Menu

Tjek lån til 350.000 kr.

Sammenlign flere tilbud på lån til 350.000 kr. - spar penge i dag.
Indhent uforpligtende flere tilbud på lån til 350.000 kr. - spar op til 15.000 kr. på 3 min.!
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån til 350.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 350.000 kr. med lav rente

Lån

Overvejer du at tage et lån på 350.000 kroner, er du kommet til det rigtige sted.

Der er flere banker og mindre låneudbydere, der tilbyder lån online, men det er sjældent, at disse er villige til udbetale så store beløb. I og med at vi arbejder sammen med flere større banker, vil du ikke kun få ét lånetilbud, men flere som du selv kan vælge imellem. På denne måde sikrer du dig et godt sammenligningsgrundlag, som giver dig ro i maven, når lånet på 350.000 skal underskrives.

Selve låneprocessen er ganske enkelt og hurtig:

 • Først oplyser du, hvad lånet skal bruges til, vælger lånebeløb - 350.000 kr i dette tilfælde - og vælger over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale lånet. Den den af ansøgningen starter øverst på denne side.


 • Derefter har vi brug for lidt personlige oplysninger om dig samt din økonomi. Denne information bruger bankerne til at lave en såkaldt kreditvurdering af dig. En god eller høj kreditvurdering vil øge sandsynligheden for, at din låneansøgning bliver godkendt.


 • Når du har indsendt din ansøgning, er det bankernes tur at gennemgå dine oplysninger. Du vil normalt få svar inden 24 timer. Vi sørger for at holde dig opdateret både med e-mail og sms'er, hver gang en bank har givet dig svar på ansøgningen.
Det korte svar er nej. Du behøves ikke at stille nogen sikkerhed til lånet. I og med du ikke stiller nogen sikkerhed i lånet, så er det udelukkendende ud fra din økonomi, at bankerne skal vurdere din tilbagebetalingsevne. Hvis du ikke formår at betale lånet tilbage, så har banken ikke mulighed for indhente pengene på anden vis.

Du kan dog have en medansøger, når du skal tage lån. Det giver banken større sikkerhed for, at lånet bliver tilbagebetalt, da kreditvurderingen nu bliver lavet på baggrund af din egen og medansøgerens økonomi. Dette øger både sandsynligheden for at få låneansøgningen godkendt og give dig bedre lånebetingelser fra banken.
Har du flere små lån, så kan det være en rigtig god idé at samle dem i ét stort lån. Så slipper du for at betale gebyrer og renter til flere forskellige banker, og du skal kun betale afdrag en gang om måneden.

Du skal ikke selv tilbagebetale dine nuværende lån. Du skal blot oplyse, hvilke kreditorer du skylder penge i selve låneansøgningen, og hvor meget du skylder. Banken, der tilbyder dig et samlelån, sørger også for, at alle dine små lån bliver tilbagebetalt.

Du kan sagtens tage et samlelån på 350.000 kr., og det er sågar muligt at låne helt op til 500.000 kr.
I princippet hvad som helst. Det kan f.eks. være til:

 • Et nyt køkken
 • isolering af huset
 • lån til et nyt badeværelse
 • renovering
 • eller depositum til din lejelejlighed.

Det er en god idé at finde ud af, hvor meget de samlede omkostninger kommer til at være, hvis du planlægger at bruge pengene på renovering, så du ikke låner mere eller mindre end det, du har brug for.
ÅOP: står for Årlige Omkostninger i Procent og er et begreb, der er meget vigtigt at forstå, når du modtager dine lånetilbud. En lav ÅOP betyder, at når lånet er tilbagebetalt, så har du ikke betalt meget i renter og gebyrer. Hvis ÅOP derimod er høj kommer du til at betale forholdsvis meget i renter og gebyrer. En tommelfingerregel er, at jo mindre lånebeløbet er, jo højere er din ÅOP og et stort lån har typisk en lavere ÅOP.

Læg et budget: Inden du sender ansøgningen afsted, vil det være en god idé at lægge et budget for at se, om du har mulighed for at betale afdrag på dit lån. Her er lægger du alle dine faste udgifter ind samt alt andet månedligt forbrug. De penge du har til overs hver måned kaldes for dit rådighedsbeløb. Du kan hurtigt se, hvor meget du ca. kommer til at betale om måneden for dit lån øverst på denne side med vores låneberegner. Du skal blot indtaste 350.000 kr. og vælge over hvor mange måneder du ønsker at tilbagebetale lånet. Når du både har forventet månedlig betaling samt dit rådighedsbeløb, er det nemt at vurdere, om det er muligt at optage lånet.

Saml dine lån: Ja, det er allerede blevet nævnt, men bare for at understrege det: Har du flere små lån, hvor du betaler høje renter og mange gebyrer, så kan det være en rigtig god idé at ansøge om et samlelån på Samlino.dk

Brug betalingsservice: Hvis du ikke betaler dine månedlige afdrag til din bank, kan dit lån pludselig blive meget dyrt. Der er nemlig rigtig mange gebyrer forbundet med, at du ikke overholder den låneaftale, som er blevet underskrevet. Brug derfor altid betalingsservice, da betalingsservice aldrig kommer til at glemme en eneste betaling til banken. Din låneudbyder vil i nogen tilfælde kræve, at du bruger Betalingsservice, og hvis dette ikke er tilfældet, så får du vejledning til opsætning af dine månedlige betalinger.