningen, skal du bruge dit NemID. Derefter kan der gå op til 1 minut, før du får svar fra de første banker. Det kan tage op til 2 dage, før bankerne vender tilbage med et tilbud, og du får en notifikation på e-mail og sms, når du har fået et nyt lånetilbud.
 3. Når du har fået dine lånetilbud, står det dig helt frit at vælge den låneudbyder, der tilbyder et lån på 30.000 kr med de bedste betingelser. Når du sammenligner lån, er det meget vigtigt at se på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) fra hver enkelt udbyder - dette fremgår meget tydeligt i lånetilbuddet. Lånetilbuddet med lavest ÅOP er også det billigste lån.
  Hvis du er i tvivl om noget som helst, kan du altid fange os på telefonnummer 70 60 58 88 eller ved at skrive til os i chatten, som du kan finde nederst i højre hjørne på denne side. Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra bilforsikring og mobilabonnement til Tesla forsikring og bilforsikring til unge.

Kilder

Silva Rosa er vores faste skribent inden for lån, opsparing og finanser. Hun er ekspert i privatøkonomi og guider dig til altid at tage velinformerede og gode beslutninge omkring din økonomi.

E-mail: silva.stepanian@samlino.dk