Lån 40.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Find lån på 40.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 40.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad koster det at låne 40.000 kr.?

Det kan være en dyr fornøjelse at låne 40.000 danske kroner, hvis ikke man passer på og overvejer forskellige tilbud på markedet. Der er nemlig stor forskel på de dyreste og billigste låneudbydere.

Prisen på at låne 40.000 kr. bestemmes af renten, gebyrerne og dermed den månedlige tilbagebetaling på dit lån. Du kan se, hvor meget du skal betale tilbage ved at kigge på den samlede tilbagebetaling. Er den samlede tilbagebetaling på f.eks. 67.300 kr., trækker du lånebeløbet fra (40.000 kr. i dette tilfælde) og kan deraf konkludere, at det har kostet dig 27.300 kr. at låne 40.000 kr.

Du kan også kigge på ÅOP'en, som er god at bruge i din sammenligning af de forskellige lånetibud, du får, når du bruger Samlino.dk. Jo højere ÅOP'en er, desto dyrere er lånet typisk.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for de årlige omkostninger i procent og samler alle lånets omkostninger i én variabel. Dermed adskiller den sig fra f.eks. renten, da renten ikke inkluderer stiftelsesgebyr og andre gebyrer i forbindelse med optag af lånet.

ÅOP er en god variabel at se på, når du skal sammenligne lån. Prøv altid at vælge det lånetilbud, der har den laveste ÅOP -> det er typisk det billigste lån og dermed det bedste for dig, når du skal betale af på lånet.

Bliv ekspert i ÅOP med vores omfattende guide her.

Hvordan låner jeg 40.000 kr. på Samlino.dk?

Du låner 40.000 kr. på Samlino.dk på simpel vis:

 • Indtast oplysninger om lånet øverst på denne side (vi regner med, du allerede er sikker på, hvad lånebeløbet skal være, nemlig 40.000 kr.)

 • Klik dig videre, og indtast oplysninger om dig selv og din økonomi. Bankerne har brug for den information for at kunne kreditvurdere dig og dermed give dig uforpligtende lånetilbud.

 • Send din ansøgning, og du vil snarligt modtage en række uforpligtende tilbud på lån fra bankerne til dit ønskede lånebeløb.

 • Vælg det lån og den udbyder, der passer bedst til dine behov!

Har du spørgsmål til processen, sidder vi altid klar ved kundeservice - du ringer eller skriver bare!

Kan jeg låne 40.000 kr. rentefrit?

Nej, du kan som udgangspunkt ikke låne 40.000 kr. uden renter. Renter er en vigtig del af tilbagebetalingen af et lån. Hvis ikke der er renter på lånet, vil du skulle betale et stort gebyr i forbindelse med optag af lånet.

På Samlino.dk kan du ikke sammenligne lånetilbud uden renter.

Hvordan låner jeg 40.000 kr. billigst?

Find det billigste lån ved at sammenligne lånetilbuddene på Samlino.dk.

Når du sammenligner de forskellige tilbud på ÅOP og månedlig tilbagebetaling, kan du hurtigt, nemt og bekvemt afgøre, hvilket lån der er billigst til din privatøkonomiske situation. Vi guider dig gerne gennem hele låneprocessen.

Hvordan låner jeg 40.000 kr. hurtigt?

Der er flere måder at låne hurtigt. Du kan vælge at tage et såkaldt SMS-lån, hvor du modtager pengene stort set med det samme uden krav om kreditvurdering, men det fraråder vi på det kraftigste. Det skyldes, at disse lån oftest er meget dyrere, og derfor sætter dig i en gæld, som er svært at komme ud af.

I stedet foreslår vi, at du tager et klassisk forbrugslån - dem kan du sammenligne her på Samlino.dk. Vi gør låneansøgningen hurtig, fordi du blot skal sende én ansøgning for at modtage flere lånetilbud på én gang. Forestil dig at skulle igennem 10 forskellige bankers beregnere - det vil hurtigt tage meget lang tid. I stedet kan du med Samlino.dk sende en uforpligtende ansøning på blot 3 minutter - og modtage en masse lånetilbud herefter.

Kan jeg låne 40.000 kr. trods RKI?

Ja, det kan du i nogle tilfælde godt, men det fraråder vi på det kraftigste. Det skyldes, at de låneudbydere, som låner på trods af RKI, typisk er meget aggressive i deres markedsføring samt er deres låneprodukter meget dyre.

Er du i RKI foreslår vi dig at tjekke op på, hvordan du kan komme ud. Kommer du ud af RKI, kan du finde meget billigere lånetilbud - det er bedre for din privatøkonomi på kort og lang sigt.

Hvad kan jeg bruge 40.000 kr. til?

Du kan bruge 40.000 kr. til mange ting. Her er blot nogle eksempler, du kan drage inspiration fra:
 • Indretning: Du kan tage et lån til indretning af hjemmet
 • Renovering: Lån til renovering af din husstand, f.eks. et nyt køkken
 • Køb af brugt bil: En brugt bil er typisk billigere end 100.000 kr. Du kan på Samlino.dk låne til en brugt bil.
 • Luksusferieophold: Har du brug for at komme ud at rejse? Med 40.000 kr. i bagagen kan du komme på noget af en udflugt!
 • Shopping af vigtige ting: Har du behov for nogle vigtige elementer i dit liv, kan et lån opfylde dette behov.

Pas på med at låne penge til ting, du ikke har et stort behov for her og nu. Samlino.dk anbefaler altid, at du sparer dine penge op. F.eks. ved at sammenligne og spare penge på andre produkter, såsom dit mobilabonnement, bredbånd eller evt. din bilforsikring. Vi sammenligner, du sparer!

Hvad kan jeg sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: